Μουσουλμάνος βίασε και έκαψε 12χρονο κοριτσάκι, γιατί φορούσε κραγιόν! (βίντεο)










Οι σχέσεις των ακραίων μουσουλμάνων με τα μικρά παιδιά, και ειδικά τα μικρά κοριτσάκια, έχουν τις ρίζες τους στην ζωή του προφήτη τους, Μοχάμετ, ο οποίος παντρεύτηκε την μικρή Αΐσα στην ηλικία των έξι ετών.

Γι’ αυτό τον λόγο η ισλαμική παράδοση(όπως την καταλαβαίνουν κάποιοι) είναι συνυφασμένη με κακοποιήσεις ανηλίκων, αρκετές φορές και μικρών αγοριών. Αλλά η γυναίκα σε κάθε ηλικία δεν παύει να αποτελεί το αγαπημένο θήραμα των αρρωστημένων ορέξεων κάποιων ακραίων μουσουλμάνων.




Αυτή την φορά βίντεο που δείχνει τα ένστικτα των ακολούθων του προφήτη κάνει το γύρω του διαδικτύου, ξεγυμνώνοντας το αληθινό πρόσωπο του ισλάμ.






Δωδεκάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από μουσουλμάνο, επειδή δεν υπάκουσε την εντολή του να αφαιρέσει το κραγιόν που φορούσε και το οποίο αποτελεί δείγμα ασέβειας στο κοράνι. Στην συνέχεια, αφού ικανοποίησε τα ζωώδη ισλαμικά του ένστικτα, έβαλε φωτιά στο σώμα του κοριτσιού, προκαλώντας του εγκαύματα πρώτου βαθμού σε ολόκληρο το σώμα της. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, θα διαπιστώσετε ότι το κοριτσάκι δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη από τον πόνο των εγκαυμάτων. Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι που θέλουν τζαμιά και δικαιώματα, ακόμα και ως παράνομοι μετανάστες στη Δύση.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. “BLOGERS” : οι πιο πολλοί, ψιλικατζήδες της τσέπης και της συνείδησης.
    « Η Εθνικοφροσύνη» ….ξανάρχεται σε τιμές προσιτές για «πολλούς… !
    Ζήλεψαν την δόξα των ΜΕΓΚΑ-λων αστέρων και τη λάμψη τους, εσχάτως ορισμένοι αυτοαποκαλούμενοι και «δημοσιογράφοι των …μπλογκς » !
    Αφού είδαν ότι οι «αναμαλλιασμένες» …ειδήσεις του δεν είχαν πέραση, αποφάσισαν να ..επιβιώσουν ξεπουλώντας τα τελευταία «υπάρχοντά τους» !
    Το επάγγελμα του ανώνυμου συκοφάντη –φονιά είναι ΙΣΩΣ(;) το πρώτο και από αυτό της ελεύθερης απόλαυσης, είτε και επί πληρωμή !
    Βέβαια , η φαντασία τους οργιάζει, όταν ακούν και …βλέπουν τις μετριότατες επιδόσεις των «ειδικών» συμβούλων , μετά ή άνευ …διπλώματος !
    ’Ετσι , όπως μαθαίνουμε από την ΠΙΑΤΣΑ-…μπλογκερς , η τιμή της ψευτο-ανάρτησης ,με το χαρτόσημο της ανωνυμίας ,έφτασε στον πάτο!
    200 Ευρώ το μήνα για «έντυπα» πρώτου μεγέθους και ανηθικότητας. Η ανάρτηση γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ …χάνονται αναρτήσεις με ζημιογόνο περιεχόμενο.
    Τέλος «ειδικές» τιμές απολαμβάνουν οι « εγκάθετοι» και οι γλυφοσάλιαγκες-γυμνοσάλιαγκες.
    Κωδική-διαδικτυακή επικοινωνία από: Επιθυμητή έως αναγκαία για τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ!!!
    «Μπλόγκερς » του μετρό και του υπόγειου !!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!
    ΥΓ.
    Κανιβαλισμός φαίνεται ότι επεκτείνεται στον «κύκλο»…σας
    Λίγο Σεβασμό ρε …νάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET,
    ΟΙ ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ ‘’ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ’’ ΤΟΥ ‘’ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ YΠNOI’’???
    ΣΑΣ ΜΙΛΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ
    [[ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ]]
    Η φωνή της πλέριας συκοφαντίας και της καθάριας ΑΝΟΗΣΙΑΣ.

    Σας μιλούν οι ‘’πουλημένοι’’ κονδυλοφόροι του διαδικτύου των…ΞΥΠΝΙΩΝ ΡΕ, που ανακάλυψαν την ‘’εθνικοφροσύνη’’ της εξουσίας και απλώνουν τα χέρια και τα δίκτυα.
    [[Δημοσιεύουμε ότι μας αρέσει και επιτρέπουμε ΄η , γράφουμε ότι σχόλια μας αρέσει.
    Δικό μας είναι το μπλογκ δική μας και η επιλογή]]

    Κάθε ‘’ΣΑΪΤ’’ νοικιασμένο, εξαγορασμένο , ξεπουλημένο, φαίνεται αμέσως από την παρουσίαση των αναρτήσεων και την επιλογή των σχολίων που θα τις συνοδεύουν. Η μεγίστη πλειοψηφία των ‘’Καμένων’’ ΑΡΝΕΙΤΑΙ τον αντίλογο και την ανάρτηση ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ απόψεων. Γνωρίζουν ότι τα περισσότερα θέματα που αναρτούν ΑΠΕΧΟΥΝ παρασάγγες της πραγματικότητας, αφού είτε τους τα «δίνουν» είτε τα γράφουν οι ίδιοι οι… νοικάρηδες της διαφθοράς.
    Επιλέγουν το πρώτο και το τελευταίο σχόλιο να είναι το «δικό τους»..ξεχνώντας τα άλλα ή αργώντας προκλητικά να αναρτήσουν αντίθετες απόψεις.
    Παραπληροφόρηση και ΝΟΘΕΥΣΗ της αλήθειας ‘’ολυμπιακών’’ διαστάσεων και μλπόγκς.
    Γι αυτό φίλε σχολιαστή, αναγνώστη , μην επηρεάζεσαι από τίτλους μεγάλους ντυμένους με ..χρυσαλοιφές και ψεύτικα αρώματα.
    Η αλήθεια βρίσκεται στο δικό σου μυαλό στη δύναμή σου και στην απόφασή σου να αντιδράσεις και να ψάξεις για την αλήθεια, για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνη! Πάρε τους ‘’ΧΙΤΕΣ ΣΟΥ’’ και εμπρός, δεν σας θέλει ο Λαός !
    Μετανάστες και πατριδοκάπηλοι αγκυλώσταυροι
    Κρατάνε Ελληνικές σημαίες , οι ξένοι μετανάστες , προκειμένου να δείξουν και έμπρακτα την ευγνωμοσύνη τους για το ψωμί που τρώνε. Δουλεύουν, προσφέρουν, αγωνίζονται για μια καλλίτερη μέρα γι αυτούς και τους συγγενείς τους στις πατρίδες τους.
    Το ΠΑΣΟΚ , με το Νόμο Ραγκούση, παρείχε στους νομοταγείς και ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες, την δυνατότητα να προσφέρουν στην Ελληνική οικονομία και στον εαυτόν τους. Σήμερα , με την ‘’υπονόμευση’’ του Νόμου, η κυβέρνηση έδωσε ‘’τόπο να πατήσουν’’ οι ρατσιστές συνοδοιπόροι της.
    Από την άλλη πλευρά βλέπουμε τους ..έλληνες ‘’πατριώτες’’ να κρατάνε ΣΒΑΣΤΙΓΚΕΣ και αγκυλωτούς χιτλερικούς σταυρούς και διερωτόμαστε: Από ποιους κινδυνεύει η Ελλάδα και οι Έλληνες; Από τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες και την προσφορά τους, ή από τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΦΟΝΙΑΔΕΣ τους διεθνούς φασισμού.
    Οι Έλληνες αγαπάνε την ειρήνη , τη δημοκρατία και σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας.
    Η παρουσία μας στη γη, είναι συνυφασμένη με όλους τους λαούς της λεκάνης της Μεσογείου. Σεβόμαστε τον πολιτισμό και την ανταλλαγή προϊόντων από τους πρώτους χρόνους μέχρι που ο Αντώνης μας ..έφερε τους νεοχίτες απογόνους του εμφύλιου αίματος.
    Ποιοι είναι λοιπόν πιο επικίνδυνοι για τους Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή