10 Μαρτίου 2017

Σάρα Πέιλιν: Να καταστραφεί η Ελλάδα. Είσαστε παράσιτα…Σοκ: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα,
οι Έλληνες είσαστε παράσιτα...


Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη λέγοντας, σε καταγόμενη από την Ελλάδα δημοσιογράφο, ότι η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πρέπει να πέσει πάνω από την Ελλάδα!
Απολαύστε τη συνέντευξη που κάνει το γύρο του κόσμου...:

Κυρία Πέιλιν, πριν από λίγες ημέρες καλέσατε ανοιχτά για τη χρήση πυρηνικών όπλων για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την θέση σας;
Φυσικά και την υποστηρίζω. Είμαι πολιτικός με μυαλό, σταθερή και ακλόνητη. Το πυρηνικό όπλο σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί όπως και κάθε άλλο όπλο. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε απειλή, εγκαταστάθηκε στην Κριμαία. Η δράση του πρέπει να μετριαστεί με την κατάλληλη αντίδραση, αν δεν το κάνουμε, κάποιος άλλος θα το κάνει για εμάς. Δυστυχώς σήμεραγίναμε ένα πράο και διαλλακτικό έθνος, κάτι που δεν ήταν έτσι στην πρόσφατη ιστορία μας, απλά πάρτε το παράδειγμα με τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.


Και πού πιστεύετε ότι πρέπει κατά προτίμηση να γίνει το πυρηνικό πλήγμα, έχετε μια ιδέα;
Δεν έχω! Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας θα πρέπει να πέσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα την Αθήνα.


Με συγχωρείτε, περιμένετε ένα λεπτό, είμαστε από τη Ελλάδα. Θέλετε να μας κάψετε, και είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ; Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος!


Πώς τολμάς! Είμαι λάθος; Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Έχω μελετήσει την ιστορία της Ευρώπης και γνωρίζω πολύ καλά τι είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι ένας «δούρειος ίππος» της Ρωσίας στην Ευρώπη και επομένως η καταστροφή της θα είναι ένα σαφές μήνυμα προς το Πούτιν, για το τι τον περιμένει. Μπορεί να υιοθετηθήκατε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, η περιοχή σας, αλλά όχι το έθνος σας. Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής. Ποιοί άλλοι άνθρωποι μπορούν να ανεχθούν να ζουν περίπου πεντακόσια χρόνια κάτω από τον ζυγό και ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα είχατε ανεχθεί, αν δεν είχατε απελευθερωθεί, δυστυχώς, από την Ρωσία. Οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν κάτω από όλες τις συνθήκες, σε κάθε αυτοκρατορία. Είστε παράσιτα και ποτέ δεν προσφέρατε τίποτα για την ευημερία εκείνων με τους οποίους έχετε συνδεθεί. Με την απώλειά σας, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν θα χαθεί, και τα κέρδη από την καταστροφή σας θα είναι το σταμάτημα της Πουτινικής Ρωσίας για να μην αποκαταστήσει την επιρροή της στην Ευρώπη, αλλά και για να διευκολυνθεί η χρήση του εδάφους σας για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων μας.


Μα θα πεθάνουν ηλικιωμένοι, μητέρες, παιδιά!


Στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν ηλικιωμένοι, μητέρες και παιδιά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν. Όπως είπα, οι Έλληνες είναι περιττή και παρασιτική φυλή, την οποία η ύπαρξής της κατά πλειοψηφία ήταν κάτω από τη δουλεία, οπότε δεν βλέπω να σας αγνοεί πραγματικά κανείς στο μέλλον. Η απελευθέρωση της ατομικής βόμβας πάνω από την Αθήνα θα δείξει με σαφήνεια ότι δεν υπάρχει κανένα αστείο από την πλευρά μας. Ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να μείνουμε απαθείς με τα διαβολικά σχέδια της Ρωσίας να υπονομεύσει τον ευρω-ατλαντικό προσανατολισμό του πλανήτη, μέσα από τις τονώσεις των ρωσόφιλων στην Ευρώπη.


Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί πώς μια τέτοια πράξη θα επηρεάσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που θέλουν τώρα να ενταχθούν σε σας; Τι θα σκέφτονται όταν βλέπουν ότι εσείς θυσιάζετε τα μέλη σας;


Είμαι βέβαιη ότι θα αντιληφθούν σωστά αυτή την πράξη. Επαναλαμβάνω, εμείς καταστρέφουμε τον «δούρειος ίππο» της Ρωσίας στην Ευρώπη. Το έδαφός σας είναι ήδη συνδεδεμένο με εμάς, απλά θα απαλλαγεί από τα φιλορωσικά στοιχεία. Μην περιμένετε να ρίξουμε ατομικές βόμβες σε εκείνους που απλά αναζητούν απεγνωσμένα να ενωθούν μαζί μας. Αν βομβαρδίσουμε την Κριμαία, τότε πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Όχι, η μόνη σωστή απόφαση είναι η πρώτη ατομική βόμβα να πέσει πάνω από την Αθήνα.


Και ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ειλικρινά θέλουν να είναι Ευρωπαίοι και οι οποίοι ολόψυχα συμμετέχουν, πρεσβεύουν και κηρύττουν τις ευρωατλαντικές αξίες; Τέτοιοι βομβαρδισμοί δεν θα ήταν άδικο για αυτούς;


Ειλικρινά δεν τους λυμάπαι. Χώσαμε πολλά χρήματα στις τσέπες τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό που έκαναν οι Ουκρανοί συνεργάτες μας στο Κίεβο με τόσα λίγα χρήματα. Με τέτοιες πλουσιοπάροχες χορηγίες, η μόνη λογική εξήγηση για την αποτυχία σας είναι ότι δεν πιστεύετε ειλικρινά για αυτό που αγωνίζεσθε, αλλά σέρνετε μόνο τα πράγματα για να μαδάτε περισσότερα χρήματα. Έλα, δεν είμαι ανόητη και γνωρίζω την φύση των Ελλήνων.
Αυτοί οι Έλληνες που είχαν πράγματι φιλοδυτικό προσανατολισμό, μετανάστευσαν. Έτσι, οι Ελληνικές δυτικές αξίες είναι ήδη μαζί μας. Ωστόσο, θέλω να παρηγορήσω εκείνους που είναι ακόμη στην Ελλάδα, εκεί μαζί με τα χρήματά μας, και εξακολουθούν να αγωνίζονται για την υπόθεσή μας, για αυτούς και όλα τα άλλα θύματα, μετά την ήττα της Πουτινικής Ρωσίας θα ανεγερθεί ένα μνημείο. Και αν υπάρχουν τυχόν ειλικρινείς, πιστοί στις ευρω-ατλαντικές αξίες μας, που εξακολουθούν να ζουν στην Ελλάδα, να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα υψηλότερο από το να πέσουν θύματα στο όνομα της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Όλοι σας θα αποτελείτε ένα μνημείο - στη μνήμη των θυμάτων της Πουτινικής Ρωσίας, και τα ονόματα όλων σας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα - σε μαύρο μάρμαρο! Ακόμη μπορώ να σας πω ότι όπως έχουμε ανακοινώσει αυτό το σχέδιο, έχουμε εγκρίνει μια σύμβαση για την κατασκευή του μνημείου.
Σας ευχαριστώ.
πηγη

- See more at: http://mwlonlavebloger.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9900.html#sthash.ttjQfQb6.dpuf

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas

http://kyklwpas.blogspot.gr/

13 σχόλια:

 1. Για αυτό ο κόσμος πάει κατά διαόλου, γιατί τα ζόμπι απέκτησαν μιλιά και άποψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΙΑ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΠΟΡΝΗΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΙΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όποιος διαβάζει τέτοιες σελίδες & τις πιστεύει γίνεται τελικώς πιο καθυστερημένος από ότι είναι.
  Αυτά που είπε "Τάχα" η Palin, τα σκέπτεται, επιθυμεί αυτός/τη που τα έγραψε!
  Γράφει τέτοιες βλακείες, χωρίς να φοβάται καν μη χάσει την δουλειά του-της, μην τον-την κλείσουν στο τρελοκομείο!
  Η Αμερική απέχει από την Ελλάδα σε πολλά.
  Δεν μπορεί ένας πολιτικός να λέει τέτοιες ανοησίες, & να είναι ελεύτερος πολιτικός.
  Θα την είχαν κλείσει σαν επικίνδυνο άτομο, σε απομόνωση!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το ότι ένα άτομο που είναι κυβερνήτης έχει πει τέτοιες ρατσιστικές ηλιθιότητες είναι απόδειξη της βλακείας που δέρνει τους αμερικανούς. Αυτό το όρθιο ζώον κυβερνούσε πολιτεία αλλά ήταν ανίκανη να κρατήσει σε τάξη την ανήλικη κόρη της που έμεινε έγκυος.
  Μιλάμε για κλασσική ηλίθια που δεν πίστευε την κατάθεση της Χίλαρυ για τον θάνατο του αμερικανού πρέσβη στην Λιβύει κι ήθελε να μιλήσει προσωπικά στον κύριο Ben Ghazi. Τόσο ηλίθια που δεν κατάλαβε ότι Benghazi είναι το όνομα της πόλεως στην οποία σκοτώθηκε ο αμερικανός πρέσβης. Παράσιτο είναι φυσικά η ίδια κι η κόρη της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ατομο που θεωρει και πιστευει οτι ειμαστε παρασιτα εμεις που δωσαμε τα φωτα μας σε ολους τους τομεις δεν αξιζει να λεγεται ανθρωπος αυτη ειναι το παρασιτο. Αφου δεν ειμαστε αξιοι λογου τοτε γιατι ακομα και τωρα βαζουν αγγελιες ζητωντας ελληνες καθηγητες για να διδαξουν στα παιδια τους αρχαια ελληνικα και μαλιστα στα καλυτερα κολλεγια? Η ελληνικη φυλη υπερτερει ολων ασχετα αν καποιες φορες χανει τον δρομο της και πεφτει,ειμαστε σαν τον φοινικα που ξαναγεννιεται απο τις σταχτες του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. σόρυ που δεν πιστεύω αυτη τη παπαριά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Πέστα ρε αδερφέ!Το πόσο ψεύτικο είναι το άρθρο,φαίνεται -απλά και μόνο- από τις αφέλειες του "συγγραφέα" του.Κανονικά,δε θα έπρεπε να ξεγελάσει ούτε 12χρονο.

   Διαγραφή
 8. ΨΕΜΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ http://ellinikahoaxes.gr/2016/01/22/sarah-palin-greek-hoax/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δεν φαινεται αληθινο το κειμενο.Εχει μεσα φοβερες ακροτητες που ειναι αδυνατον να ελεχθησαν απο ενα προσωπο τοσο υψηλα ισταμενο.Απαιτειται περισκεψη οταν σχολιαζουμε οποιοδηποτε θεμα. Γ.Ξ. 14 ΜΑΡΤ.2017.-22΄/40ΜΜ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. αν και είναι ράδιο αρβύλα, αν το είπε, έχει απόλυτο δίκαιο η κυρία! όντως, είναι αλήθεια, οι σκατέλληνες είναι παράσιτα και μάλιστα κατάγονται από τα ΣΚΑΤΑ και τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της ιστορίας! κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να καταστραφούν!

  Γιώργος Φ. Πουλόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή