Μπρος ολοταχώς για παγκόσμιο κράτος από Μέρκελ και Μακρόν – Πως θα μοιράζεται το χρήμα στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)











Μπρος ολοταχώς για παγκόσμιο κράτος από Μέρκελ και Μακρόν – Πως θα μοιράζεται το χρήμα στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρκελ και Μακρόν συμφώνησαν για κοινό προϋπολογισμό στην Eυρωζώνη έπειτα από τη συνάντηση που είχαν στο Μέσεμπεργκ, ενώ είναι έτοιμο το νέο σύστημα που θα μοιράζει δάνειακό χρήμα στους υπηκόοους-πολίτες της Ευρώπης. Όλα προχωρούν!


Τι σημαίνει αυτό;


του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στα πλαίσια
εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης, η δημιουργία μεγάλου κράτους στην Ευρώπη προχωρά και δημιουργείται «κοινός προϋπολογισμός».

Προϋποθέσεις για την δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού κράτους, μεταξύ άλλων, είναι:

Κοινή ιστορία (Αλλαγές στα σχολικά βιβλία – Το ζούμε)
Κοινός πολιτισμός (Γίνεται λόγος για ευρωπαίους ήρωες και όχι πχ για Έλληνες όπως Κολοκοτρώνη βλ. Σία Αναγνωστοπούλου)
Κοινή εξωτερική πολιτική (ευρωπαϊκός στρατός, OHE, NATO)
Κοινή κοινωνική πολιτική (μεταναστευτικό, εδώ υπάρχουν προβλήματα με χώρες όπως η Ουγγαρία και η Αυστρία που αντιστέκονται στην προσπάθεια ισλαμοποίησης)
Κοινή θρησκεία (Πανθρησκεία)
Κοινή ασφάλεια (GDPR, πολυεθνικές δυνάμεις ασφαλείας κοκ)
Κοινή οικονομία (κοινός προϋπολογισμός – Το αποφάσισαν)


Η συμφωνία για την σύσταση κοινού προϋπολογισμού για την Ευρωζώνη είναι ακόμα αδιευκρίνιστου ύψους.

Οι δύο επικεφαλής του γαλλό-γερμανικού άξονα συμφώνησαν πως ο νέος προϋπολογισμός θα έχει πρωτίστως επενδυτικό χαρακτήρα όμως θα αποσκοπεί
επίσης στην αύξηση της σύγκλισης ανάμεσα στα 19 κράτη-μέλη της νομισματικής ένωσης.
Οι δύο ηγέτες τόνισαν επίσης την ανάγκη αλληλεγγύης ανάμεσα στα κράτη-μέλη της ΕΕ στο προσφυγικό, καθώς, όπως διαβάσατε παραπάνω αποτελεί ακόμα αγκάθι.
Παρίσι και Βερολίνο συμφώνησαν επίσης στην αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας ώστε να γίνει το χρηματοδοτικό «ανάχωμα» που θα επιτρέπει την υποστήριξη και εκκαθάριση προβληματικών τραπεζών, ώστε να υπάρχουν όλο και λιγότερες τράπεζες μέχρι όλες να συνενωθούν σε μία και μοναδική τράπεζα που θα ελέγχει το χρήμα στην Ευρώπη.
Πως θα δίνουν όμως δανειακό χρήμα οι τράπεζες;
Στην Ελλάδα, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει, πρώτη στην Ελληνική Τραπεζική αγορά, ένα καινοτόμο προϊόν το: e– loan by winbank.
Το νέο προϊόν εισάγει την ηλεκτρονική τραπεζική στην χορήγηση καταναλωτικών δανείων, με απλές και γρήγορες διαδικασίες που δεν απαιτούν την παρουσία του πελάτη στην Τράπεζα, όπως αναφέρεται.
Με το e-loan ο πελάτης, συνεχίζει το ρεπορτάζ, καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί.
Ένα Ευρωπαϊκό Κράτος, παρακλάδι της παγκόσμιας κυβέρνησης, με ηλεκτρονικά δάνεια και ηλεκτρονικό χρήμα, τα οποία θα «φορτώνονται» στον λογαριασμό του χρήστη, μέσω τραπεζικού λογαριασμού, έξυπνης κάρτας ή ακόμα και μικροτσίπ-βιοτσίπ, καθώς η εμφύτευση τους προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην Ευρώπη, κάτι που πλέον μεταδίδουν όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια