«ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΠΟΛΊΘΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN D. ROCKEFELLER MASONIC CREED.……»

π.Δ… Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ@ΤΑΝΙΚΟ ΑΠΟΛΊΘΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ….ΣΤΕΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ,,ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΟΣΗΣ ΜΑΣ.ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN D. ROCKEFELLER MASONIC CREED«Θα κρατήσουμε τη ζωή τους σύντομη και το μυαλό τους αδύναμο ενώ προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους, ώστε να μην βλέπουν ποτέ τι συμβαίνει.Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, γήρανση επιταχυντές και ηρεμιστικά τροφή και νερό, καθώς και στον αέρα.

Θα καλυφθούν σε δηλητήρια όπου κι αν στραφούν.


Τα μαλακά μέταλλα θα τα κάνουν να χάσουν το μυαλό τους. Θα υποσχεθούμε να βρούμε μια θεραπεία από τους πολλούς πόρους μας, και όμως θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο. Τα χημικά δηλητήρια θα απορροφηθούν από το δέρμα των ηλίθων που πιστεύουν ότι ορισμένα προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς που παρουσιάζονται από μεγάλους ηθοποιούς και μουσικούς, θα φέρουν αιώνια νεολαία στα πρόσωπα και τα σώματά τους, και μέσω των διψασμένων και πεινασμένων στόματός τους, θα καταστρέψουμε το μυαλό και τα συστήματά τους εσωτερικών οργάνων.

Αναπαραγωγή.Ωστόσο, τα παιδιά τους θα γεννηθούν ως άτομα με ειδικές ανάγκες και θα παραμορφωθούν και θα κρύψουμε αυτές τις πληροφορίες.Τα δηλητήρια θα είναι κρυμμένα σε όλα γύρω τους, σε αυτά που πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στη διανομή των δηλητηρίων επειδή μπορούν να δουν μακριά.Θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά – με αστείες εικόνες και μουσικούς τόνους στην τηλεόραση. Όσοι το ψάχνουν θα είναι χρήσιμοι. Θα τα εγγράψουμε για να ωθήσουμε τα δηλητήρια μας.Θα δουν ότι τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στην ταινία και θα τα συνηθίσουν και δεν θα ξέρουν ποτέ το πραγματικό τους αποτέλεσμα.Όταν γεννήσουν, θα εγχύσουμε δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και θα τους πείσουμε ότι τα βοηθάμε! Θα ξεκινήσουμε νωρίτερα, όταν τα μυαλά τους είναι μικρά, θα στοχεύσουμε τα παιδιά τους με αυτά που αγαπούν περισσότερο τα παιδιά, γλυκά πράγματα.

Όταν τα δόντια τους φθαρούν, θα τα γεμίσουμε με μέταλλα που θα σκοτώσουν το μυαλό τους και θα κλέψουν το μέλλον τους. Όταν έχει επηρεαστεί η ικανότητά τους να μάθουν, έχουμε δημιουργήσει φάρμακα που θα τα κάνουν πιο άρρωστα και θα τους προκαλέσουν άλλες ασθένειες, για τις οποίες θα δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα φάρμακα. Θα τους κάνουμε υπάκουους και αδύναμους μπροστά μας, από τη δύναμή μας. Θα γίνουν καταθλιπτικοί, αργοί και παχύσαρκοι, και όταν έρχονται σε μας για βοήθεια, θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο.Θα εστιάσουμε την προσοχή μας σε χρήματα και υλικά αγαθά, ώστε να μην συνδέονται ποτέ με τον εαυτό τους. Θα τους αποσπάσουμε την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα βιντεοπαιχνίδια, έτσι ώστε να μην είναι ποτέ ένα με την ενότητα όλων.


Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε εμάς, και θα κάνουν όπως λέμε. Εάν αρνηθούν, θα βρούμε τρόπους για την εφαρμογή τεχνολογίας που αλλάζει το μυαλό στη ζωή τους.

Θα χρησιμοποιήσουμε τον φόβο ως όπλο μας. Θα ιδρύσουμε τις κυβερνήσεις τους και θα δημιουργήσουμε αντιπολίτευση μέσα σε αυτές.

Θα έχουμε και τις δύο πλευρές. Θα κρύβουμε πάντα τον στόχο μας, αλλά θα συνεχίσουμε το σχέδιό μας.Θα κάνουν τη δουλειά για εμάς, και θα ευημερήσουμε από το έργο τους.

Οι οικογένειές μας δεν θα αναμειχθούν ποτέ με τις δικές τους.

Το αίμα μας πρέπει να είναι καθαρό (γιατί είναι). Θα τους κάνουμε να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον όταν μας αντιτίθενται.Θα τους κρατήσουμε ξεχωριστούς από την ενότητα μέσω του δόγματος και της θρησκείας. Θα ελέγξουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους πούμε τι να σκεφτούν και πώς. Θα τους καθοδηγήσουμε ευγενικά και θα τους αφήσουμε να πιστέψουν ότι καθοδηγούνται.Θα υποκινήσουμε την εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των φατριών μας.Όταν ανάβει ένα φως ανάμεσά τους, θα το σβήσουμε με κοροϊδία ή θάνατο, που μας ταιριάζει καλύτερα. Θα τους κάνουμε να διαλύσουν τις καρδιές τους και να σκοτώσουν τα παιδιά τους. Αυτό θα το πετύχουμε χρησιμοποιώντας το μίσος ως σύμμαχο μας, τον θυμό ως φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς και δεν θα δουν ποτέ ότι στις συγκρούσεις τους θα είμαστε οι ηγέτες τους.

Θα είναι απασχολημένοι να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Θα κολυμπήσουν στο αίμα τους και θα σκοτώσουν τους γείτονές τους, αρκεί να δούμε ότι είναι εναντίον μας.Θα επωφεληθούμε πολύ από αυτό, γιατί δεν θα μας δουν, γιατί δεν μπορούν να μας δουν. Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους και τους θανάτους τους.

Θα το επαναλάβουμε μέχρι να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος μας. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό, θα τους δώσουμε εικόνες και ήχους. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε για να το επιτύχουμε.

Τα εργαλεία θα παρέχονται από τη δουλειά τους. Θα τους κάνουμε να μισούν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.Θα κρύβουμε πάντα τη θεϊκή αλήθεια από αυτούς, ότι είμαστε όλοι ένα.

Ότι δεν πρέπει ποτέ να ξέρει! Δεν πρέπει ποτέ να γνωρίζουν ότι το χρώμα είναι μια ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι.

Σταγόνα, σταγόνα, σταγόνα θα προωθήσουμε τον στόχο μας. Θα αναλάβουμε τη γη, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκήσουμε τον έλεγχό τους. Θα τους εξαπατήσουμε να αποδεχτούν νόμους που θα κλέψουν τη μικρή ελευθερία που έχουν. Θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα χρημάτων που θα τους κλείσει για πάντα, διατηρώντας αυτά και τα παιδιά τους στο χρέος.Όταν τους απαγορεύουμε μαζί, θα τους κατηγορήσουμε για φόνο και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο γιατί θα έχουμε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα για να ελέγξουμε τη ροή των πληροφοριών και τα συναισθήματά τους υπέρ μας. Όταν σηκωθούν εναντίον μας, θα τα συνθλίψουμε σαν έντομα, γιατί είναι λιγότερο από αυτό.

Θα είναι αβοήθητοι να κάνουν τίποτα γι ‘αυτό «

Τό είδα>>> ΕΔΩ

Η θανατηφόρα συνωμοσία Rockefeller που θα τερματίσει την ανθρωπότητα

δειτε το βιντεο

Off With Their Heads
– The Noahide World Order Examined

nikosxeiladakis.gr


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/john-d-rockefeller-masonic-creed.html

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. https://balans.bandcamp.com/album/sam-pravm Sampravm vs dipstick yobbo Paschalis Kamora https://www.gov.si/en/state-authorities/government/  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://dizzygillespie.org/ Deasy Gillespie vs Paschalis Kamora nytimes.com   

    ΑπάντησηΔιαγραφή