Τρίμηνο lockdown ζητά o Bill Gates. Τι δεν κατάλαβες που το πάνε;





Αν δεν υπάρξει διαδεδομένος εμβολιασμός, δεν αναμένεται να υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα, τονίζει ο δισεκατομμυριούχος. Προβληματισμός για την αποκατάσταση της ζήτησης.


Για να είμαστε απόλυτα ασφαλείς από τον κορωνοϊό, θα πρέπει πρώτα να διατεθεί ευρύτερα ένα εμβόλιο κατά του Covid-19, ενώ μέχρι τότε
υπάρχει κίνδυνος υποτροπιασμού, εάν οι κοινότητες δεν συνεχίσουν να εφαρμόζουν την αυστηρή κοινωνική αποστασιοποίηση και τις καραντίνες, δήλωσε σε συνέντευξή του στο PBS ο Bill Gates.

Σημειώνεται πως ορισμένοι θεωρούν πως ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού δεν θα είναι διαθέσιμο πριν το φθινόπωρο του 2021.

Σύμφωνα με τον κ. Gates, ο οποίος είχε ήδη από το 2015 προειδοποιήσει για την απειλή μιας παγκόσμιας πανδημίας, σε έναν μήνα από τώρα μπορεί να έχουμε μια καλύτερη εικόνα ως προς το πώς θα μοιάζει η «νέα κανονικότητα μετά τον κορωνοϊό», σημειώνοντας πάντως πως δεν αναμένει να επαναληφθούν ορισμένα πράγματα, όπως οι συγκεντρώσεις πολυάριθμου πλήθους ανθρώπων, μέχρις ότου υπάρχει διαδεδομένος εμβολιασμός, καθώς οι κίνδυνοι θα ήταν πολύ μεγαλύτεροι από τα όποια οφέλη τέτοιου είδους συγκεντρώσεων.

Ερωτηθείς για το τι θεωρεί ως πολυπληθή συγκέντρωση, είπε πως «θα πρέπει να δούμ
ε πώς θα ορίσουμε αυτό το όριο. Μπορεί μέχρι τότε να έχουμε κατανοήσει τους κινδύνους που σχετίζονται με την ηλικία».

Ο κ. Gates τόνισε πως το κλείσιμο των περισσότερων επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων για τρεις μήνες προκειμένου να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του ιού είναι η καλύτερη επιλογή τόσο από άποψη υγείας όσο και από άποψη οικονομίας, ωστόσο θα υπάρξουν προκλήσεις καθώς οι πόλεις και οι πολιτείες θα αρχίσουν σταδιακά να «ανεβάζουν τα ρολά».

«Η ψυχολογία των ανθρώπων από την άποψη του πλούτου τους και της προθυμίας τους να βγουν έξω και να κάνουν πράγματα έχει επηρεαστεί βαθύτατα», είπε ο κ. Gates, προσθέτοντας πως ακόμα και αν η προσφορά αρχίσει να λειτουργεί όπως πριν, θα υπάρξει ζήτημα αποκατάστασης της ζήτησης, καθώς ο κόσμος θα είναι λιγότερο πρόθυμος να επενδύσει σε πράγματα όπως οι κατοικίες και τα ταξίδια.


euro2day.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/lockdown-o-bill-gates.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. www.en.uoa.gr Λωγασβουλη vs Evenizelos www.nytimes.com https://www.youtube.com/watch?v=T8lVxX9ednY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://kyklwpas.blogspot.com/ Γαβγαμιλλα vs Eυαγγελου Βενιζελου civilprotection.gr nytimes.com Isabell Akwai vs EVenizelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. klm.com KoninklijkeLuhtvaartMaatschappij.com https://www.youtube.com/watch?v=jcry8K1JHiUwww.ke/l.tmj.nypd @vs @EVenizelos www.nl/i.cc.t.nypd icct.nl

    ΑπάντησηΔιαγραφή