Η τρομακτική πατέντα της pfizer – που αναφέρει τους ανθρώπους ως ενσωματώσεις!
Η Pfizer δημιούργησε μια πατέντα, που εγκρίθηκε την 31η Αυγούστου 2021 και αποσκοπεί μέσω νανοτεχνολογίας στο τσιπάρισμα και στον εξ αποστάσεως εντοπισμό όλων των εμβολιασμένων & ανεμβολίαστων ανθρώπων παγκοσμίως. Οι εμβολιασμένοι απο ότι φαίνεται θα συνδέονται με το “Διαδίκτυο των Πραγμάτων” (Internet of Things), όλα τα παραπάνω φυσικά δε τα βγάλαμε απο το μυαλό μας, η πατέντα κυκλοφορεί σε pdf

Το σύστημα θα αποτελείται μια πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών που θα παράγουν μια ταυτότητα και όταν βρίσκονται κοντά σε παρόμοιες ηλεκτρονικές συσκευές, μία ή και οι δύο μαζί, θα μπορούν να μεταδίδουν και να λαμβάνουν την ταυτότητα από την μια ηλεκτρονική συσκευή στην άλλη. Με αυτό το τρόπο όσοι έχουν κάνει εμβόλια Covid, θα εντοπίζονται με ηλεκτρονικές συσκευές μέσα τους και μέσα στους άλλους.

Στην ουσία ένας σέρβερ θα μεταδίδει μια πρόβλεψη πιθανότητας κάποιου ανθρώπου να μεταδίδει κάποιο παθογόνο βάση βαθμολογίας. Αυτό θα μπορούσε να έχει κάποιες επιδράσεις, πχ αν έχεις κακή βαθμολογία να μη μπορείς να βγεις απο το σπίτι σου.

Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν το δίκτυο των ανθρώπων και πώς συνδέονται όλοι μεταξύ τους.

Όταν μια ομάδα εντοπίζει κάποιον που έχει χαμηλό σκορ (πχ ανεμβολίαστο), τότε αυτό το άτομο θα χρειαστεί να εμβολιαστεί. Αυτη η βαθμολογία είναι βασισμένη σε ηλεκτρονικές πληροφορίες: γεωγραφικές, κυβερνητικές και προσωπικές.

Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει τρια φανταστικά άτομα και πως θα βαθμολογηθούν.


Χρησιμοποιούν τη λέξη “προφητικό” και παρακολουθούν τα άτομα αυτα για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια τα βαθμολογούν ανάλογα με τις δραστηριότητες τους και την διάδραση τους με άλλα άτομα. Επίσης λαμβάνουν υπόψη ηλικία, επάγγελμα, υγεία.

Ενα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξουμε είναι πως ο ορισμός της πατέντας για το εμβόλιο, συμπεριλαμβάνει να περιεχεται “μικροοργανισμός ή ιός σε αποδυναμωμένη ζωντανή η κατάσταση νάρκωσης” αυτό μπορεί να παράγει τοξίνες, ο όρος “προφυλακτικός” είναι επίσης ανησυχητικός, γιατί είναι προληπτικό μέτρο για μια “ασθένεια” ή για κάποια άλλη “μη σχεδιασμένη συνέπεια”, όπως αναφέρει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι λέξη “μικροοργανισμός” που είναι πιθανό να παραπέμπει σε παράσιτο, ακούγονται πολλά τελευταία για αυτό…


“Για κάποιους ανθρώπους ο όρος εμβολιασμός θα σημαίνει χορήγηση ενός εμβολίου που θα βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα να αναπτύξει προστασία απο μια ασθένεια, σε άλλους ανθρώπους τα εμβόλια θα περιέχουν ένα μικροοργανισμό η ιό σε μια αποδυναμωμένη, ή κατάσταση νάρκωσης, ή πρωτείνες, ή τοξίνες απο τον οργανισμό”.

“Σε κάποιους ανθρώπους θα αυξάνει την ανοσία τους και θα τους βοηθάει να μη μολύνονται απο ασθένειες. Σε κάποιους άλλους ανθρώπους η έννοια “προφυλακτική θεραπεία”, σημαίνει παίρνουμε μέτρα να πολεμήσουμε μια ασθένεια ή άλλη ανεπιθύμητη συνέπεια”.

*Στο κειμενο δεν χρησιμοποιείτε η λέξη άνθρωπος αλλά ενσωμάτωση, που σημαίνει ότι δε μας θεωρούν πια ανθρώπινα όντα αλλά κάποια μίξη ανθρώπων και ???

Τα εμβόλια που περιλαμβάνονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι όλα αυτά που έχουν εγκριθεί απο το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Αξιοσημείωτο είναι, πως η θεραπεία μπορεί να είναι “υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη με ψευδάργυρο” και “η παροχή θεραπείας όπως αποκαλύπτεται” μπορεί να νοηθεί ως “προφυλακτική/εμβόλιο”.


Πηγή theexpose.uk, anazitiseis.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/10/pfizer_01746264215.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


  Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

  Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

  Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
  Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

  Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  ΑπάντησηΔιαγραφή