Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων





μουσουλμάνα Ελληνίδα

Σχόλιο :΅Τώρα που γίνεται να είσαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και να είσαι στο πλευρό των Τούρκων… δεν ξέρω…

Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων

Η Έφη Καραγιαννίδου η οποία ήταν διευθύντρια της ΕΑΣ δήλωσε στο διαδίκτυο ότι είναι μουσουλμάνα από την Ελλάδα αλλά πάντα θα υποστηρίζει τους Τούρκους και σε ότι χρειαστούν θα είναι στο πλευρό τους.
Η Ελληνίδα μουσουλμάνα έχει εδώ και πολύ καιρό που προσπαθεί να πάρει την άδεια από την Ελληνική κυβέρνηση για την κατασκευή τζαμιών στην Καστοριά.

Ακόμα είπε σε δήλωση της στην εφημερίδα sabah ότι μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς αλλά και τον Περιφεριάρχη Δυτικής Μακεδονίας πήγαν να μιλήσουν αλλά και να ζητήσουν την άδεια για τις κατασκευές τζαμιών.


Όμως ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας είπε πως η επίσκεψη που έκαναν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ήταν για την κατασκευή μεντρεσέ και όχι τζαμιά.

Η Έφη Καραγιαννίδου δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα ότι:

«Πέρυσι τον Απρίλιο, ήρθαμε στην Κωνσταντινούπολη με τον δήμαρχο της Καστοριάς και τον κυβερνήτη της Δυτικής Μακεδονίας. Πήγαμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης για να πάρουμε άδεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψή μας αυτή έγινε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαμε με τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα ο οποίος διαφωνεί με το εν λόγω project. Ο Βαρθολομαίος μας έδωσε την άδεια. Τώρα περιμένουμε την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση, κυρίως του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εξωτερικών της».

Δημοσίευση: voicenews.gr

http://katohika.gr/gn-blog/eimai-ellinida-alla-moysoylmana-tha-eimai-panta-sto-pleyro-ton-toyrkon/





Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

  1. Νομίζω ότι η εν λόγω κυρία λέει ξεκάθαρα ότι έχει ελληνικό διαβατήριο και τουρκική - μουσουλμανική καρδιά. Το ίδιο ισχύει και για όλους όσους είναι σαν κι εκείνη. Το θέμα περιπλέκεται σε περίπτωση σύρραξης των δύο συγκεκριμένων χωρών: ποιά θέση θα έπαιρνε; Νομίζω είναι σαφές. Η μεγάλη διαφορά με έλληνες της γερμανίας, της γαλλίας, της σουηδίας είναι ότι αυτοί ή δε θα έπαιρναν θέση ή θα υπερασπίζονταν τη χώρα παραμονής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Ellinas tis Germanias tha eperne thesi iper tis Germanias ? afto borite na to pite mono gia sas tin idia , an iste stin Germania i se alli hora ektos Ellados. To na milate gia tous ipolipous 7.000.000 pai poli kiria Tiliakou!!!!!

      Διαγραφή
    2. Σε περίπτωση πολέμου με τους Τούρκους, και εμείς Πρώτα εσένα θα σκοτώσουμε.

      Διαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΣ ΜΝ ΑΝΑΦΕΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φορέσει μαντίλα και να πάει στην Τουρκία ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τουλαχιστον,αυτη ομολογει,οτι εχει ελληνικη υπηκοοτητα και τουρκικη καρδια.η θρησκεια,στο κατω,κατω ειναι ελευθερη επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία έχει πλήρη γνώση του Οθωμανικού πολιτισμού και επεκτατισμού που μετέτρεψε του προγόνους της από Έλληνες σε Μογγόλους.Έχει ασπαστεί πλήρως τον πολιτισμό που πρεσέφερε τα μέγιστα στην ανθρωπότητα καταστρέφοντας και εξαμανίζοντας ολόκληρα έθνη και χτίζοντας πυραμίδες με κομμένα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ομοιως...ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ????
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΘΡΙΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ !!!!!
    ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΑΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΑΣΧΤΩ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΟΙ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος είναι στο πλευρό των τούρκων στα τσακίδια από την Ελλάδα, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
    Το να είσαι μουσουλμάνος είναι ένα θέμα κι είναι προσωπικό! Αν γουστάρεις θρησκείες που επισήμως θεωρούν την γυναίκα σκουπίδι, δικαίωμά σου να σε ποδοπατάνε σε προσωπικό επίπεδο. Το να κωλοτρίβεσαι και στηρίζεις αυτούς που έχουν βλάψει μαγαρίσει και συνεχώς επιβουλεύονται την Ελλάδα, μόνο και μόνο για θρησκευτικούς λόγους είναι ανεπίτρεπτο ελεεινό προδοτικό μαλακισμένο κι από μόνο του αποδεικνύει την συνειδησιακή ποιότητα που έχεις εσύ και κατά συνέπεια κι η θρησκεία που διάλεξες.
    Δεν σου αξίζει να είσαι Ελληνίδα! Δεν σου αξίζει να είσαι στην Ελλάδα, αντε στο ερντογανιστάν, στα σκατά, στην βαρβαρότητα και στο ξύλο αντε εκεί που ο νόμος επιβραβεύει ανώμαλους βιαστές ανηλίκων με γάμο με το θύμα τους. ΟΥΣΤ! ΔΡΟΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πειράζει κυρά μου είσαι μία στην Ελλάδα ..στην Τουρκία οι Έλληνες είναι εκατομμύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιες φορές ορισμένα άτομα μπερδεύουν.......
    την ελευθερία της γνώµης
    και της έκφρασης
    με την ελευθερία της αγένειας.......
    και την μαλακία που τους δέρνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βαση του Συνταγματος θα επρεπε να της αφαιρεθει η ιθαγενεια .... ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπορεί να είναι ότι θέλει και ότι την εκφράζει.Άν όπως λέει είναι Ελληνίδα και Μουσουλμάνα το καταλαβαίνουμε. Όταν όμως λέει ότι είναι στο πλευρό των Τούρκων, τότε έχει Τουρκική συνείδηση και όχι Ελληνική άρα δεν είναι Ελληνίδα αλλά Τουρκάλα και επομένως ας πάει να ζήσει στην Τουρκία.Δεν θα την κατηγορήσει κανείς.Αν όμως κάθεται στην Ελλάδα, απολαμβάνει όλες τις παροχές και τα καλά της Ελλάδας τότε είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέχρι πρίν μία δεκαπενταετία περίπου , κριτήριο για να πάρει κάποιος αλλοδαπός την Ελληνική Ιθαγένεια, έπρεπε διαπιστωμένα να έχει Ελληνική συνείδηση.Για την υπηκοότητα ήταν πιό απλά τα πράγματα, αρκούσε και μόνο η δραστηριότητα κάποιου στη Χώρα μας. Τώρα έχουν καταργηθεί όλα αυτά τα κριτήρια και όποιος να είναι με το που θα πάρει την Ελληνική υπηκοότητα, του δίνουμε αυτόματα και την Ιθαγένεια. Σαν να λέμε όπως οι προσφορές στα Σ/Μ πληρώνεις ένα και παίρνεις δύο (1+1). Μάλιστα τα Ελληνικά δελτία ταυτότητας που εκδίδονται από το καλοκαίρι του 2000 και μετά έχουν εντυπωμένη την ένδειξη Ελληνική ιθαγένεια. Δηλαδή ακόμη και να μην θέλει κάποιος εμείς του την δίνουμε με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιτρέψατέ μου φίλτατοι, να διαφωνήσω στην οπτική των περισσοτέρων σας καί να σημειώσω δύο κρίσιμες παραμέτρους.
    (1) Το Ισλάμ ή άλλως πως Μωαμεθανισμός, είναι μία οικουμενική/διεθνιστική θρησκεία, η οποία δεν ενδιαφέρεται για την εθνική καταγωγή των μελών του. Αντιθέτως, για τους μουσουλμάνους, υπάρχει μόνον η διάκριση "πιστός"-"άπιστος". Έτσι, μουσουλμάνοι σήμερα είναι οι Τούρκοι, οι Άραβες(Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Ομάν, Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Ιράκ, Συρία), οι Αιγύπτιοι, οι βορειοαφρικανοί του Μαρόκου, της Αλγερίας, της Τυνησίας, της Λιβύης, της της Δυτικής Σαχάρας, της Μαυριτανίας, του Μάλι, του Τσαντ, του Βορείου Σουδάν, της Ερυθραίας, της Σομαλίας, ενώ στην Ασία είναι πέραν των Αράβων είναι οι Παλαιστίνιοι, οι Τουρκογενείς της Κεντρικής Ασίας(Αζερμπαϊτζάν, Κιργισία, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν, Τουρκμενιστάν), οι Τουρκομάνοι του Βορείου Ιράκ, οι Κούρδοι(σε Συρία, Ιράκ, Ιράν καί Τουρκία), οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί, οι Ιρανοί, οι Μπαγκλαντεσιανοί, οι Ινδονήσιοι, οι Φιλιππινέζοι των νοτίων Φιλιππίνων, οι Ουιγούροι της Δυτικής Κίνας(Ανατολικού Τουρκεστάν), οι Αλβανοί(των Σκοπίων, του Κοσσυφοπεδίου καί της Βόρειας Αλβανίας), καθώς καί μεγάλοι πληθυσμοί της Ρωσίας στη Σιβηρία καί στον Καύκασο. Άρα, εφ' όσον πρόκειται περί μίας οικουμενικής-διεθνιστικής θρησκείας, δεν πρόκειται περί ουσιαστικής μεταβολής, αφού αντιστοίχως οικουμενική-διεθνιστική θρησκεία είναι καί ο χριστιανισμός.
    (2) Το φαινόμενον του εξισλαμισμού, είναι διαχρονικόν. Σε παλαιότερες εποχές, όταν οι Ελληνίδες δεν έπαιρναν διαζύγιο από τους άνδρες τους, επί Τουρκοκρατίας εξισλαμίζονταν για να πάρουν διαζύγιο, διότι απαγορεύονταν οι διαθρησκειακοί γάμοι. Τώρα, τα τελευταία έτη, πλείστοι Ευρωπαίοι εξισλαμίζονται. Στη Γαλλία εξισλαμίστηκε ο θανών τέως κομμουνιστής Ροζέ Γκαρωντύ. Επίσης, στην Ελλάδα εξισλαμίστηκε ο καθηγητής φιλοσοφίας Κοσμάς Μεγαλομμάτης, μετονομασθείς Μουχαμάντ-Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης. Άρα, εάν η κυρία είναι παρομοίων αντιλήψεων, τότε προφανώς εξηγείται καί ο εξισλαμισμός της. Καί προφανώς θα ακολουθήσουν καί άλλοι αντίστοιχοι τα προσεχή έτη.
    Σημείωση: Αφαίρεση υπηκοότητας, κατ' άρθρον 4.3Σ. γίνεται μόνον εφ' όσον κάποιος αναλάβει αντεθνική δράση ή αν εκουσίως λάβει ξένην υπηκοότητα. Άρα, μη προτρέχουν ορισμένοι συνέλληνες καί ορισμένες συνελληνίδες. Τα συμπεράσματα δικά σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε μου δεν είναι τόσο Θρησκευτικό ως Εθνικό το θέμα και σας το λέω εγώ που είμαι φανατική ορθόδοξη.
      Δεν νοειται Έλληνίδα να δηλώνει πως είναι στο πλευρό των Τούρκων
      Με τίποτα όμως και με λύπη μου διαπιστώνω ότι εσείς μας κάνετε διαφήμιση για το Ισλάμ Γνωρίζουμε ότι έχει προχωρήσει το ισλαμ κ εχουν εξισλαμιστει πολλά έθνη
      Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την ορθοδοξία ας μην το ξεχνάμε αυτό αγαπητέ μου

      Διαγραφή
    2. Χεστηκαμε τι ειναι το Ισλαμ.Εγραψες ενα κατεβατο με αρλουμπες. Αν ειναι στο πλευρο των Τουρκων η εν λογω ξανθοψειρα να ξεκουμπιστει να παει να μεινει σε κανενα χαρεμι η να πει στον Ισλαμοχιμπατζη γκομενο της να την κανει κλειτοριδεκτομη να ησυχασουμε.

      Διαγραφή
    3. Πολύ φοβάμαι ότι όσοι συγκαταλέγουν τον καθ. Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτη με άλλους που αποδέχθηκαν το Ισλάμ κάνουν ένα τεράστιο λάθος. Γιατί ο κ. Μεγαλομμάτης, αφού 'προσχώρησε' ('adhered' και όχι 'was converted') στο Ισλάμ, έχει κάνει κατεδαφιστική κριτική του σημερινού μουσουλμανικού κόσμου.
      Περισσότερα:
      Κοσμάς / Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης: ένας Ρωμιός ανάμεσα στη Χριστιανωσύνη & το Ισλάμ
      https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/02/16/κοσμάς-μουχάμαντ-σαμσαντίν-μεγαλομμ/

      Διαγραφή
  18. ΟΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα ρθει η ώρα σου, μην ανησυχείς, τα μάτια σου παντού και ανοιχτά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. στα τσακιδια,εξω απο τη χωρα μας τωρα...μπουργκα και στην τουρκια,που τολμα να λεει οτι ειναι και ελληνιδα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Hallo Regina.Jetzt bin ich in Kassel in Berlin Ich werde um 5.30 Uhr sein. Wollen wir uns um 20.00 Uhr am selben Ort treffen?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτά που δηλώνει η κυρία αυτή... είναι αντίθετα με το Σύνταγμα της Ελλάδος. Άρα η κυρία αυτή δεν μπορεί να έχει Ελληνική υπηκοότητα όταν δηλώνει ότι είναι με το μέρος των εχθρών της Ελλάδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΚΙΑΣ.-ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΝ ΑΧΥΡΩΝΑ.'Ετσι μοιαζει η περιπτωση της κυριαςπου δεν ξερει τι ειναι.Η κυρια αυτη οπως και ολοι μας, ειμαστε κακως πληροφορημενοι.Μετα τον κατακλυσμο του ελλαδικου χωρου,οι ελληνες μετακινηθηκαν.προς πασανκατευθυνση,για την επιβιωσιν των.Οι περισσοτεροι αρκαδες δωριεις μετακινηθηκαν προς την σημερινη Μ.Ασια.Ως Δωριεις που ησαν ωνομασαν την περιοχη ΔΩΡΙΚΙΑ.Με την παραφθορα απο ΔΩΡΙΚΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΙΚΙΑ= ΤΟΥΡΚΙΑ.Πηραν και την σημαια των ΤΡΩΩΝ και εδεσε το πραγμα.Ελληνικη η σημαια,ελληνικη η ονομασια.!!! Τι κομπαζουν οι τουρκοι,σε ξενο αχυρωνα;Λιγο πιο κατω απο την συμβολη του Τιγρη και Ευφρατη και την ελληνικη πολη Ουρ,ειναι η Πετρεα Αραβια. Για λογους, προφανως εμπορικους οι ελληνες λιθοξοοι ,σκαλισαν ναο χωρητικοτητος 2500 ατομων,κορινθιακου ρυθμου,αφου εχει κιονοκρανα κορινθιακου ρυθμου και εγινε απο το ΔΙΑ εις μνημην του γυιου του ΙΑΚΧΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ,ονομα κλεμμενο απο το πανθεον των ελληνων.Ε καυμενη ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑς,ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ!Οι εβραιοι, πηραν το ονομα του ΔΙΑ στην ελληνικη πελασγικη διαλεκτο το ΕΛΛΟΧΕΙΜκαι ο ΜΩΑΜΕΘ το ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΗς ΑΡΑΒΙΑΣ.ΚΑΙ τρεις θρησκειες αλληλομισουνται ενω εχουν κοιν θρησκεια απο τον ΔΙΑ.Τουλαχιστον λιγο σεβασμος στον ελληνικο πολιτισμο δεν θα εβλαπτε.Ενω ο ΜΩΑΜΕΘ ΔΙΔΑΣΚΕ το σεβασμο προς τον ελληνικο πολιτισμο, οι μετεπειτα δεν το σεβαστηκαν....Αντιγραφη στην αντιγραφη οι γειτονες λαοικαι κλεψε,κλεψε.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πολλά έχετε δίκιο! Αλλά από Δωρικια να γίνει Τουρκία, ζόρικο..😊. Υπάρχουν οι λαοί TURC, μογγολικης προελευσης που δημιούργησαν και το TURKMENISTAN , Πολύ ελληνικό δεν το βλέπω...ένα είναι γεγονός: ενώ είναι Μογγολοι, είναι συχνά ξανθός, γαλανομάτες, πρασινοματες. ..μέσω εξισλαμισμου (μεταξύ άλλων) και των Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

      Διαγραφή
  24. Μουσουλμάνα, οκ, τι να κάνουμε τώρα....υπάρχουν και Γιαχωβαδες, Παλιοημερολογητες, Σπορά, Αντβεντιστες...αλλά τι σχέση η θρησκεία αυτής της Ελληνίδας με την Τουρκία και τα φιλοτουρκικα της αισθήματα ; ΚΑΜΜΙΑ ! Γιατί Τουρκία δεν ειναι συνώνυμο ούτε ταυτόσημη με τον Μωαμεθανισμο ,από που κι ως πού ; θα μπορούσε αυτή να αγαπά την Τυνησία, την Υεμένη, το Ιράν! Γιατί ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ; Γιατί δεν βρίσκεται ΕΝΑΣ να την στείλει στον Ερντογκάν (διαλο) ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι σκοπιανοι θελουν να λεγονται μακεδονες οι τουρκοι ΕΛΛΗΝΕΣ ενταξει ρε παιδια τι να κανουμε ολοι ειναι σπορικα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ τινα κανουμε αφηστε τους να εκφραζονται οπως θελουν θαρθει η ωρα που θα τους Γ.....Ε ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή