Στο όνομα του "Εκσυγχρονισμού" ....έγινε το μεγαλύτερο Πλιάτσικο στην οικονομική ιστορία της Χώρας.






ΙΔΟΎ: Ο Οργανισμός Προωθήσεως Εκσυχρονισμού Κοινωνίας [ΟΠΕΚ]**. [ ΈΤΟΣ ΊΔΡΥΣΗΣ 1991! ]


http://www.opek.gr/opek/index.php?option=com_contact&Itemid=68
**ή ΕΠΊ ΤΗΣ ΟΥΣΊΑΣ:
[
Εκσυγχρονιστικός "
Οργανισμός Πλύσεως '
Εγκεφάλου'
Κοινωνίας" ....μας δουλεύανε άγρια, αφού τα Γκουβέρνα, έκλεβαν συστηματικά το κράτος και τους πολίτες, ξεπουλούσαν την δημόσια περιουσία, πλιατσικολογούσαν στο
ΧΑΑ,

έκαναν κανόνα τις μίζες και την διαπλοκή, κλπ. ]
"Οι εκσυγχρονιστές ή μεταρρυθμιστές σοσιαλδημοκράτες: Στελέχη όπως ο Κώστας Σημίτης. Ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι και διανοούμενοι που ανήκαν στα μεσαία και ανώτερα στρώματα πίστευαν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας και σε μία γενικά μετριοπαθή και σοσιαλδημοκρατική πολιτική."
Ο εκσυγχρονισμός -αυτή καθ' αυτή η έννοια- ηχεί θετικά ....κυρίως μετά την "επικοινωνιακή επιβολή" της -από τα ΜΜΕ- ως βασικού πολιτικού μοχλού ανάπτυξης ....των κλεπτοκρατικών κυβερνήσεων Σημίτη.
Όμως στο ΠΑΣΟΚ (
κ.α κόμματα) ....ανάλογα με την πολιτική συγκυρία και τα συμφέροντα, ο όρος "Ε
κσυγχρονισμός"
χρησιμοποιήθηκε παραπλανητικά ....γιατί όχι μόνο δεν πέτυχε τα εξ' ορισμού αυτονόητα, αλλά "στήριξε" -στο όνομα της ανάπτυξης- την διαφθορά, την διαπλοκή, το πλιάτσικο και εν τέλει την οικονομική καταστροφή της χώρας και την φτωχοποίηση εκατομμυρίων Ελλήνων.
Τα παραπάνω -λίγο πολύ- είναι γνωστά ....ίσως αυτό που δεν γνωρίζουμε ....είναι ότι ο "Εκσυγχρονισμός" -ως ΠΑΣΟΚικός όρος και περιεχόμενο- "εμφανίστηκε" στην εποχή του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ" ....με οργανωμένη μορφή το 1991! ....και κορύφωση στην εποχή Σημίτη.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ.
Φαίνεται ότι είναι ακόμα «ζωντανός» -ο οργανισμός- αφού: Η «Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (Σε Γενική Συνέλευση Ο.Π.Ε.Κ. –Κατάθεση υποψηφιοτήτων)» –είχε γίνει για- «Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00, με ημερήσια διάταξη….


ΣΧΕΤΙΚΉ ΑΝΆΡΤΗΣΗ,
Έχει και η Ψωροκώσταινα τον "ΟΠΕΚ" της, δυστυχώς για μας....
https://tolimeri.wordpress.com/2012/07/06/%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%88%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BA-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια