Τι γίνετε..;; Όποιος λέει κάτι διαφορετικό καταλήγει με ζουρλομανδύα ;!Λαμία: Σε ψυχιατρικό νοσοκομείο η γιατρός που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί

Η μητέρα της γιατρού κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της


Εξελίξεις στην υπόθεση που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά με την γιατρό που απέτρεπε τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στο Κέντρο Υγείας Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η μητέρα της κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της.


Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας που παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου όπως προβλέπει ο νόμος. Η γυναίκα εξετάστηκε τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όσο και στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/5) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού. Και οι δύο Ψυχίατροι συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γιατρός, που ήταν βάρδια και συμπλήρωνε το ατομικό έντυπο του καθενός που πήγαινε να εμβολιαστεί τις προηγούμενες ημέρες στο Κέντρο Υγείας Λαμίας, απέτρεπε τους ασθενείς να κάνουν το εμβόλιο. «Και πού ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε είναι της Pfizer. Ποιος σας το διαβεβαιώνει; Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε; Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει... Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε», έλεγε μεταξύ άλλων στην προσπάθειά της να μεταπείσει τους πολίτες να μην εμβολιαστούν.

αλλά και αυτό πριν ένα χρόνο στην Γαλλία : Γαλλία:Έβαλαν σε ψυχιατρικη κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)
διαφορετικά περιστατικά, με κοινό παρονομαστή όμως.
και τα συμπεράσματα δικά σας ..

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/blog-post_366.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια