Απίστευτο!!! Ο γιός Σαμάρα που πιάστηκε πέρυσι να αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα!!! (VIDEO)







Απίστευτο!!! Ο γιός Σαμάρα που πιάστηκε πέρυσι να αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα!!! Αν δεν το πιστεύετε δείτε και το βίντεο!!!





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΛΑΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
    Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους πραγματικά ,τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ! Από το 1993.
    Σήμερα ,κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν , όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
    Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
    Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του ‘’ ΟΧΙ’’, αποκαλύπτει , ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης.
    Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά, ένα φίδι που περιμένει να πλησιάσεις.
    Σήμερα την Ελλάδα ‘’διαχειρίζεται’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
    Η δεξιά του Κωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Πάκη, του Καμμένου, του Χατζηνικολάου, Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη, του…Λιάπη, του… Ανδριανού, του ..Βουλγαράκη, του..Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του Τζαμτζή, της Βούλτεψη, του Στρατηγού Άνεμου, των λοιπών,,,εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων.
    Δεν υπάρχει αναγνώριση ούτε εθνικής προδοσίας, ούτε καλπονοθείας, ούτε ΚΛΟΠΗΣ , ούτε ..λάθους , ούτε συγγνώμης. ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΘΕΝ ! αλλά μόνον ΕΣΧΕΣ!!! Με άνεση και κυβερνητική και δικαστική πολλάκις κάλυψη, καλλιεργούν’ τον αγρόν του ‘’πάρτα όλα’’. Πάντοτε κυβερνούσε και πάντοτε κάθε τριάντα σαράντα χρόνια μας ΠΤΩΧΕΥΑΝ για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ και να συνεχίζουν να μας κρατούν σκλάβους και ομήρους.
    Πάντοτε ΕΚΛΕΒΑΝ το λαό εν ψυχρώ, και πάντα εύρισκαν ‘’κάποιον’’ να του φορτώσουν τις ευθύνες τους. Κοιτάξτε πόσα ακίνητα και τι περιουσία διαθέτει ο καθένας, από πού την απέκτησαν, τι φόρους πληρώνουν και πως, αφού μπήκαν οι παππούδες τους στην πολιτική ξεβράκωτοι, μέχρι σήμερα οι απόγονοι κυβερνούν ακόμη αφού όμως έγιναν και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!
    Ελπίζουμε, αυτή τη φορά να τιμωρηθούν όλοι οι δεξιόστροφοι εγκληματίες και οι αριστερόστροφοι συνέταιροι. Βλέπεις , όπου υπάρχει φονιάς, υπάρχουν και συνεργάτες. Η ψήφος μας πρέπει να γίνει δύναμη προοπτικής και μελλοντικής ελπίδας για την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας.
    Πάντα στην Ελλάδα η δεξιά και κάθε φορά, αλλάζει αρχηγούς, ενώ στην κυβέρνηση ή στην εξουσία, συμμετέχουν όλοι οι απόγονοι των γνωστών πατριδοκάπηλων κοτζαμπάσηδων, συνεργατών της τουρκοκρατίας.
    Ας θυμόμαστε σήμερα γιατί δεν πτωχεύσαμε, ποιος αγωνίστηκε μόνος του με όλα τα θεριά, και σε ποιον τελικά επεχείρησαν να του ‘’φορτώσουν τις ευθύνες’’???
    Στο χέρι μας είναι ΗΡΕΜΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που μας έφεραν στο γκρεμό.

    Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος και εκμετάλλευση, γιατί μόνο έτσι επιβιώνει..
    Σημαίνει θάνατος και αίμα, για να συνεχίζουμε τις μετεμφυλιακές διαμάχες και διαφορές, ενώ οι ‘’μεγάλοι’’ τόσο στη βουλή όσο και εκτός είναι όλο αγάπες και ..αρώματα.
    Ποιος λοιπόν έδωσε τα πάντα για να μη πτωχεύσουμε??
    Ποιος σήκωσε μόνος του το σταυρό ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή