Δρ. Δημ. Αντωνίου: Μακρυά από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο... Απομονώστε τους... Κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό....!





Ο Γενικός Χειρουργός – Ογκολόγος Δημήτρης Αντωνίου, κάτοχος διδακτορικού στη μοριακή ανοσολογία, καταθέτει τη δική του άποψη για τον τρόπο παρασκευής, τη νομιμότητα των εμβολιασμών, την αποτελεσματικότητα αλλά και την επικινδυνότητα, του εμβολίου για τον Covid-19 _ _ _

Δρ. Δημ. Αντωνίου: Μακρυά από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο... Απομονώστε τους... Κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό....!

Σας υπενθυμίζω πως και ο CDC (Παγκόσμιο Κέντρο Ελέγχου Και Πρόληψης Ασθενειων) στην σελίδα του, κάνει λόγο για ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ.



Και μόνον αυτό, ΑΡΚΕΙ, για να καταστεί σαφές, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


“….Οι άνθρωποι μπορούν να μολυνθούν ακόμη και αν εμβολιαστούν, αλλά πρόκειται για λοίμωξη χωρίς κλινικά συμπτώματα. Δεν θα νιώσουν άρρωστοι, ούτε θα εμφανίσουν συμπτώματα, αλλά θα μπορούν να τον μεταδώσουν”, εξηγεί ο Kindrachuk. …… “ https://www.capital.gr/diethni/3507578/mporei-enas-emboliasmenos-na-sunexisei-na-metadidei-ton-koronoio





https://www.brighteon.com/09d5c5d3-548d-4cc0-bd32-2aa51480fc61

το λινκ του βίντεο εδώ


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/blog-post_9087.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια