4 τρόποι για να καταπολεμήσεις τη ναυτία φυσικά





Ένα πραγματικά άβολο συναίσθημα.

Η ναυτία είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο συναίσθημα και μπορεί να προκύψει σε μια ποικιλία καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της εγκυμοσύνης ή ενός ταξιδιού. Τα φάρμακα κατά της ναυτίας χρησιμοποιούνται συνήθως για να το ανακουφίσουν. Δυστυχώς, τέτοια φάρμακα μπορεί να έχουν αρνητικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της υπνηλίας.

Εμείς το ψάξαμε λίγο και επειδή ξέρουμε πόσο άβολη κατάσταση είναι η ναυτία σου βρήκαμε τέσσερις τρόπους για την αντιμετωπίσεις φυσικά.

#1. Φάε ginger

Το τζίντζερ είναι ένα δημοφιλές
φυσικό «φάρμακο» που χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία της ναυτίας. Ο τρόπος που λειτουργεί δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητός. Ωστόσο, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ενώσεις στο τζίντζερ μπορούν να λειτουργήσουν με παρόμοιο τρόπο με τα φάρμακα κατά της ναυτίας. Στην πραγματικότητα, αρκετές μελέτες συμφωνούν ότι το τζίντζερ είναι αποτελεσματικό στη μείωση της ναυτίας σε διάφορες καταστάσεις.

Για παράδειγμα, η κατανάλωση τζίντζερ μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση της ναυτίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το τζίντζερ μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικό στη μείωση της ναυτίας που συνήθως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι μετά από χημειοθεραπεία ή χειρουργική επέμβαση. Δεν υπάρχει συναίνεση σχετικά με την πιο αποτελεσματική δοσολογία, αλλά οι περισσότερες από τις παραπάνω μελέτες παρείχαν στους συμμετέχοντες 0,5 έως 1,5 γραμμάρια αποξηραμένης ρίζας τζίντζερ ανά ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια