Μουσουλμάνος καθηγητής σε ισλαμική ακαδημία βίασε δυο μαθήτριες του!





Καθηγητής σε ισλαμικό σχολείο της Φλόριντα των ΗΠΑ βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών για τον βιασμό δυο μαθητριών του.
Ο 35χρονος Tariq Ahmad που δίδασκε σε ισλαμική ακαδημία σε πόλη της Φλόριντα μέχρι τον Αύγουστο του 2006 αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων που προκάλεσαν σε ένα εκ των δυο θυμάτων του σοβαρά τραύματα που έχρηζαν άμεσης χειρουργικής επέμβασης.
Ο δράστης, μάλιστα, φέρεται να εργαζόταν μέχρι πρόσφατα σε διευθυντική θέση του λυκείου της ισλαμικής ακαδημίας, ενώ επικοινωνούσε με τις μαθήτριές του μέσω μηνυμάτων και ειδικού κώδικα που είχε δημιουργήσει, ώστε να συνεννοούνται εν ώρα μαθήματος για τα σημεία και την ώρα συνάντησης.
Ε.Μ.
hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_19.html

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΒΙΑΣΜΟΣ 15 ΧΡΟΝΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ..
    Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό 15χρονης
    Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα μια έρευνα της «Τηλεόρασης για τους Πολίτες» που είχε θέμα: «Παιδεραστές-Αναφορά στην Κρήτη».
    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9172.html
    Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό 15χρονης
    Καταγγελίες για πιέσεις και απειλές σε βάρος της οικογένειας του θύματος
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2012 07:16
    Μέλος της «Χρυσής Αυγής» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αλβανίδας και δημιουργεί «ρατσιστικό» ντελίριο εναντίον της οικογένειας του θύματος προκειμένου να έχει καλύτερη δικαστική τύχη!
    Μπροστά σε μια πρωτοφανή περίπτωση βρίσκονται, τα τελευταία 24ωρα, οι αστυνομικοί αλλά και κάτοικοι περιοχής στην βορειοανατολική Αττική.
    Ενας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει μέλος της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη προ τετραημέρου για τον βιασμό μιας 15χρονης αλβανίδας που ήταν μαθήτρια σε τοπικό σχολείο και η οποία έμεινε έγκυος!
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=463378

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΗΗΗ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!!!
    Αδελφή Γ Ρουπακιά: Ήθελα να πάω να πιάσω από το λαιμό τον Κασιδιάρη
    Στις ευθύνες αλλά και στον ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη αναφέρονται συγγενείς του Γιώργου Ρουπακιά, με αφορμή τη στάση του μετά τη δολοφονία Παύλου Φύσσα.
    Σύμφωνα με τους τηλεφωνικούς διαλόγους που έχουν καταγραφεί συγγενείς του Ρουπακιά επικρίνουν τον Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας: «Ηθελα να τον πιάσω από τον λαιμό (σ.σ. τον Κασιδιάρη) και να του πω:...
    Ρε κερατά μου, ποιος τους εκπαίδευσε γι' αυτό το θέμα, ποιος τους είπε να γίνονται δολοφόνοι. Εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τούς απαρνείσαι. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του Γιώργου, θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει και ας πέθαινα. Θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με το νι και με το σίγμα και ας με σκοτώνανε. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα».
    Για τάγματα εφόδου, στην εκπαίδευση των οποίων είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κάνει λόγο φιλικό πρόσωπο της αδελφής του Γιώργου Ρουπακιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ‘’ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ’’ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΜΠΡΑΒΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ: ΣΑΡΚΑΣ, ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΙΜΑΧΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
    Σήμερα στην Ελλάδα του σαμαρά, οι πρώην φίλοι του και συναγωνιστές του, σκοτώνουν, εκβιάζουν, αρπάζουν ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ!
    [[ Τον πήραν τηλέφωνο οι ανώτεροι, να πάει να σκοτώσει, και ο άθλιος χρυσαλήτης πήγε και σκότωσε]]
    Έτσι απλά, αδίστακτα, ανήθικα, χωρίς δισταγμούς και τύψεις ,σκότωσαν ένα ακόμη Έλληνα πολίτη, τον Παύλο Φύσσα . Έτσι απλά περιγράφεται ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Μία ακόμη δολοφονία μπροστά στα μάτια μας. Η οργάνωση του εγκλήματος, η συμμορία των δολοφόνων, αδιαφορεί για κάθε έννομη συνέπεια. Που στηρίζεται;
    Ήταν τρείς(3) οι στόχοι, ομολογούν τα καθάρματα. Τρείς ήταν «οι εχθροί» του παρακράτους. Μία τέτοια δολοφονία, που προϋποθέτει τόση οργάνωση, δομή και απόφαση δεν μπορεί να είναι έργον ενός ανθρώπου ή μια ‘’κακιά ώρα’’.
    Τρία άτομα στη λίστα των φονιάδων.
    ΥΓ.
    ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ» ?????
    Πληροφορίες: Στο Πυρηνάρχη της περιοχής σας τηλ……
    Τιμές προσιτές. Απόλυτη εχεμύθεια.
    Εργασία επαγγελματική και ‘’καθαρή’’ !!~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή