«Η ισχύς εν τη ενώσει», έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι!!!






Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

Η δια στόματος αναγγελία του Πρωθυπουργού και των βουλευτών ο,τι: "όλες οι αποφάσεις θα εγκρίνονται ΜΟΝΟ από τον Πρωθυπουργό" μας βάζει σε σκέψεις, ότι διανύουμε μια τετραετία της χουντικής κυβέρνησις του Κιμ Γιόνκ Ουν της Β. Κορέας .

Είμαστε όλοι θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Θα πρέπει λοιπόν η Ελλάδα, μια μικρή αλλά γενναία χώρα να τα βάλλει με τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να ξυπνήσουν όλοι οι Ευρωπαϊκοί Λαοί.
«Οι Έλληνες πάντα θα νικούν.
Είναι θέλημα θεού.
Φυσικά με το ισχυρότερο όπλο στο κόσμο, τον πολιτισμό τους.
Τα όπλα σκουριάζουν. Ο Πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.
Η πατρίδα φτιάχνεται με λίγα αλλά σπουδαία ,που οι προγονοί,σου έβαλαν στην ψυχή !
Ας προσέξουμε οι εφιάλτες υπάρχουν ένθεν & ένθεν του Ατλαντικού.
Απαιτούμε και θα πρέπει , οι σύγχρονοι ευρωπαϊκοί λαοί , να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.
Δεν μπορεί να υπάρχει πολυκομματική πολιτική πανσπερμία, την ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει, επειδή υπάρχει ο ατομικός πολιτικός εγωϊσμός.
Ο κάθε Έλληνας αρχηγίσκος θέλει να γίνει πλειοψηφία!!!
Απομονώστε τα ανθελληνικά Σιωνιστικά κόμματα, δημιουργήματα της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Δικτατορίας, που μέχρι τώρα κυβερνούσαν, και μας κατέστρεψαν.
Αυτά τα κόμματα –παλιά & νέα- υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να καταστρέψουν τον Ελληνισμό.
Μόνον η συστράτευση είναι έντιμη πατριωτική στάση.
Εκλέξαμε τους πλέον ακατάλληλους ανθρώπους, στις κυβερνητικές θέσεις.
Ο Λαός δηλ. το 56% των ψηφοφόρων , με μόλις 2.300.000 χιλ. ψήφους {χοντρικά} ανέδειξε νέο Πρωθυπουργό και φαίνεται ότι δεν θα δικαιωθεί .
Η Πατρίδα μας ευρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική καταστροφή.
Σκέψου...


Κωσταντινιά Ντέμου

"Μακεδόνισσα"₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Το διαβάσαμε από το: «Η ισχύς εν τη ενώσει», έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_994.html#ixzz5vpFXd7rn

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια