ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!






ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΕΣ!
Την ωρα που η κυβερνηση ψελλιζει για την διασπορά των αδιάθετων του ΤΧΣ “στην οικονομία”, ο Στουρναρας εξεμεί στα μούτρα των τηλεκλόουν: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Τι έγραφε το Ολυμπια για την συγκεκριμένη περίπτωση; Οτι κάθε “περίσσευμα” που βεβαίως δημιουργείται απο το υστέρηματου Ελληνικού λαού, θα φεύγει ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ εκτος των προδιαγεγραμμένων ημερομηνιών πληρωμής τόκων και χρεολυσίων… Για “προληπτική γραμμή στήριξης”! Δηλαδη η Ελληνική οικονομία στερείται για ακόμα μια φορά πολύτιμη ρευστότητα με την κυβερνηση να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την φαρσοκωμωδία της ύπαρξης της.
Ο Στουρναρας κυβερνά, ο Στουρναρας διαβιβάζει, ο Στουρναρας εγγυάται την εκτέλεση της εντολής.
Ο Στουρναρας του Σημιτη που οργάνωσε την μέγιστη ληστεία, τωρα διασφαλίζει την ολοκλήρωση της.
Η Ελλάδα θα ματώσει μεχρι το μεδούλι, θα απωλέσει κάθε ευρώ δημόσιας, ιδιωτικής περιουσίας, ρευστότητας, προεξόφλησης πιστώσεων μεχρι υποθηκευσης των δυο επόμενων γενιών και έπειτα θα εκτελεστεί. Ως προβατίνα.
Εκτος εάν ο κόσμος πάψει κάποια στιγμή να ακολουθεί τους τηλεβοσκούς μεχρι το σφαγείο και αντιδράσει.
olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_11.html

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. 2004 - 2009 ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ
    ΧΡΩΣΤΑΜΕ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ‘’ΟΔΗΓΗΣΕ’’ Ο Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
    Γράφει ο οικονομολόγος κ. Ν Βράχος
    Το θαύμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ήταν μια σημαντική στιγμή για την παρουσία και αναβάθμιση της Ελλάδας, στον παγκόσμιο χάρτη .Όλοι πιστέψαμε ότι θα ήταν η αρχή και η συνέχεια μιας νέας εποχής για την πατρίδας μας. Η Ελλάδα μεσουρανούσε και όλοι ελπίζαμε. Πιστεύαμε, ότι ο νέος πολιτικός που ανέλαβε με κύρια προεκλογική υπόσχεση τη διαφάνεια, θα οριοθετούσε μια νέα αρχή , μια ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια ,αφού και στην αντιπολίτευση υπήρχε η εγνωσμένης εντιμότητας προσωπικότητα του Γιώργου Παπανδρέου.
    ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ
    Κι όμως ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ‘’ταυτισθεί’’ η δεξιά με τη διαφάνεια. Μέσα σε λίγους μήνες όλοι στην Ελλάδα ‘’γίναμε κουμπάροι’’ !!! με γάλατα, ομόλογα, ρεμούλες, Ρεγκούζες, βατοπέδια και εκατοντάδες χιλιάδες ΜΠΛΕ κάρτας προσλήψεις. Απερίγραπτα κακουργήματα συμβαίνουν και ΟΙ ‘’ΣΑΝΙΔΑΔΕΣ’’ με το φτυάρι στο χέρι ‘’κουκουλώνουν’’. Η οικονομία έχει πάρει ασυγκράτητη ορμή στην κατηφόρα της παρακμής και των σκανδάλων. Όλοι τρώνε και γλεντάνε, ’’βλέπουν τους έλληνες και γελάνε’’ .Οι ξένοι αρμόδιο της Ε.Ε τραβάνε τα μαλλιά τους και κάθε μήνα βρίσκονται στην Ελλάδα, για να μάθουν τι συμβαίνει αλλά ο ..πρωθυπουργός ΜΟΝΙΜΩΣ είναι είτε μπουκωμένος, είτε σε λήθαργο.
    ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ
    Το κράτος κυβερνά ο ‘’αυτόματος’’ Πάκης και ο αγέλαστος σοβαροφανής Ρουσόπουλος και η καταστροφή δεν άργησε να πάρει ΦΟΡΑ!!! Το δημόσιο χρέος εκτινάσσεται σε ΔΙΠΛΑΣΙΑ νούμερα ( από 178 σε 300 δις ευρώ). Το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ και σκαρφαλώνει στο 16% του ΑΕΠ ΄η σε 36 δις ευρώ ετησίως . Η Ευρώπη κτυπά καμπάνες, αλλά Καραμανλής και Σαμαράς ,περί ‘’άλλα τυρβάζουν’’. Μεθοδεύουν την συντριβή του Παπανδρέου , μέσω της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ
    Οι εκλογές αποκαλύπτουν ‘’σημεία και τέρατα’’ και οι Έλληνες μαθαίνουν ότι ‘’βαδίζουμε για χρεοκοπία’’.Η ΝΕΑ κυβέρνηση παγώνει με το χάλι των ελλειμμάτων που δεν επιδέχονται ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Ζητούνται επειγόντως 24 δις ευρώ για το έλλειμμα του Προϋπολογισμού και άλλα 24 για το εμπορικό έλλειμμα. Οι ευρωπαίοι, όπως μαθαίνουμε σήμερα, έχουν κλείσει τις στρόφιγγες των χρημάτων και η κυβέρνηση Καραμανλή δανείζεται το 2008, από την αγορά ένα(1) δις την ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να μην πονηρευτούνε για τα χάλια της οικονομίας μας.

    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ…ΨΗΦΟ
    Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε την αλήθεια τόσο της χρεοκοπίας, της προσπάθειας Παπανδρέου να μην πτωχεύσουμε, όσο και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ της αντιπολίτευσης, να υπονομεύσει, να διαστρεβλώσει και ΤΕΛΟΣ να επιρρίψει τις ευθύνες της καταστροφής στο Γιώργο Παπανδρέου.
    Σαμαράς , Βενιζέλος, Τσίπρας χρυσοφονιάδες και ΚαΜμένος οργιάζουν στην συκοφαντία και στην παραπληροφόρηση.
    Σήμερα ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων ΑΥΤΟΙ που συμμετείχαν στην εξαθλίωσή του και στην καταστροφή της πατρίδας μας.
    ‘Όμως ο λαός μας αντελήφθη την αλήθεια και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Γιώργου Παπανδρέου είναι γεγονός.
    Στις βουλευτικές εκλογές, που σύντομα έρχονται θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε την ΑΔΙΚΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ.
    Ανέβασαν το χρέος στα 300ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό. Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο. Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ. Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 300 Δισεκατ. Χρέος από 178 που ήταν το 2004?. Είμαστε τόσο ..ατυχοι και παίξαμε ‘’στοίχημα’’ και τα χάσαμε? Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό οικονομικό χάος. Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’? Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?
    ‘’Κάποιοι’’ (?) το 2009, οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία με ότι μπορεί να σκεφτεί και να νιώσει κανείς, ακούγοντας τη λέξη αυτή που σήμερα έχει τη πρώτη θέση στο μυαλό μας και… στη καρδιά μας, αφού στην ουσία το 2009 είχαμε χρεοκοπήσει και φυσικά είμαστε και εκτός Ευρώ και Ευρώπης στην ουσία.Και ενώ ΟΛΟΙ περιμέναμε κάποια ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ πολιτικό να βγεί και να μας ενημερώσει γι αυτά που συμβαίνουν, εξαφανίστηκαν ΟΛΟΙ και έμεινα σχεδόν μόνος ο Ελληνας Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009.
    Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο και στην ελεγχόμενη υποτίμηση και προσαρμογή, για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και Νασιστο-κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
    Κανείς δεν αναφέρεται, στο τι θα συνέβαινε αν ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑΜΕ και ζούσαμε τον τρόμο που έζησε η Κύπρος, η Αργεντινή και τώρα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία?
    Ποιος θα κάνει τη σύγκριση αυτού που ζούμε ΤΩΡΑ με αυτό που θα είχε συμβεί στην πατρίδα μας? Δεν έχουμε ούτε το θάρρος , ούτε τον αντρισμό να ομολογήσουμε τον φόβο που αισθανόμαστε και μόνο στη ιδέα της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ??
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε, κάποιοι φίλοι σας ‘’έβγαζαν’’ τα λεφτά τους στο εξωτερικό και σήμερα ΑΡΝΕΙΣΘΕ να μας πείτε ποιοι είναι και πως θα τους υποχρεώσετε να τα επιστρέψουν, όσα τουλάχιστον είναι ‘’ΜΑΥΡΑ’’ ???
    Να τολμήσουμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου? Τουλάχιστον λίγος σεβασμός στον άνθρωπο που μας έσωσε είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή