Ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι το πρωΐ σκοτώνουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό στο σώμα σας







Έχετε φάει ποτέ βραστά αυγά, αναμειγμένα με ξύδι; Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μόνο ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι κάθε πρωί μπορεί να συμβάλλει στη εξουδετέρωση ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς της υγείας – τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Ωστόσο ξέρουμε ότι το ξύδι είναι ένα συστατικό πολύτιμο,

Ο διαβήτης, ένα πολύ κοινό πρόβλημα υγείας που πλήττει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμβαίνει όταν το πάγκρεας σταματήσει να παράγει ινσουλίνη ή όταν το σώμα δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει σωστά την ινσουλίνη που έχει.

Τα συνηθισμένα συμπτώματα του διαβήτη είναι η συχνή νυκτερινή ούρηση, η δίψα, η γρήγορη απώλεια βάρους, ο κνησμός γύρω από το πeος ή τον κόλπο, τα τραύματα που αργούν να θεραπευθούν, η θολή όραση, η κόπωση.

Όλα αυτά οδηγούν σε σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως κακή όραση, τύφλωση, νευρική βλάβη, νεφρική νόσο, καρδιακές παθήσεις και στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες.
Πώς θα το φτιάξετε;

Βράζουμε ένα αυγό από το βράδυ και το ξεφλουδίζουμε.
Στη συνέχεια, κάνουμε μερικές τρύπες στο αυγό χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.
Το βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε ξύδι.
Το αφήνουμε καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Το πρωί τρώμε μόνο το αυγό, όχι το υπόλοιπο ξύδι που δεν έχει απορροφηθεί.
Κατά τη διάρκεια του πρωϊνού γεύματος πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό στο οποίο προσθέσατε προηγουμένως μια κουταλιά της σούπας ξύδι. Είναι γνωστό ότι τα αυγά είναι πολύ θρεπτικά και αποτελούν εξαιρετική πηγή

Ήξερες ποιο από τα τρία αβγά είναι πιο υγιεινό;
Είναι από τα αγαπημένα μας φαγητά και μπορείς να τα μαγειρέψεις με διαφορετικούς τρόπους. Όλα μας αρέσουν! Θέλουμε όμως να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε ένα φρέσκο και υγιεινό αβγό στο πιάτο μας. Γνωρίζετε ποιο από αυτά τα τρία αβγά είναι το πιο υγιεινό;


Πως μπορούμε να ξέρουμε όμως αν ένα αυγό είναι υγιεινό;

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το χρώμα του κρόκου ενός αυγού λέει πολλά για την υγεία της κότας που το έκανε. Λέγεται για παράδειγμα, ότι όσο πιο σκούρος, στρογγυλός και σφιχτός είναι ο κρόκος, τόσο πιο υγιής ήταν η κότα που το έκανε. Αυτή η κότα είχε την δυνατότητα να βοσκήσει έξω και να έχει μια πλούσια δίαιτα. Ένας πιο άχρωμος κρόκος σημαίνει ότι η κότα είχε μια ανθυγιεινή ζωή. Όλα αυτά όμως αποδείχτηκαν ψευδή. Άρα, τι προκαλεί τις διαφορές στο χρώμα του κρόκου; Και τι σημαίνει;

Ήξερες ποιο από τα τρία αβγά είναι πιο υγιεινό;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια