«Πράσινη απάτη»: Ο Τραμπ υπόσχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην ενέργεια! vid - «Γιατί ακολουθούμε τις χώρες που το δοκίμασαν και απέτυχαν;».




Το δικό του μήνυμα για το ενεργειακό ζήτημα και την περιβόητη «πράσινη μετάβαση» έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ.



Δείχνοντας εν πολλοίς τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι πολιτικές του εφόσον επανεκλεγεί πρόεδρος, ο Τραμπ αποκάλεσε «πράσινη απάτη» τη φρενίτιδα γύρω από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ιδίως τη στιγμή που χώρες όπως η Κίνα φτιάχνουν συνεχώς εργοστάσια παραγωγής ενέργειας με βάση τον άνθρακα και την πυρηνική ενέργεια.









Επί της ουσίας, με αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, ο Τραμπ υποσχέθηκε να «παγώσει» την πράσινη μετάβαση, η οποία έχει γίνει «σημαία» της διεθνιστικής Δύσης τα τελευταία χρόνια:



«Θα φτιάξουμε δρόμους, θα κάνουμε πράγματα, αλλά δεν θα δαπανήσουμε ανόητα (σ.σ. τους πόρους) για να έχουμε μετά την Κίνα να μας περιγελά.

Οι Κινέζοι φτιάχνουν μία μονάδα παραγωγής ενέργειας με καύση άνθρακα τη βδομάδα, αλλά τώρα ακούω ότι είναι δύο μονάδες κάθε εβδομάδα. Και εμείς την ίδια ώρα πεθαίνουμε για ενέργεια, δεν έχουμε ενέργεια και αυτοί ετοιμάζονται για την τεχνητή νοημοσύνη.

Πρέπει να είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε χώρες που μπορούν -εάν το θέλουν- να παράξουν ενέργεια. Η Γερμανία, όπως γνωρίζετε, συμπεριφέρθηκε όπως και εμείς και αυτό ήταν το τέλος της Μέρκελ, επειδή όλη τους η οικονομία κατέρρευσε.

Για ποιόν λόγο λοιπόν ακολουθούμε όλες αυτές τις χώρες που το δοκίμασαν αυτό και απέτυχαν;; Γιατί εμείς δεν κατασκευάζουμε μεγάλα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας αντί να παίζουμε αυτό το παιχνίδι με τον άνεμο;

Που καταστρέφει τα πάντα, σκοτώνει τα πτηνά μας, καταστρέφει τα χωράφια μας. Έχετε παντού ανεμογεννήτριες και έχετε νεκρά πτηνά»:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-ANP photo

https://www.oparlapipas.gr/2024/08/vid_0604218273.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια