Τρομοκράτης σκόρπισε τον θάνατο στο Βέλγιο: 4 νεκροί από πυροβολισμούς – Συγκλονιστικά βίντεο





Τρόμος στο Βέλγιο: 36χρονος ο δράστης, είχε πάρει άδεια από τη φυλακή τη Δευτέρα – Φέρεται να φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» πριν να πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών – Πληροφορίες ότι όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου – Νεκροί ειναι άλλοι δύο αστυνομικοί και ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου

Ώρες τρόμου
ζει ξανά το Βέλγιο μετά την επίθεση ενόπλου που σκότωσε τρεις ανθρώπους στην πόλη Λιέγη πριν να πέσει και ο ίδιος νεκρός από πυρά αστυνομικών. Η επίθεση σημειώθηκε έξω από καφετέρια σε κεντρικό σημείο της Βελγικής πόλης στις 10:30 το πρωί (τοπική ώρα Βελγίου).




Νεκροί εκτός από τον δράστη της επίθεσης, είναι δύο αστυνομικοί και ένας περαστικός σύμφωνα με το γαλλικό RTBF ενώ άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί – με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας εξ αυτών είναι επίσης αστυνομικός.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ

Ο άνδρας αφού άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών στη συνέχεια πήρε μια όμηρο και κατευθύνθηκε σε ένα σχολείο δίπλα στην καφετέρια προτού τελικά να «εξουδετερωθεί». Η ιστοσελίδα Dh.be αναφέρει – επικαλούμενη αστυνομικές πηγές – ότι πριν να πέσει νεκρός φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών ανάμεσα στον άνδρα και τους αστυνομικούς.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια