ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ. Bίντεο του Παγκ.Οικ. Φόρουμ/WEF εκθειάζει τα lockdown: Τα lockdown βελτιώνουν ήσυχα τις πόλεις σ΄ ολόκληρον τον κόσμο !!!!!! BINTEO





Το “Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Γερμανού Klaus Schwab tweeté ότι “τα lockdown βελτιώνουν ήσυχα τις πόλεις μέσα σε ολόκληρον τον κόσμο”, και το μήνυμα το συνόδευσε από ένα βίντεο όπου εκθείαζε το βδέλυγμα της ερημώσεως κι έδειχνε έρημους δρόμους, κενά εργοστάσια κι αεροπλάνα καθηλωμένα στις πίστες των αεροδρομίων. Μετά τη λυσσαλέα αντίδραση και κριτική που δέχθηκαν από την Αντιστεκόμενη Ανθρωπότητα οι νοσηροί εγκέφαλοι το κατήργησαν…Αυτό είναι το περιβόητο Νταβός.
https://vk.com/video_ext.php?oid=626942286&id=456239189&hash=14b232f7d8484b87&hd=2

Ήταν ένα σκανδαλώδες βίντεο του WEF που γιορτάζει την «σιωπή του Corona». Νεκρόφιλοι…

Μετά από βίαιες αντιδράσεις τα ερπετόμορφα κτήνη κλώνοι του Άρχοντα του κόσμου τούτου που θέλουν να γίνουν οι Κύριοι της Γης απέσυραν το μήνυμα από το Twitter όσο και το dark vidéo. Σε αυτό το WEF
διακήρυττέ ότι με τα lockdown «καλύτερα τοι πόλεις». Οι παγκοσμιοκράτες δεν μπορούν πλέον να κρύψουν το σαδιστικό απανθρωπισμό τους…Όσοι υλοποιούν και κατ΄ελάχιστον την ατζέντα τους είναι συνεργάτες του αδηφάγου θηρίου που κατασπαράζει τη ζωή στο πλανήτη και ως τέτοιοι θα καταλογιστούν.

Το (WEF) και ο προπαγανδιστής του Schwab δεν αποκρύπτουν ότι θέλουν να δημιουργήσουν έναν απόκοσμο κόσμο.Έναν κόσμο σκιάς και θανάτου. Το πρόβλημα τους είναι οι άνθρωποι που μολύνουν τον πλανήτη με τη βιομηχανία κλπ.. Οι σωτήρες του Πλανήτη είναι ένα ένα πλανητικό κίνημα. Οι ψευδοσωτήρες της Γης που η σωτηριολογία τους έχει πλανητικό πλαίσιο. Καθώς πολυάριθμοι άνθρωποι καταστράφηκαν από τον υγειινίστικο εξτρεμισμό της corona, το WEF δημοσίευσε στις 22 Φεβρουαρίου ένα άρθρο με βίντεο που δείχνει φανερά που οδηγεί η νέα κανονικότητα δηλ. η μεγαλύτερη εκτροπή από καταβολής κόσμου….Κέντρα πόλεων άδεια, κατεστραμμένες οικονομίες ,άτομα που αυτοκτονούν από απελπισία γιατί δεν αντέχουν τα αρχικά δεινά του Αντιχρίστου όλα αυτά είναι μια πρώτη επιτυχία της Μεγάλης Επαναφοράς όπως το βλέπει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ …Το θέμα είναι πρωτίστως πνευματικό πριν να είναι πολιτικό κοινωνικό οικονομικό νομικό.
Κι ως τέτοιο πρέπει ν΄αντιμετωπιστεί.. έχει πολλές παραμέτρους…

Στο τέλος Φεβρουαρίου το Forum économique mondial, αναφέρει γιατί κατήργησε το βλάσφημο για τη ζωή και τον άνθρωπο προκλητικό tweet,δηλώνοντας: «καταργούμε αυτό το tweet. Τα lockdown δεν είναι μια «διακριτική/ήρεμη καλυτέρευση των πόλεων » του κόσμου ολόκληρου.Αλλά είναι ένα σημαντικό μέρος της απάντησής της δημόσιας υγείας στο COVID-19 », όπως λέει το The Post Millenial .


Στην πρώτη ανάρτηση στο twitter εκθείαζε τα lockdown ως μια «ευκαιρία άνευ προηγουμένου» «να έχουμε αυτό τον τύπο εμπειρίας».

«Οι εβδομάδες κατά την διάρκεια των lockdown ήταν η περίοδος η πιο ήρεμη που καταγράψαμε (σσ. στα νεκροταφεία να δείτε τι ηρεμία επικρατεί). Καθώς η ηχορύπανση αυξάνεται διαρκώς είναι πολύ πιθανό αυτή η περίοδος να ήταν η πιο ήρεμη εδώ και πολύ καιρό», σημείωσε ένας σεισμολόγος στο βίντεο που καταργήθηκε.

Από το προπαγανδιστικό φιλμ:

”ο σεισμικός θόρυβος της γης ήταν ο χαμηλότερος για δεκαετίες λόγω των lockdown. Oι επιστήμονες είδαν ένα κύμα ηρεμίας γύρω στον κόσμο το 2020. O περιβαλλοντικός θόρυβος σε κάποιες πόλεις μειώθηκε κατά 50% λιγότερος κόσμος χρησιμοποίησε τα μέσα μαζικής μεταφοράς κι εργοστάσια έκλεισαν.Η ησυχία επέτρεψε στους επιστήμονες να καταγράφουν μικρές σεισμικές δονήσεις που συνήθως δεν καταγράφονται και έτσι βελτίωσαν την ικανότητα της κατανόησης του σεισμικού φαινομένου.Έτσι μπορούν ευρύτερα να προβλέψουν σεισμούς στο μέλλον…(σσΤο 8αρι στην Ν Ζηλανδία το προέβλεψαν.. Όσο αυτοί παρατηρούν τις ανώδυνες δονήσεις τόσο σημειώνονται αποκαλυπτικοί σεισμοί.. )..Έπεσε σε επίπεδα ρεκόρ η ατμοσφαιρική μόλυνση. Καθαρίστηκαν οι αιθέρες από Ασία ως Αμερική. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έπεσαν κατά 7%. ”Αν θα μείνει ακατοίκητος ο παλνήτης να δείτε τι επιτυχία θα έχει το σχέδιο σας καθαρός πλανήτης. Πάντα για το καλό ενεργούν οι Ψευδοσωτήρες!!




dimpemews.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/03/b-wef-lockdown-lockdown-binteo.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Dirac formalism paok: The horizontal complex number osfp.gr: Its vertical conjugate - I want to become Greek champion: Hamilltonian 1926 en.uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή