Νορβηγός Καθηγητής Ιατρικής ισχυρίζεται ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ εμβολίου της AstraZeneca και θανάσιμων θρομβώσεων, σε αντίθεση με όσα μας διαβεβαίωσε ο ΕΟΦ (Video)






Δυστυχώς αυτή η είδηση θάφτηκε και από τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε όπως και από το σύνολο του Ευρωπαϊκού συστημικού τύπου, ενώ είναι θέμα χρόνου η λογοκρισία και από τα κοινωνικά δίκτυα...!




Ενώ λοιπόν ο Ε.Ο.Φ συνέστησε στην Ευρώπη να συνεχίσει ούτως ή άλλως τους εμβολιασμούς επειδή «Τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων», εμφανίζεται ένας ακόμα καθηγητής ιατρικής ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πλέον αποδείξεις για τη θανατηφόρο συσχέτιση...
!




Ένας Νορβηγός γιατρός και καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Όσλο, Pll Andre Holme, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα σήμερα για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της έρευνάς τους για τρεις εργαζόμενους στον τομέα της υγείας κάτω των 50 ετών στη Νορβηγία που ανέπτυξαν θρόμβους μετά το πειραματικό εμβόλιο AstraZeneca, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός από αυτούς.

Ο Δρ Holme επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο AstraZeneca ήταν η αιτία των θρόμβων στο αίμα.

Αναφορές του ZeroHedge News :

Ο επικεφαλής ιατρός και καθηγητής Pål
Andre Holme είπε στα έγγραφα της Νορβηγίας την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν το EMA αναμένεται να δημοσιεύσει τα ευρήματα της υποσχεμένης «επισκόπησης ασφάλειας»
(η οποία διεξήχθη ακόμη πιο βιαστικά από τις αρχικές μελέτες εμβολίων), ότι έχει ένα νέο θεωρία σχετικά με το τι προκάλεσε τις αντιδράσεις στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας και, δυστυχώς, ανά Holme, το τρύπημα AstraZeneca ενήργησε ως το έναυσμα.

«Βρέθηκε ο λόγος για την κατάσταση των ασθενών μας», ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής ιατρός και καθηγητής Pål Andre Holme στη Νορβηγική εθνική εφημερίδα VG.

Έχει ηγηθεί του έργου για να μάθει γιατί τρεις εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας κάτω των 50 ετών νοσηλεύτηκαν με σοβαρούς θρόμβους αίματος και χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca Covid. Ένας από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας πέθανε τη Δευτέρα.

Οι ειδικοί έχουν εργαστεί σε μια θεωρία ότι στην πραγματικότητα ήταν το εμβόλιο που πυροδότησε μια απροσδόκητη και ισχυρή ανοσοαπόκριση - μια θεωρία που πιστεύουν τώρα ότι έχουν επιβεβαιώσει.

«Η θεωρία μας ότι


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια