Τεράστιο σκάνδαλο: Μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες (Bayer & Revlon Healthcare), πουλούσαν εν γνώσει τους προϊόντα μολυσμένα με τον ιό HIV και την ηπατίτιδα C, αποκαλύπτει με έγγραφα η Telegraph!




Μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Bayer και της Revlon Healthcare, πουλούσαν εν γνώσει τους προϊόντα αίματος που είχαν μολυνθεί με HIV και ηπατίτιδα C στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS)



Οι αποκαλύψεις ήρθαν ως μέρος μιας εθνικής έρευνας για χιλιάδες περιπτώσεις αιμορροφιλικών που προσβλήθηκαν από HIV και ηπατίτιδα C από μολυσμένα προϊόντα αίματος τη δεκαετία του 1970 και του 1980, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Τα στελέχη της εταιρείας αποφάσισαν να προμηθεύσουν τα μολυσμένα τους προϊόντα στις ασιατικές χώρες, επειδή το AIDS εκεί θεωρούνταν μικρότερο πρόβλημα.

Εσωτερικά έγγραφα από την Armor Pharmaceuticals της Bayer και της Revlon Healthcare που έβγαλε στη δημοσιοτητα η Telegraph δείχνουν ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους Factor VIII ήταν μολυσμένα, αλλά παρόλα αυτά τα πούλησαν.

Στην περίπτωση της Bayer, ένα σχέδιο εσωτερικού μάρκετινγκ το 1985 προώθησε τα μολυσμένα με τον ιό HIV προϊόντα στην Ασία, επειδή «το AIDS δεν είχε γίνει μείζον ζήτημα στην Ασία» λόγω περιορισμένων κρουσμάτων. Η εταιρεία περιέγραψε πώς θα πουλούσε τα προϊόντα επίτηδες σε χώρες όπως η Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη και η Αργεντινή.

Ομοίως, όταν η Armor ανακάλυψε τον HIV στο θερμικά επεξεργασμένο προϊόν παράγοντα VIII, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν στείρο, αναφέρθηκαν στην ανακάλυψη απλώς ως «πρόβλημα μάρκετινγκ».

«Το θέμα δεν είναιη μόλυνση, αλλά το μάρκετινγκ», δήλωσε ο Δρ Μάικ Ρόντελ, αντιπρόεδρος ρυθμιστικών και τεχνικών υποθέσεων της Revlon Healthcare. Πίστευε, ότι η εταιρεία θα μπορούσε να χάσει 6 εκατομμύρια δολάρια από πωλήσεις.

Ακόμη και όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με άμεσες ενδείξεις ότι ο παράγοντας VIII της Armour μετέδιδε τον ιό HIV σε ασθενείς, η εταιρεία αρνήθηκε ότι είχε ανακαλύψει τον ιό HIV στο προϊόν της. Στη συνέχεια, η εταιρεία καθυστέρησε επίτηδες να αναφέρει τα ευρήματά της στο Βρετανικό Υπουργείο Υγείας.

Η καθυστέρηση της εταιρείας σήμαινε ότι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, θα μολύνονταν από τον ιό HIV, πριν από την απόσυρση του προϊόντος στη βρετανική αγορά.

Περισσότεροι από 1.250 άνθρωποι προσβλήθηκαν από τον ιό HIV στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα μολυσμένα προϊόντα παράγοντα VIII και περίπου 5.000 ακόμη προσβλήθηκαν από ηπατίτιδα C.

Άγνωστο παραμένει το ποσοστό μολύνσεων απο τα προϊόντα που αποσύρθηκαν στην Ασία.

Το Infected Blood Inquiry αναφέρει τα ευρήματά της στις 20 Μαΐου και αναμένεται να είναι εξαιρετικά επικριτικά για τους κατασκευαστές του παράγοντα VIII. Ίσως το πιο σοβαρό απ όλα είναι πως κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει υποστεί διώξεις για ένα έγκλημα απο πρόθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο για το ρόλο τους στην παρασκευή και πώληση μολυσμένων προϊόντων αίματος.

Ίσως αυτή η αποκάλυψη καταφέρει να ξυπνήσει τελικά μερικούς που “κοιμούνται ακόμα όρθιοι” δείχνοντας εμπιστοσύνη στην “επιστήμη”, τους πολιτικούς και στις εγκληματικές φαρμακευτικές εταιρίες!

Ένας πρώην διευθύνων σύμβουλος της Armor, ο Κρίστοφερ Μπίσοπ, είπε στο Inquiry ότι η απόφαση να αποσιωπηθούν ειδήσεις σχετικά με τη μόλυνση των προϊόντων του παράγοντα VIII ήταν για να μη πάθουν οι ασθενείς πανικό… Τις ίδιες γελοίες και χαμηλού επιπέδου δικαιολογίες, είχαμε και την περίοδο των εμβολίων Covid!

Ενώ σε απάντηση στην Telegraph, ένας εκπρόσωπος της Bayer είπε ότι συνεργάζεται πλήρως με την Infected Blood Inquiry και δεν θα ήθελε να σχολιάσει πριν από την έκδοση της τελικής έκθεσης.

«Η Bayer λυπάται πραγματικά που συνέβη αυτή η τραγική κατάσταση και ότι οι θεραπείες που αναπτύχθηκαν από εταιρείες του Ομίλου Bayer και συνταγογραφήθηκαν από γιατρούς για να σώσουν και να βελτιώσουν ζωές, στην πραγματικότητα κατέληξαν να προκαλέσουν τόσα πολλά δεινά σε τόσους πολλούς», δήλωσε ψευδώς η Bayer, αφού τα στοιχεία αποδυκνείουν πως ήξερε πολύ καλά τι έκανε!

Η CSL Behring, η οποία απέκτησε τις εγκαταστάσεις παραγωγής της Armour το 2004, αρνήθηκε να να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Στείλτε αυτό το άρθρο και τρίψτε το στη μούρη όλων όσων σας αποκαλούσαν “ψεκασμένους”, συνωμοσιολόγους και ακροδεξιούς, και πείτε τους πως συναίνεσαν με την βλακεία τους στο άλλο μεγάλο έγκλημα των εμβολίων: Pfizer, Moderna, J & J, Astrazeneca και των κυβερνήσεων των οποίων τα προώθησαν στους λαούς τους!

https://www.oparlapipas.gr/2024/05/bayer-revlon-healthcare-hiv-c-telegraph.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια