ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ!!!! Μαθητής σε Λύκειο της Κατερίνης πήρε αποβολή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!






Το υψηλό εθνικό του φρόνημα και η μεγάλη του αγάπη για την πατρίδα του την Ελλάδα, οδήγησαν έναν μαθητή της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, στην αποβολή!
Το… σφάλμα του και η… αταξία του,
που του στοίχισε την τιμωρία του, ήταν η να αξιώσει από τον διευθυντή του σχολείου, να υψώνεται η Ελληνική σημαία μία φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, όπως προβλέπεται από τον Νόμο Κ.Δ.Π. 223/97, παρ.33.






(παρ. 33. Σε κάθε δημόσιο σχολείο αναρτώνται καθημερινά τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή σημαία σε διαφορετικούς
ιστούς. Μια φορά τη βδομάδα γίνεται επίσημα η έπαρση
των σημαιών και ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος σε κοινή
συγκέντρωση των παιδιών και με την παρουσία όλου του
διδακτικού προσωπικού). Δείτε εδώ ολόκληρο τον Νόμο.
Ο λόγος για τον Γιώργο Δεμερτζή, ο οποίος όντας πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου και προ της ετσιθελικής άρνησης του διευθυντή του, να κάνει δεκτό το αίτημά του, ζήτησε από τους 560 συνολικά μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο – είναι το μεγαλύτερο της Κατερίνης, να υπογράψουν εάν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και να υψώνεται η σημαία.
Σύμφωνα με το eleftherologion.blogspot.gr το τελικό αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της ιδέας-αιτήματος του Γιώργου Δεμερτζή, αφού οι 530 μαθητές υπέγραψαν «ΝΑΙ», ενώ οι υπόλοιποι 30 «ΟΧΙ».


Οι 530 από τους 560 μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης είπαν μάταια «ΝΑΙ» στην έπαρση της σημαίας και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου
Ο Γιώργος Δεμερτζής περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στην ξεχωριστή αυτή ιστορία απόρροια της αγάπης του για τη σημαία και τον Εθνικό Ύμνο, είπε:
«Ζήτησα από τους μαθητές του σχολείου μου, να υπογράψουν αν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός μας ύμνος και να γίνεται η έπαρση της σημαίας. Υπέγραψαν οι 530 μαθητές υπέρ και οι 30 κατά, οι οποίοι είναι Έλληνες, αλλά και παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων. Ο αξιότιμος κύριος διευθυντής όμως έφερε αντίρρηση σε όλο αυτό, λογικά διότι δεν είναι Έλληνας και δεν συμφωνεί με την Ελληνική διαπαιδαγώγηση.
Επίσης όποιος λέει την αλήθεια απέναντι του διαστρεβλώνει τα λόγια του και του δίνει μια καλή αποβολή.
Εμένα μου έδωσε 3 ημέρες αποβολή συκοφαντώντας με ότι είμαι φασίστας, αναρχικός, ακραίος, κακός, απειλή για τη δημοκρατία και για το σχολείο! Μαζί του είναι κι άλλοι εκπαιδευτικοί και μου κάνουν πόλεμο ώστε να με διώξουν από το σχολείο τόσο εμένα αλλά και όποιον δεν υποστηρίζει τις δικές τους ιδέες και συμφέροντα».


Μετά από όλα αυτά ο Γιώργος έκανε συμβολική κατάληψη στο σχολείο χωρίς να προκαλέσει φασαρίες και φθορές, με μοναδικό σκοπό να υψώσει την Ελληνική σημαία, όπως βλέπετε στη φωτογραφία όπου εικονίζονται τα παιδιά του 15μελους συμβουλίου του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

ΠΗΓΗ


ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Μαθητής σε Λύκειο της Κατερίνης πήρε αποβολή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/11/blog-post_471.html#ixzz3IDrBHFaQ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
    ΑΞΙΟΤΙΜΗ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!
    ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    ‘’ΑΡΠΑΖΟΥΝ’’ τα παιδάκια του Ορφανοτροφείου και του αναμορφωτηρίου και τα κάνουν γενίτσαρους.
    Ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας συντελείται σήμερα στην πατρίδα μας, από τους οργανωμένους εγκληματίες του φασισμού.
    "Πλησιάζουν " τα διάφορα ιδρύματα, ορφανοτροφεία, αναμορφωτήρια , και ψαρεύουν με ειδικά "δολώματα" της ΑΠΑΤΗΣ και της υποσχεσιολογίας .
    Πρώτος ο δολοφόνος Παναγιώτης Μπαντέμης , Πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής , ο γνωστός δολοφόνος επιχείρησε να ‘’εξαγοράσει’’ αθώες πληγωμένες παιδικές υπάρξεις υποσχόμενος και εξαπατώντας τους πάντες, μέχρι που τον πήραν είδηση και έφαγε το ξύλο της ζωής του. Στη συνέχεια συνελήφθη για το φονικό στη Λούτσα. Φρικιαστικό έγκλημα στην Λούτσα. Ο Παναγιώτης Μπαντέμης δολοφόνησε 20χρονο Ρουμάνο και μετά τον τσιμέντωσε.
    Εξαγοράζουν την αδυναμία, την άγνοια την πονεμένη παιδική ψυχη, υποσχόμενοι δόξα ,πλούτη και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ !Οι Νεότουρκοι του φασισμού εκφασίζουν την νεολαία, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματά της και καπηλευόμενοι τις αδυναμίες του συστήματος, ανατρέφουν και διαπλάθουν ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εχθρούς της Ελλάδας.
    Γι αυτό τα "ΕΒΑΛΑΝ" με τους πολύτεκνους, αφού αυτοί σαν γονείς μεγαλώνουν και ανατρέφουν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι γενίτσαρους αιμμοροφιλικούς.
    Διώξτε το φασισμό από την Ελλάδα. Διώξτε το μακρύ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΓΚΕΛ! Διώξτε τους πουλημένους "φορείς" του παγκόσμιου φασισμού από την κοιτίδα της Δημοκρατίας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    Μην επιτρέπετε στους βαρβάρους και στους εγκληματίες να "πατήσουν" πόδι στην πατρίδα μας.
    Η χρυσή αυλή, αποτελεί σήμερα το πρώτο "λιμάνι" του διεθνούς φασισμού στην Ελλάδα. Διώξτε τα "άρρωστα" και επικίνδυνα άτομα από τη ζωή των παιδιών σας. Κλείστε τις πόρτες του ΝΕΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΜΗΣ)
    Σκότωσε και «τσιμέντωσε» 20χρονο Ρουμάνο
    Ενα στυγερό έγκλημα αποκάλυψε 28χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Αρτέμιδα, όταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε την δολοφονία.
    Ο 28χρονος Παναγιώτης Μπαντέμης, Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας, είπε στους αστυνομικούς ότι την περασμένη Κυριακή, μέσα στο ξυλουργείο του πατέρα του, σκότωσε τον 20χρονο Ρουμάνο χτυπώντας τον με ένα μαχαίρι στην πλάτη και στη συνέχεια άνοιξε έναν λάκκο σε διπλανό χώρο, όπου τον έθαψε και κάλυψε όλο τον χώρο με τσιμέντο.
    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την επίμονη έρευνα του πατέρα του 20χρονου Ρουμάνου, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του στην Αστυνομία, ενώ πίεζε τον 28χρονο να του πει τι έχει γίνει, γνωρίζοντας ότι οι δύο έκαναν παρέα.
    Όσον αφορά στο πως διέπραξε το έγκλημα, ανέφερε ότι κάποια στιγμή, ενώ μάλωσαν για θέματα που σχετίζονται με ναρκωτικά, αποφάσισε, είπε, να τον σκοτώσει. Πήρε ένα μαχαίρι και ένω έκαναν εργασίες στο ξυλουργείο, τον κτύπησε τρεις φορές στην πλάτη και τον σκότωσε.
    Ο νεαρός ισχυρίστηκε οτι στη συνέχεια πανικοβλήθηκε όταν συνειδητοποίησε τι έχει κάνει και για να μην αποκαλυφθεί, σκέφτηκε να θάψει το πτώμα. Έτσι το «τσιμέντωσε» και συνέχισε να εργάζεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
    ΥΓ.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ; ΤΟ..."ΕΘΑΨΑΝ" ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου ‘’ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ"και λοιποί εγκεφαλοκαμένοι!
    Αλήθεια ποιοι είναι ‘’αυτοί’ οι αυτοαποκαλούμενοι ..Έλληνες που μας έχουν ζαλίσει τα αρ@@@@δια και από πότε διεκδικούν την μοναδικότητα της Ελληνικής ιδιότητας και πραγματικότητας? Ποιοι πουλημένοι χαφιέδες του παρακράτους, πληρωμένοι αντάρτες –φονιάδες του ΣΟΡΟΣ, καταστρέφουν, φθείρουν και διαφθείρουν κάθε τι Ελληνικό, κάθε τι πανανθρώπινο?
    Κουτοπόνηρε KAI ΑΘΕΕ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗ, όσο αγράμματος κι αν είσαι γόνε αγνώστων στοιχείων και DNA, τόσο δηλητήριο και καταστροφή είσαι εναντίον της Ελλάδας που σε φιλοξενεί και σε ανέχεται. Αφελή, ξενομερίτη, αγενή ανθέλληνα, έρχεσαι εσύ πιστεύοντας ότι με αυτές τις βλακείες που γράφετε θα "πείσετε" κάποιους να έλθουν και να κάνουν..παρέα με τους Παναγιώταρους ; Μιλάτε για Ελλάδα και Χριστιανισμό ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ‘’ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ’’ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ?
    Μιλάτε για Θρησκεία εσείς πίνετε αίμα, σφάζετε κόσμο, εκβιάζετε, καίτε, πουλάτε ‘’προστασία’’ και νταβατζιλίκι σε κάθε αδύναμη και απροστάτευτη ύπαρξη;
    Μέχρι χθές !!! κάνατε θυσίες και προσφορές στον Σατανά και στον… Απόλλωνα, πότε ‘’αλλαξοπιστήσατε’’ και γίνατε Χριστιανοί; Γιατί ΟΛΗ η εκκλησία σας έχει απορρίψει και καταδικάσει, και μόνο ο..παπαχωροφύλακας σας ‘’θυμάται’’ αφού μαζί θητεύσατε στον κολαστήριο της Νέας Ιωνίας;
    Τι μπορείτε να δώσετε Εσείς στην Ελλάδα; Εξυπνάδα; Χρήμα; Ειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικούς ; Τι μπορείτε να προσφέρετε; Αίμα και καυγάδες με αριστερούς και μετανάστες;
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ !
    Τι ξέρετε εσείς για την Ελλάδα, και τι δουλειά έχετε εσείς με την Ελλάδα; Ποιος σας κάλεσε νοικιασμένοι σκουπιδοτενεκέδες ιστορικών απορριμμάτων ;
    Τι ζητάτε από την Ελλάδα και έχετε τρομοκρατήσει τους Έλληνες, μήπως και φοβηθούν και ‘’ΚΛΕΨΕΤΕ’’ καμιά ψήφο;
    Βγάλατε τις Γερμανοκουκούλες και «αρπάξατε» τις… Γερμανο-σακούλες και που πουλάτε ..πατριωτισμό με ξένα ..κόλυβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO 15ΜΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Τα μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης θα ήθελαν να δώσουν στη δημοσιότητα τα πραγματικά γεγονότα που αφορούν την αποβολή του προέδρου Δεμερτζή Γεώργιου.
    1. Η αποβολή του προέδρου δεν έχει καμία σχέση με το αίτημα των μαθητών για την έπαρση της σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο. Δόθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων για απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά του προέδρου. Δεν το γνωρίζαμε επειδή όπως λέει ο νόμος οι ποινές δεν ανακοινώνονται δημόσια.
    2. Τα αποτελέσματα από τις συνελεύσεις των μαθητών για τη συχνή έπαρση της σημαίας είναι είναι: ΥΠΕΡ:343, ΚΑΤΑ: 103, ΛΕΥΚΑ: 27.
    3. Η κατάληψη του σχολείου έγινε πριν την αποβολή και όχι μετά, όπως αναφέρεται στο προηγούμενο δημοσίευμα.
    4. Ποτέ το τριμελές προεδρείο του 15μελούς δεν είπε ότι ο Διευθυντής αποκάλεσε τον πρόεδρο φασίστα, ακραίο και κακό αλλά του είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δημοκρατικές.
    5. Θέλουμε να αναφέρουμε ακόμα ότι κάποιος εκπαιδευτικός του σχολείου τον αποκάλεσε φασίστα, ακραίο και κακό κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης των καθηγητών και μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους καθηγητές.
    6. Ο πρόεδρος μιλώντας και δημοσίως είπε ότι αυτοί που δεν υπέγραψαν ήταν μόνο Έλληνες, οι μετανάστες μαθητές στήριξαν την ιδέα εξαρχής και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φασισμού στο σχολείο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των δημοσιογράφων.
    7. Σχετικά με τη φωτογραφία του Κεμάλ που κάποιοι λένε ότι είναι κρεμασμένη στο γραφείο του Διευθυντή είναι ψέμα. Ξέρουμε το γραφείο του και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο υπάρχει στο site του σχολείου και είναι από την επίσκεψη του σχολείου στην Τουρκία σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
    8. Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε είναι ότι οι δημοσιογράφοι παραποίησαν πολλά γεγονότα και στοιχεία και άλλαξαν τα λεγόμενα του προέδρου.
    9. Στηρίζουμε τη Διεύθυνση και το Σύλλογο των καθηγητών και καταγγέλλουμε την ανήθικη και ανάρμοστη επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης και πολλούς άλλους εναντίον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή