Σάρα Πέιλιν: Να καταστραφεί η Ελλάδα. Είσαστε παράσιτα…



Σοκ: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα,
οι Έλληνες είσαστε παράσιτα...


Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη λέγοντας, σε καταγόμενη από την Ελλάδα δημοσιογράφο, ότι η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πρέπει να πέσει πάνω από την Ελλάδα!
Απολαύστε τη συνέντευξη που κάνει το γύρο του κόσμου...:

Κυρία Πέιλιν, πριν από λίγες ημέρες καλέσατε ανοιχτά για τη χρήση πυρηνικών όπλων για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την θέση σας;
Φυσικά και την υποστηρίζω. Είμαι πολιτικός με μυαλό, σταθερή και ακλόνητη. Το πυρηνικό όπλο σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί όπως και κάθε άλλο όπλο. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε απειλή, εγκαταστάθηκε στην Κριμαία. Η δράση του πρέπει να μετριαστεί με την κατάλληλη αντίδραση, αν δεν το κάνουμε, κάποιος άλλος θα το κάνει για εμάς. Δυστυχώς σήμεραγίναμε ένα πράο και διαλλακτικό έθνος, κάτι που δεν ήταν έτσι στην πρόσφατη ιστορία μας, απλά πάρτε το παράδειγμα με τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.


Και πού πιστεύετε ότι πρέπει κατά προτίμηση να γίνει το πυρηνικό πλήγμα, έχετε μια ιδέα;
Δεν έχω! Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας θα πρέπει να πέσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα την Αθήνα.


Με συγχωρείτε, περιμένετε ένα λεπτό, είμαστε από τη Ελλάδα. Θέλετε να μας κάψετε, και είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ; Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος!


Πώς τολμάς! Είμαι λάθος; Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Έχω μελετήσει την ιστορία της Ευρώπης και γνωρίζω πολύ καλά τι είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι ένας «δούρειος ίππος» της Ρωσίας στην Ευρώπη και επομένως η καταστροφή της θα είναι ένα σαφές μήνυμα προς το Πούτιν, για το τι τον περιμένει. Μπορεί να υιοθετηθήκατε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, η περιοχή σας, αλλά όχι το έθνος σας. Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής. Ποιοί άλλοι άνθρωποι μπορούν να ανεχθούν να ζουν περίπου πεντακόσια χρόνια κάτω από τον ζυγό και ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα είχατε ανεχθεί, αν δεν είχατε απελευθερωθεί, δυστυχώς, από την Ρωσία. Οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν κάτω από όλες τις συνθήκες, σε κάθε αυτοκρατορία. Είστε παράσιτα και ποτέ δεν προσφέρατε τίποτα για την ευημερία εκείνων με τους οποίους έχετε συνδεθεί. Με την απώλειά σας, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν θα χαθεί, και τα κέρδη από την καταστροφή σας θα είναι το σταμάτημα της Πουτινικής Ρωσίας για να μην αποκαταστήσει την επιρροή της στην Ευρώπη, αλλά και για να διευκολυνθεί η χρήση του εδάφους σας για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων μας.


Μα θα πεθάνουν ηλικιωμένοι, μητέρες, παιδιά!


Στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν ηλικιωμένοι, μητέρες και παιδιά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν. Όπως είπα, οι Έλληνες είναι περιττή και παρασιτική φυλή, την οποία η ύπαρξής της κατά πλειοψηφία ήταν κάτω από τη δουλεία, οπότε δεν βλέπω να σας αγνοεί πραγματικά κανείς στο μέλλον. Η απελευθέρωση της ατομικής βόμβας πάνω από την Αθήνα θα δείξει με σαφήνεια ότι δεν υπάρχει κανένα αστείο από την πλευρά μας. Ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να μείνουμε απαθείς με τα διαβολικά σχέδια της Ρωσίας να υπονομεύσει τον ευρω-ατλαντικό προσανατολισμό του πλανήτη, μέσα από τις τονώσεις των ρωσόφιλων στην Ευρώπη.


Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί πώς μια τέτοια πράξη θα επηρεάσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που θέλουν τώρα να ενταχθούν σε σας; Τι θα σκέφτονται όταν βλέπουν ότι εσείς θυσιάζετε τα μέλη σας;


Είμαι βέβαιη ότι θα αντιληφθούν σωστά αυτή την πράξη. Επαναλαμβάνω, εμείς καταστρέφουμε τον «δούρειος ίππο» της Ρωσίας στην Ευρώπη. Το έδαφός σας είναι ήδη συνδεδεμένο με εμάς, απλά θα απαλλαγεί από τα φιλορωσικά στοιχεία. Μην περιμένετε να ρίξουμε ατομικές βόμβες σε εκείνους που απλά αναζητούν απεγνωσμένα να ενωθούν μαζί μας. Αν βομβαρδίσουμε την Κριμαία, τότε πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Όχι, η μόνη σωστή απόφαση είναι η πρώτη ατομική βόμβα να πέσει πάνω από την Αθήνα.


Και ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ειλικρινά θέλουν να είναι Ευρωπαίοι και οι οποίοι ολόψυχα συμμετέχουν, πρεσβεύουν και κηρύττουν τις ευρωατλαντικές αξίες; Τέτοιοι βομβαρδισμοί δεν θα ήταν άδικο για αυτούς;


Ειλικρινά δεν τους λυμάπαι. Χώσαμε πολλά χρήματα στις τσέπες τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό που έκαναν οι Ουκρανοί συνεργάτες μας στο Κίεβο με τόσα λίγα χρήματα. Με τέτοιες πλουσιοπάροχες χορηγίες, η μόνη λογική εξήγηση για την αποτυχία σας είναι ότι δεν πιστεύετε ειλικρινά για αυτό που αγωνίζεσθε, αλλά σέρνετε μόνο τα πράγματα για να μαδάτε περισσότερα χρήματα. Έλα, δεν είμαι ανόητη και γνωρίζω την φύση των Ελλήνων.
Αυτοί οι Έλληνες που είχαν πράγματι φιλοδυτικό προσανατολισμό, μετανάστευσαν. Έτσι, οι Ελληνικές δυτικές αξίες είναι ήδη μαζί μας. Ωστόσο, θέλω να παρηγορήσω εκείνους που είναι ακόμη στην Ελλάδα, εκεί μαζί με τα χρήματά μας, και εξακολουθούν να αγωνίζονται για την υπόθεσή μας, για αυτούς και όλα τα άλλα θύματα, μετά την ήττα της Πουτινικής Ρωσίας θα ανεγερθεί ένα μνημείο. Και αν υπάρχουν τυχόν ειλικρινείς, πιστοί στις ευρω-ατλαντικές αξίες μας, που εξακολουθούν να ζουν στην Ελλάδα, να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα υψηλότερο από το να πέσουν θύματα στο όνομα της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Όλοι σας θα αποτελείτε ένα μνημείο - στη μνήμη των θυμάτων της Πουτινικής Ρωσίας, και τα ονόματα όλων σας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα - σε μαύρο μάρμαρο! Ακόμη μπορώ να σας πω ότι όπως έχουμε ανακοινώσει αυτό το σχέδιο, έχουμε εγκρίνει μια σύμβαση για την κατασκευή του μνημείου.
Σας ευχαριστώ.
πηγη

- See more at: http://mwlonlavebloger.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9900.html#sthash.ttjQfQb6.dpuf

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

33 Σχόλια

  1. Για αυτό ο κόσμος πάει κατά διαόλου, γιατί τα ζόμπι απέκτησαν μιλιά και άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΠΟΡΝΗΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΙΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες ρε φιλαράκι πως τα μουνια ξεσηκώνουν το κόσμο αυτά τα καλόπαιδα με το δικαίωμα να αναρτουν ότι γουστάρουν οπότε γουστάρουν

      Διαγραφή
    2. Στις 15 Μαρ 2014, το ψευδές άρθρο με τη δήλωση της Σάρας Πέιλιν, εμφανίστηκε στο Βουλγάρικο blog, neverojatno με το ίδιο ακριβώς κείμενο και μόνο που αλλάζει είναι το όνομα της χώρας. Αντί για την Ελλάδα, αναφέρει την Βουλγαρία. https://archive.is/Ji3Qd

      Διαγραφή
  4. Όποιος διαβάζει τέτοιες σελίδες & τις πιστεύει γίνεται τελικώς πιο καθυστερημένος από ότι είναι.
    Αυτά που είπε "Τάχα" η Palin, τα σκέπτεται, επιθυμεί αυτός/τη που τα έγραψε!
    Γράφει τέτοιες βλακείες, χωρίς να φοβάται καν μη χάσει την δουλειά του-της, μην τον-την κλείσουν στο τρελοκομείο!
    Η Αμερική απέχει από την Ελλάδα σε πολλά.
    Δεν μπορεί ένας πολιτικός να λέει τέτοιες ανοησίες, & να είναι ελεύτερος πολιτικός.
    Θα την είχαν κλείσει σαν επικίνδυνο άτομο, σε απομόνωση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι ένα άτομο που είναι κυβερνήτης έχει πει τέτοιες ρατσιστικές ηλιθιότητες είναι απόδειξη της βλακείας που δέρνει τους αμερικανούς. Αυτό το όρθιο ζώον κυβερνούσε πολιτεία αλλά ήταν ανίκανη να κρατήσει σε τάξη την ανήλικη κόρη της που έμεινε έγκυος.
    Μιλάμε για κλασσική ηλίθια που δεν πίστευε την κατάθεση της Χίλαρυ για τον θάνατο του αμερικανού πρέσβη στην Λιβύει κι ήθελε να μιλήσει προσωπικά στον κύριο Ben Ghazi. Τόσο ηλίθια που δεν κατάλαβε ότι Benghazi είναι το όνομα της πόλεως στην οποία σκοτώθηκε ο αμερικανός πρέσβης. Παράσιτο είναι φυσικά η ίδια κι η κόρη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ατομο που θεωρει και πιστευει οτι ειμαστε παρασιτα εμεις που δωσαμε τα φωτα μας σε ολους τους τομεις δεν αξιζει να λεγεται ανθρωπος αυτη ειναι το παρασιτο. Αφου δεν ειμαστε αξιοι λογου τοτε γιατι ακομα και τωρα βαζουν αγγελιες ζητωντας ελληνες καθηγητες για να διδαξουν στα παιδια τους αρχαια ελληνικα και μαλιστα στα καλυτερα κολλεγια? Η ελληνικη φυλη υπερτερει ολων ασχετα αν καποιες φορες χανει τον δρομο της και πεφτει,ειμαστε σαν τον φοινικα που ξαναγεννιεται απο τις σταχτες του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σόρυ που δεν πιστεύω αυτη τη παπαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Πέστα ρε αδερφέ!Το πόσο ψεύτικο είναι το άρθρο,φαίνεται -απλά και μόνο- από τις αφέλειες του "συγγραφέα" του.Κανονικά,δε θα έπρεπε να ξεγελάσει ούτε 12χρονο.

      Διαγραφή
    3. Όχι μόνον είναι τελείως ανίδεη, ψυχοπαθής και ανιστόρητη είναι και Αμερικάνα και μάλλον ξεχνάει ότι η Αμερική δημιουργήθηκε από τους αιμοχαρείς κατακτητές οι οποίοι αφού κατέσφαξαν όλους τους αυτόχθονες λαούς κατσικωθηκαν και ευημερησαν εκεί, φέρνοντας την πονηριά, εγκληματικότητα και απληστία τους στους έως τότε αθώους λαούς που ζούσαν εκεί.
      Δεν ξεχνάμε τους "ηρωικούς" στρατιώτες που κατέσφαξαν τους Ινδία νους και τους πήραν την γη τους με το έτσι θέλω και τώρα τους έχουν περιθωριοποιήσει.
      Δεν ξεχνάμε τους φτωχούς Αφρικανούς που απήγαγαν από την Αφρική για να τους πουλήσουν σαν ζώα, ώστε να υπηρετούν με οποιοδήποτε τρόπο την "ανώτερη" λευκή φυλή, ούτε τα μαρτυρία που τους έκαναν, και ακόμα και τώρα δεν θέλουν να τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί ενώ η μαύρη φυλή έχει αποδείξει με το παραπάνω την αξία της.
      Τελειώνοντας θέλω να υπενθυμίσω σε αυτό το παράσιτο της αμερικανικής βουλής,(δεν της αξίζει κάνει να την αναφέρω με το όνομα της), την αναφέρω απλά ως παράσιτο, ότι οι πρώτοι λευκοί άποικοι της Αμερικής ήταν τα αποβράσματα της Ευρώπης, κλέφτες, λωποδύτες, τυχοδιώκτες, μαστροποί και διαφόρων ειδών εγκληματίες που απλά στέλνονταν εξορία στην Αμερική. Μάλλον και αυτή είναι απόγονος αυτών των αποβρασμάτων , ποιος ξέρει από ποια σκουπίδια κρατάει η σκούφια της, και μας μισεί γιατί εμείς έχουμε τεράστια ιστορία, ζούμε σε μια χώρα που ολοι θα ήθελαν να ζουν αν μπορούσαν και παρ´όλα όσα έχουμε υποφέρει υπάρχουμε ακόμη και δεν δημιουργούμε τεχνητούς πολέμους σε αλλά κράτη για να καρπωθούμε ότι καλό έχουν, ούτε απειλούμε ποτέ κανένα.
      Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάψει να κάνει αυτές τις σκέψεις διότι μπορεί να την οδηγήσουν στο τρελάδικο και εκεί έχουν τα μέσα να την κάνουν να πάψει να σκέφτεται και να μην μιλάει καθόλου !

      Διαγραφή
  8. ΨΕΜΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ http://ellinikahoaxes.gr/2016/01/22/sarah-palin-greek-hoax/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν φαινεται αληθινο το κειμενο.Εχει μεσα φοβερες ακροτητες που ειναι αδυνατον να ελεχθησαν απο ενα προσωπο τοσο υψηλα ισταμενο.Απαιτειται περισκεψη οταν σχολιαζουμε οποιοδηποτε θεμα. Γ.Ξ. 14 ΜΑΡΤ.2017.-22΄/40ΜΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν και είναι ράδιο αρβύλα, αν το είπε, έχει απόλυτο δίκαιο η κυρία! όντως, είναι αλήθεια, οι σκατέλληνες είναι παράσιτα και μάλιστα κατάγονται από τα ΣΚΑΤΑ και τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της ιστορίας! κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να καταστραφούν!

    Γιώργος Φ. Πουλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΕ Η ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ρε Αδωνη μια απορια εχω μονο η ηρωινη σε πειραξε η η κοκα ? και το ονομα που εχεις και η γραφη σου στην Ελληνικη μπας και ειναι απο μεταφραση του google? Και κατι ακομη μιας και για αλοδαπος μου μοιαζεις γιατι βρε πιθηκανθρωπε μενεις ακομη εδω και δεν πας πισω στα σπηλαια απο οπου μας ηρθες?

      Διαγραφή
  11. Αυτό που κατάλαβα είναι: -Γιατί πρέπει να πεθάνουν οι Έλληνες;
    -Γιατί έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό κι αν ειναι παραμύθι 😊, FAKE Που λένε. ...που Είναι η πηγη στα Αγγλικά? Που πρώτοδημοσιεύτηκε? Ποιά είναι η δημοσιογράφος, γιατί δεν έχει ονομα? Καθε, μα ΚΑΘΕ ανοησία θα πιστεύουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κατάντια..αφού κλικαρουμε και διαβάζουμε και πιστεύουμε και κριτικάρουμε απο πάνω.....όντως μας χρειάζεται ΒΟΜΒΑ ΠΡΟΤΩΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπή να γράφετε τέτοιες αηδίες; Γιατί άραγε; Για λίγα κλικ .... Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμόρφωτη Ηλίθια ανεκπαίδευτη
    πνευματική πορνη. Σκατοψυχη απάνθρωπη
    Φασιστρια ανθρωπόμορφη Ισοπεδωτική
    Ανέραστη βρώμα του κερατά Ανιστόρητη
    Λέρα Ανάξια Χάσου από το προσωπο της γης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμόρφωτη Ηλίθια ανεκπαίδευτη
    πνευματική πορνη. Σκατοψυχη απάνθρωπη
    Φασιστρια ανθρωπόμορφη Ισοπεδωτική
    Ανέραστη βρώμα του κερατά Ανιστόρητη
    Λέρα Ανάξια Χάσου από το προσωπο της γης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δώσε της Παναγία μου ενα γερο χαστούκι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλύτερα να σε ζηλεύουν και να σε μισούν....παρά να σε αγαπάνε...το τι είναι οι Έλληνες το διδάσκονται στα κολέγια τους....και δεν μπορούν να το αντέξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. άντε γαμησου μωρυ πόρνη του σατανά. γαμιολα. που δεν έχουμε προσφέρει τίποτα. χωρίς εμας ο κόσμος ακόμα στα ουγκα ουγκα θα ηταν. παλιό Καριόλα γαμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ... διαβάστε κι εδώ: http://ellinikahoaxes.gr/2016/01/22/sarah-palin-greek-hoax/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι ειμαστε παρασιτα.... Οπου διαδωσαμε τον πολιτισμο και τη δημοκρατια στην Ευρωπη. Αν δεν ημασταν εμεις, οι προγονοι μας δλδ, τοτε δε θα υπηρχες καν να ελεγες αυτες τις κουταμαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η παραπάνω δήλωση της Σάρας Πέιλιν, δεν ειπώθηκε ποτέ. Είναι ένα κατασκεύασμα ενός Βουλγάρικου blog και είναι εντυπωσιακό πως ένα ψευδές άρθρο αναπαράγεται συνεχώς, άσχετα αν το ψέμα είναι γνωστό από το Μάιο 2014. Ας δούμε την ιστορία του ψευδούς δημοσιεύματος.
    Στις 15 Μαρ 2014, το ψευδές άρθρο με τη δήλωση της Σάρας Πέιλιν, εμφανίστηκε στο Βουλγάρικο blog, neverojatno με το ίδιο ακριβώς κείμενο και μόνο που αλλάζει είναι το όνομα της χώρας. Αντί για την Ελλάδα, αναφέρει την Βουλγαρία. https://archive.is/Ji3Qd
    Στις 19 Μαρ 2014, το Βουλγάρικο άρθρο, μεταφράστηκε από το fox2magazine.net, άλλαξαν το όνομα της χώρας και αντί για Βουλγαρία που ανέφερε το αρχικό, έγραψαν Ελλάδα. Το αστείο είναι, πως το fox2magazine στο τέλος του άρθρου αναφέρει, «Το fox2magazine.net, λόγω προσωρινής απουσίας του υπεύθυνου μετάφρασης, δεν εγγυάται την αυθεντικότητα αυτής της προσπάθειας. Τυχόν λάθη, όλα δικά σας».
    https://archive.is/ZCGU3
    Από την επόμενη μέρα, άρχισαν οι αναπαραγωγές και συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η καρδιά μου έχει σπάσει τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν σαν να μην βρήκα ξανά ποτέ αυτό που λέγεται αγάπη. Φώναξα και φώναξα για μέρες και νύχτες για τα τελευταία δύο χρόνια αναζητώντας βοήθεια για το πώς θα μπορούσα να πάρω πίσω τον σύζυγό μου αλλά δεν μπορούσα να πάρω βοήθεια γύρω από τη στιγμή που έψαχνα για βοήθεια στο διαδίκτυο όπου βρήκα τον Dr goko επαίνεσε και που δόθηκε από τόσους πολλούς πολίτες παγκοσμίως για τις καλές πράξεις του. Τον ήρθα σε επαφή με για βοήθεια και με διαβεβαίωσε και μου είπε ότι οι ημέρες μου λύπης τελείωσαν τον αμφέβαλα αρχικά γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο πια. Μου είπε και μου εγγυάται ότι ο σύζυγός μου θα πάει πίσω σε μένα μέσα σε 48 ώρες αφού τελειώσει με την προετοιμασία της βοήθειας μου και έκρυψα στα λόγια του και ακολούθησα τις οδηγίες του και έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν και βλέπω ο άντρας μου να επιστρέφει μου και είμαι χαρούμενος και πάλι με ένα υπέροχο, φροντίζοντας σύζυγο ευλογημένο με δύο υπέροχα παιδιά γι 'αυτό δεν θα σταματήσω να λέω για την καλή δουλειά του. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για οποιαδήποτε βοήθεια στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του: Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com μπορείτε να του δώσετε να τον προσθέσετε σε chat και chat Viber +2348056398964

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οχι δεν πρεπει να κυκλοφορει ελευθερα αυτη η κυρια ειναι εντελως
    τρελη,αφου θελει να ριξη ατομικη βομβα στην χωρα που γενησε την
    δημοκρατια.elikalp

    ΑπάντησηΔιαγραφή