ΣΟΚ:ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ''ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ'' Βίντεο με την ''ΑΛΗΘΕΙΑ'' για το...''ΨΕΜΜΑ'' που ακόμα και τώρα μας λένε...




"Το μεγαλύτερο αίσχος του πολιτικού μας συστήματος είναι ότι για να κάνουμε αυτά που είχαμε αποφασίσει σε διάφορους τομείς, προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της...

χρεωκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα. Έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Ξεχάστε το μνημόνιο, ξεχάστε την τρόικα"Επιτέλους βρέθηκε ένας πολιτικός που λέει την αλήθεια,έστω και εκ των υστέρων,μια αλήθεια, που αρκετοί από εμάς την ήξεραν,την έλεγαν την διέδιδαν μέσω του διαδικτύου την έγραφαν κάποιες εφημερίδες, την έλεγαν και κάποια κόμματα, χωρίς όμως να την κάνουν σημαία τους,όπως θα έπρεπε.
Την αλήθεια λοιπόν αυτή την είπε ωμά και πεντακάθαρα ο υπουργός υγείας Α.Γεωργιάδης και είναι προς τιμήν του αυτό.

Δείτε το βίντεο,(ακόμα και αν είστε στην.. ξαπλώστρα..),είναι η αλήθεια..




θέλω όμως να θυμίσω σε εσάς άλλα και στον ίδιο τον Κύριο Γεωργιάδη,ότι αυτό που λέει τώρα και ο ίδιος το χρησιμοποίησε πάρα πολλές φορές ως επιχείρημα για διάφορα μέτρα και αλλαγές που έπρεπε να ψηφιστούν,για να μην ''χρεοκοπήσουμε'' χωρίς τις πολυπόθητες δόσεις.Είναι λυπηρό πραγματικά μετά απο τόσες θυσίες του ελληνικού λαού να ομολογούν ότι χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν ''μπαμπούλες'' και ''χρεοκοπίες'' για να περάσουν μέτρα που αυτοί θεωρούν ΄΄σωστά'' για την ΄΄σωτηρία'' της πατρίδας..μιας ''σωτηρίας'' που τα τρία τελευταία χρόνια την ζούμε στο πετσί μας,εμείς,γιατί κάποιοι άλλοι δεν άντεξαν ...και έφυγαν ..όχι για το εξωτερικό,αλλά για τον άλλο κόσμο.
Του Νίκου Γαλάνη
apokalipseto.blogspot.gr