«Σοκαριστικές εικόνες εξισλαμισμού» στην Ευρώπη! ΒΙΝΤΕΟ που δεν θα παιχτεί ποτέ στην TV - Γάλλος υποψήφιος για την προεδρία βαράει πολύ δυνατά τον συναγερμό πηγαίνοντας στο Λονδίνο





Σε μια επίσκεψη που εξόργισε τα διεθνιστικά ΜΜΕ της Ευρώπης, τα οποία δεν θέλουν να φαίνονται τέτοιες εικόνες!



Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας Éric Zemmour και ο αρχηγός του κόμματος Reconquête ξεκίνησαν πρόσφατα ένα ταξίδι υψηλού προφίλ στο Λονδίνο, φτάνοντας μέσω του σταθμού Eurostar στο Saint-Pancras, πριν από μερικές μέρες!



Ο Ζέμουρ χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει την επίσκεψή του στο Λονδίνο, αναρτώντας στο Facebook, «Κατευθυνόμενος στο Λονδίνο όπου το βρετανικό κοινοβούλιο εξετάζει το νομοσχέδιο για την μετανάστευση».

Το κεντρικό δόγμα του μηνύματος του Zemmour ήταν ξεκάθαρο από την αρχή: «Για να παραμείνει το Λονδίνο Λονδίνο και η Γαλλία να παραμείνει Γαλλία, τα δύο έθνη μας πρέπει να πολεμήσουν μαζί ενάντια στον εξισλαμισμό της Ευρώπης». Τόνισε ότι ο εξισλαμισμός των ευρωπαϊκών πόλεων είναι ένα πιεστικό ζήτημα που απαιτεί άμεση προσοχή και συλλογική δράση.

Μοιράστηκε στο διαδίκτυο αυτό που περιέγραψε ως «σοκαριστικές εικόνες του εξισλαμισμού της χώρας». Συνόδευσε μια φωτογραφία με τη λεζάντα: «Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, βρισκόμαστε στο κεντρικό Λονδίνο και όχι στο Πακιστάν».

Αυτές οι αναρτήσεις, μαζί με ένα βίντεο που κοινοποίησε, πυροδότησε θύελλα διαμάχης για τη μεταμόρφωση που λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο, αλλά προφανώς και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

Δείτε:

photo freepik
https://www.oparlapipas.gr/2024/02/tv.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια