Χάρρυ Κλυνν: Ψάχνω δεύτερη δουλειά... γιατί πρώτη δε βρίσκω με τίποτα!



Ένας μέσος εργαζόμενος παίρνει τη μέρα 23 ευρώ! Τα 2 πάνε στο ΙΚΑ, τα 2 στα κοινόχρηστα, τα 6 στη ΔΕΗ και τα 10 στην εφορία! Μένουν 3… Ελάτε να μας τα πάρετε κι αυτά ρε μερκελοδουλάρες…


= = =

Tις προάλλες ένα αυτοκίνητο «στούκαρε» στη βιτρίνα ενός καταστήματος και ακούστηκε ο καταστηματάρχης περιχαρής να κραυγάζει: «Επιτέλους, μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί!»

= = =

«Οι «λογιστές του θανάτου» υπολογίζουν πορνεία και ναρκωτικά ως επίσημο δημόσιο πλούτο. Έπειτα από γερμανική απαίτηση, τα έσοδα από την πορνεία και τα ναρκωτικά θα περιλαμβάνονται πλέον στο ΑΕΠ των χωρών της ΕΕ, για να κλείσει λέει η τρύπα του χρέους!!! Και εις ανώτερα λοιπόν. Γνωρίζουν οι λογιστές του ευρωιερατείου ότι η κρίση αυξάνει την πορνεία και τα ναρκωτικά. Ευκαιρία λοιπόν να εξυγιάνουν το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα, για περισσότερα κέρδη»

Μην ξεχάσετε κύριοι μερκελόδουλοι και αφήσετε στην απέξω την παιδική πορνογραφία, το φετιχισμό, την εφαψιομανία, την παιδοφιλία, το μαζοχισμό, το σαδισμό, την ηδονοβλεψία, την τηλεφωνική σκατολογία, τη νεκροφιλία, τη ζωοφιλία ή κτηνοβασία, την κοπροφιλία, την ουροφιλία και προς Θεού μια και κάνετε τη μεγάλη θυσία να σώσετε μ’ αυτόν τον τρόπο την Πατρίδα, μην ξεχάσετε να βγάλετε στο κλαρί τις μάνες, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας και προ παντός μην ξεχάσετε εντέλει κι εσείς να πάτε να γαμηθείτε... Βέβαια, ευτελές το οικονομικό όφελος στην προκειμένη περίπτωση, πλην, όμως, μάζευε κι ας ειν’ και ρόγες... Ό,τι ποσό εισπράξουμε, σκοπό ιερό εξυπηρετούμε... ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

= = =

Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφοράμε όλοι για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι!

= = =

-Γεια σας ψάχνω για δουλειά…

-Έχετε εμπειρία;

-Ναι, 3 χρόνια ψάχνω!

= = =

Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα είναι σεξουαλική παρενόχληση, ενώ όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σε έναν άντρα είναι 1,96 ευρώ το λεπτό!

= = =

Αν ψάχνετε για καρφιά, κουκουλοφόρους, χαφιέδες και ρουφιάνους, ψαχτείτε αναμεταξύ σας γιατί αυτό το είδος δεν ανθεί στο μπαξέ του Ελληνικού Λαού…

= = =

Γιατί δε φωνάζουν τον Μητσοτάκη στον τάφο της Αμφίπολης να τους δείξει τα κατατόπια και να τους λύσει το αίνιγμα της ταυτότητας του ενταφιασμένου, μιας και ήταν παρών στην κηδεία!

= = =

Παρακαλώ, παρατηρείστε προσεκτικά τον Χαρδούβελη… Δε μοιάζει σα δυστύχημα που πρόκειται να συμβεί;

= = =

Κορίτσια, αυτό το πράγμα που μου στέλνετε γυμνές σας φωτογραφίες σε μηνύματα πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να... ξεκινήσει!

= = =

Μια γκόμενα κόλλησε στην άμμο με το αυτοκίνητο και τρέξανε 10 τύποι να τη βοηθήσουν! Άμα είχα κολλήσει εγώ θα έλεγαν, «για δες ένα μαλάκα…»

= = =

Ακρίβεια σου λέει μετά... Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα ξεχάσουμε πως να καταπίνουμε!




147

2
0Google +
0
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 4:48 μ.μ.. Filed under ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα







ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στα πρόθυρα της πτώχευσης η πατρίδα μας
Γιατί η Ελλάδα δεν κερδίζει από τα μνημεία της
Κυκλοφορεί από σήμερα το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ
Υπάρχουν λεφτά, αλλά δεν τα θέλουν...
Στο δικό του πλανήτη ζει ο Χαρδούβελης! Μιλάει για «τέλος στα Μνημόνια» και «βιώσιμο χρέος»
Δημήτρης Καζάκης: Τι πραγματικά είπε ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη
Σόρος: Να φύγει η Γερμανία από το ευρώ για να σωθούν οι υπόλοιπες χώρες
Το ΤΑΙΠΕΔ έβγαλε στο σφυρί ενεργά στρατόπεδα
Καζάκης: Τι ομελέτα να φτιάξει ο Τσίπρας αφού δε θέλει να σπάσει αυγά;
Η Ελλάς υπό κατάσχεση! Να μη μείνει ούτε πέτρα στα χέρια των Ελλήνων
Κατάσχεση σπιτιού για οφειλή 44.000 ευρώ από Ισπανική Τράπεζα στην Ελλάδα! (έγγραφα)



























Δημοφιλείς αναρτήσεις


Μια Αφροδίτη του κώλου με μπούτια σαν του Οβελίξ κι ένας λαός άξιος της μοίρας του να παραληρεί
Του Στρατή Μαζίδη Ένα ...τανάκι πολυτελείας καταφθάνει στο αεροδρόμιο κι εμφανίζεται, υποτίθεται, σαν αναδυόμενη Αφροδίτη.

Αυχενικό σύνδρομο: Μια απλή άσκηση που θα σας σώσει! (βίντεο)
Το λεγόμενο «σύνδρομο του υπαλλήλου γραφείου» εκδηλώνεται με βασικό σύμπτωμα τον πόνο στον αυχένα.

Κάτι ετοιμάζουν στην Κύπρο και φοβούνται το λαό....
Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

Πανικός στα Σκόπια που διαλύονται από την ανακήρυξη της Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας
Στην πλατεία Σκεντέρμπεη των Σκοπίων ο δήμαρχος Νεβζάτ Χαλίλι ανακήρυξε τη Δημοκρατία της Ιλλυρίδας που εδράζεται στο Σύνταγμα των Ηνωμέν...










STAY UPDATED


FEATURED LINKS


ADVERTISEMENT











2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Σήμερα σαν λαός, πληρώνουμε

    ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ‘’ΕΚΑΨΑΝ’’

    *Σήμερα όλοι οι Έλληνες πληρώνουμε την υστερόβουλη και εγκληματική, για την Ελλάδα προσπάθεια, του Σαμαρά να γίνει..πρωθυπουργός ο ανίκανος και ατάλαντος πολιτικάντης.
    *Σήμερα όλοι πληρώνουμε το..τίμημα της προσπάθειας του Βενιζέλου να γίνει αρχηγός του Πασοκ, με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Και τα αποτελέσματα είναι ορατά…
    *Σήμερα πληρώνουμε την συμμετοχή όλων στη εγκληματική γραμμή του Σύριζα, που προέτρεπε: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ !!!
    *Σήμερα όλοι οι Έλληνες πληρώνουμε την εγκληματική ανάμιξη και χρηματοδοτική ενίσχυση του Σόρος , εφοπλιστών και άλλων βρώμικων νταβατζήδων, στα φασιστικά έγχρωμα άκρα σε ΜΜΕ και σε μεγάλο μέρος του διαδικτύου, για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην πτώχευση και στη δραχμή.
    *Σήμερα οι Έλληνες πληρώνουν το τίμημα της υποταγής των νεοεφιαλτών στις εντολές της Μέρκελ και του Σαρκοζί .
    Σήμερα είναι μία μοναδική ευκαιρία να συγκρίνουμε πολιτικές συμπεριφορές , όσων αγαπούν την Ελλάδα και θυσιάζονται για αυτήν
    και όσους αγαπούν την εξουσία μόνο και ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακροδεξιοαριστεροί ,
    λάτρεις της δικτατορίας, της αναρχίας, της καταστροφής, του εμφυλίου και της διχόνοιας, αγωνίζονται να διαλύσουν την Ελλάδα μας, ικανοποιώντας ξεπουλημένες δεσμεύσεις, και εθνικές προδοσίες .Σε μια εποχή που ελπίδα κτυπιέται αλύπητα και ανορθόδοξα , σε μια εποχή που όλοι μας ζητάμε μιαν άκρη να πιαστούμε, έρχονται αυτά τα απάνθρωπα χαμίνια να ‘’πατήσουν πάνω στην εθνική μας πληγή’’, να την ματώσουν, για να ικανοποιήσουν τα ναζιστοφασιστικά τους ένστικτα και την απάνθρωπη κτηνωδία τους.
    Σε μια εποχή που η Ελλάδα και η δημοκρατία αγωνίζονται να επιβιώσει ο λαός μας, αυτοί μόνοι ! ολίγοι και βρώμικοι! ξαναφορούν τις κουκούλες της ντροπής και της προδοσίας. Βλέπεις, το αίμα νερό δεν γίνεται, όταν μάλιστα είναι τόσο πολύ και τόσο έντονο που συνάδει με τα κληρονομικά και νυχτερινά τους βιώματα.
    Είναι οι απόγονοι εκείνων που μάτωσαν την πατρίδα μας.
    Είναι οι απόγονοι εκείνων που πρόδωσαν τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΕ ΣΚΟΠΕΥΤΗ???

    Η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία ,ότι δηλαδή, προκειμένου να κερδίσει πολιτικά από την κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ μετατοπίζεται, το τελευταίο διάστημα, από μια διεθνιστική σε μια επαρχιώτικη και εθνολαϊκιστική κουλτούρα. Από τα κουτσαβάκικου ύφους «Ολαντρέου » και «μαντάμ Μέρκελ», μέχρι τις καταγγελίες περί εθνικής μειοδοσίας και τα συνοικέσια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π. Καμμένου , ο κοινός παρανομαστής είναι ο εθνολαϊκιστικός επαρχιωτισμός.

    Η κουλτούρα των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος ενσταλάζεται κάθε μέρα και περισσότερο στη δημόσια ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και επηρεάζει την ταυτότητά του. Η αδυναμία εγγραφής των επεξεργασιών και των στρατηγικών του κόμματος μέσα στους ευρωπαϊκούς σχεδιασμούς μετασχηματίζουν το ΣΥΡΙΖΑ σε ένα εθνολαϊκιστικό μόρφωμα, που θα καταγγέλλει το διεθνές περιβάλλον με τη συνομωσιολογική γλώσσα του αδαούς και του ανεκπαίδευτου.

    Στην ουσία, αυτός ο εθνολαϊκιστικός επαρχιωτισμός κρύβει δύο πράγματα: από τη μια, την ένδεια των εναλλακτικών προτάσεων της Αριστεράς απέναντι στο κυρίαρχο διεθνές μοντέλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της παγκοσμιοποίησης, και από την άλλη, τη βουλιμία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία, την επιθυμία δηλαδή «να μπει και αυτή στο κόλπο».

    Για το τελευταίο, προσωπικά, δεν έχω καμιά αντίρρηση. Κάθε άλλο. Είναι καλό για τη φιλελεύθερη δημοκρατία να εναλλάσσονται οι κυβερνώσες ελίτ, ώστε να ανανεώνεται με νέα πρόσωπα η πολιτική σκηνή. Στο κάτω-κάτω, κανείς δεν διαθέτει το μονοπώλιο της αλήθειας. Ίσως, μάλιστα, κάποια μέρα να δούμε και τον Αλέξη Τσίπρα να δακρύζει όπως ο πρόεδρος Χριστόφιας. Ελπίζω, μόνο, τότε, να μη μας περιμένει μιαν ανάλογη καταστροφή σαν της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΥ ‘’ΣΚΙΩΝ’’

    Η κουτάλα της εξουσίας και οι ‘’επαίτες’’-σωτήρες !
    Αποτελεί πρόκληση για κάθε Έλληνα, αυτό που συνήθως συμβαίνει προεκλογικά, όταν δηλαδή έρχεται η ώρα της κουτάλας. Όλοι σχεδόν παρουσιάζονται σαν ‘’παρθένες’’ που ζητούν να θυσιαστούν για το καλό του λαού. Κανείς δεν θυμάται πόσα εγκλήματα και πόσες κωλοτούμπες έχει κάνει, ούτε τι έλεγε συνεχώς και τι ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ τις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες πριν τις εκλογές. Τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν , η ανεργία, να ανεβαίνει και οι ψευτοπολιτικάντες δεν λένε κουβέντα. Ψάχνουν να βρούν σε ποιον θα φορτώσουν τις δικές τους αμέτρητες εγκληματικές ενέργειες. Μιλούν γενικά και αόριστα και επιδιώκουν να αποκαλέσουν κάθε ψηφοφόρο με το ..μικρό του όνομα, δείχνοντας ότι τον θυμούνται τώρα, κι ας τον είχαν ΞΕΧΑΣΕΙ εντελώς όλο το προηγούμενο διάστημα.
    Προβαίνουν σε ΑΝΙΕΡΕΣ συμμαχίες και συμβιβασμούς προκειμένου να πλησιάσουν την..κουτάλα. Υπόσχονται, χωρίς ντροπή και χωρίς ΤΣΙΠΑ, επιλύσεις προβλημάτων και βελτίωση των προσωπικών και εθνικών μας υποθέσεων.
    Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η εξωπραγματική μυστική συνθήκη ΣΥΡΙΖΕΛ και Χρυσοσουγιάδων .
    Τι μπορεί να προκύψει από αυτή την εξωμήτρια ‘’δημιουργία’’ ??
    Απλά, είναι δυνατόν να σκεφτούμε, με τι τρόπους θα μπορούσαν να επιλύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν οι μέχρι χθές ‘’αιματοβαμμένοι’’ πολιτικοί αντίπαλοι, Αλέξης, Πάνος, χρυσοφονιάδες και σημερινοί ‘’σύμμαχοι’’ και υποψήφιοι συγκυβερνήτες, ποιος θα μας έδινε μια λύση αξιοπρόσεκτη??
    Αν (??) προτείνει κάτι ο Αλέξης θα συμφωνήσουν οι..συνιστώσες?
    Αν(?) προτείνει κάτι ,κατά τύχη ο αγράμματος Πάνος, θα συμφωνήσει ο..Τέρενς?
    Αν(?} προτείνει κάτι ο Ηλίας για ολική αποτρίχωση , θα συμφωνήσει η…Ελένη και κάθε Ελένη της ιστορίας των Ελλήνων ..πονεμένη?
    Τι κοινό υπάρχει ανάμεσα στα ετερόκλητα και ιδεολογικά ανύπαρκτα στοιχεία που χρόνια τώρα τα χωρίζει ποτάμι αίματος και σοροί οστών???
    Ποιος θα συνεργαστεί για να λυθούν τα προβλήματα των Ελλήνων? Ο πανηλίθιος Τέρενς με τον εγκληματία Λαγό? ΄Η , ο αγράμματος Πάνος με τον ‘’στρατηγικό’’ ιδιωτικοεπενδυτή Στρατούλη?
    Για ποιο θέμα θα συζητήσει ο Αλέξης του λογικά εκπεφρασμένου 3% και της περιορισμένης πνευματικής καλλιέργειας και εμπειρίας, με το αδηφάγο πολιτικό τέρας της συκοφαντίας, της ψευτιάς της μπουρδολογίας και της δικομανίας?
    Που θα βρούν τα χρήματα, αφού ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!! δεν θα τους εμπιστευθεί ούτε ..ένα ευρώ ?
    Με τι χρήματα, θα αντικαταστήσουν τους ανθρωποκτόνους νόμους του Σαμαρά, με όλα όσα ΑΝΤΙΘΕΤΑ υπόσχονται?
    Κι αφού ο Σαμαράς με τόσες αιματηρές ‘’αρπαγές’’ και δεν κατάφερε σχεδόν τίποτε, οι αντιμνημονιακοί που θα βρούν τα λεφτά, τις ιδέες, τη διάθεση να συνομιλήσουν για ΤΟΣΑ θέματα που τους χωρίζουν και να αποφασίσουν τι προγράμματα θα εφαρμόσουν αφού σε τίποτε δεν συμφωνούν μεταξύ τους???
    Δηλαδή θέλουμε να διώξουμε τους εγκληματίες Αντώνη και Βαγγέλη, για να φέρουμε το Αλέξη , τον Μπουρδολόγο Πάνο και τον μακελάρη Λαγό και Γερμενή, που δίδασκαν κλοπές και φόνους
    Η λύση είναι μία και μοναδική και θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς.
    Αποκατάσταση της ατιμίας εις βάρος του πρωθυπουργού του 43% Γιώργου Παπανδρέου με ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη.

    Διαφορετικά ,υπονομεύουμε και το μέλλον των εγγονιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη του: Να παριστάνετε τους απλούς πολίτες!

    Ακριβά φαίνεται ότι πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διάθεση του να καπελώσει οποιαδήποτε κίνημα κι οποιαδήποτε διαμαρτυρία συμβαίνει σε αυτή τη χώρα.

    Έτσι λοιπόν, ένα blog του κινήματος "Δεν πληρώνω" δημοσίευσε την εσωτερική εντολή του ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη του να εμφανίζονται ως απλοί πολίτες, κρύβοντας την κομματική τους ιδιότητα.

    Μας στάλθηκε το παρακάτω κείμενο:

    Παραθέτουμε μερικές σελίδες από κείμενα "εσωτερικής χρήσης" του ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν θα είχαμε καμιά διάθεση να το κάνουμε αν τα συγκεκριμένα κείμενα δεν αφορούσαν ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα όπως είναι το κίνημα εναντία στα χαράτσια. Επίσης καταδειχτούν κάτι πολύ σημαντικό:

    Ο Σύριζα προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν, δίνοντας γραμμή στα μέλη του να εμφανίζονται όχι σαν μέλη του Σύριζα, άλλα σαν πολίτες εναντία στα χαράτσια.

    Είναι η παλιά "καλή" τακτική να το παίζουμε ανέντακτοι και ανεξάρτητοι προκειμένου να τσιμπολογήσουμε οπαδούς και ψηφοφόρους ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να αγωνιστούν.

    Ακόμη αποδεικνύεται πόσο "αυθόρμητη" και από τα κάτω είναι η δήθεν δημοκρατική απόφαση λαϊκών συνελεύσεων για δράσεις και κινητοποιήσεις, όταν χειραγωγούνται από μέλη συνιστωσών του Σύριζα που φέρνουν την "γραμμή" σαν δήθεν δίκη τους πρόταση.

    Ακόμη και η δημιουργία συντονιστικών , δήθεν από τα κάτω άλλα στην πραγματικότητα προαποφασισμένα, μέσα σε κομματικούς σωλήνες, στη Γραμματεία του Σύριζα και διεξοδικότερα στο οργανωτικό- όπως γράφει το εσωτερικό σας κείμενο.

    Μια τέτοια συνάντηση για την δημιουργία συντονιστικού ήταν και αυτή που έγινε στο Πολυτεχνείο στις 2 Δεκάμερο 2012, το απόγευμα της ημέρας που έγινε η διαδήλωση στην δίκη του Συμβούλιου της Επικρατείας.
    Ας μην το παίζουν ανέντακτοι ΠΟΛΙΤΕΣ οι συναγωνιστές του Σύριζα. Πιο τίμιο και ειλικρινές θα ήταν να εμφανίζονται με τις κομματικές τους ταυτότητες, πάρα να παριστάνουν τους "πολίτες εναντία στα χαράτσια".
    Εξ άλλου σύντροφοι το ψέμα έχει κοντά ποδαρά. Και λίγοι είναι πλέον οι πολίτες που δεν παίρνουν χαμπάρι τα καπελώματα που προσπαθείτε να βάλετε.
    Μην προσπαθείτε να κρυφτείτε και να γράφετε: "Για εσωτερική χρήση- το προηγούμενο το είδαμε ακόμη και σε μπλογκς!!!"

    Θα μπορούσαν να γραφτούν και άλλα σχόλια , όπως η σχέση της προσπάθειας σας να ποδηγετήσετε κινήματα , με τις εκλογικές διαδικασίες κλπ. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

    Το ζητούμενο είναι: Θέλουμε ακίνητα "κινήματα" κομματικών σωλήνων που είναι αποδεδειγμένα θνησιγενή, στέλνοντας τους απογοητευμένους πίσω στους καναπέδες, ή πραγματικά, από τα κάτω κινήματα, που γεννιούνται και αναπτύσσονται στην κοινωνία;

    Το ερώτημα είναι ρητορικό για όσους δεν πιστεύουν σε πατερούληδες, κηδεμόνες, γραφειοκράτες και αφεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ.ΚΛΥΝΝ ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ Η ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ , ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή