H Φαρμακευτική Merck Καταργεί το Εμβόλιο Για Τη COVID – Δηλώνει Ότι Είναι Πιο Αποτελεσματικό Να Κολλήσετε Τον Ιό Και Να Αναρρώσετε Φυσιολογικά.




Chris Clor / Getty Images



26 Ιανουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Steve Watson εδώ: https://tinyl.io/3QSv [1]

Ο αμερικανικός φαρμακευτικός όμιλος, κατασκευαστής εμβολίων Merck εγκατέλειψε την ανάπτυξη δύο εμβολίων κορονοϊού, δηλώνοντας ότι μετά από εκτεταμένη έρευνα συνήχθη το συμπέρασμα ότι τα εμβόλια προσέφεραν λιγότερη προστασία από την απλή μόλυνση με τον ίδιο τον ιό και την φυσιολογική ανάπτυξη αντισωμάτων.




Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα εμβόλια V590 και V591 ήταν «καλά ανεκτά» από ασθενείς στις κλινικές δοκιμές, ωστόσο δημιούργησαν μια «κατώτερη» απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος σε σύγκριση με τη φυσική λοίμωξη.

Η εταιρεία δήλωσε ότι αντ’ αυτού θα επικεντρωθεί στην έρευνα για θεραπευτικά φάρμακα με την ονομασία MK-7110 και MK-4482.

Τα φάρμακα στοχεύουν στην προστασία των ασθενών από τη βλάβη μιας υπερδραστηριακής ανοσοαπόκρισης στον ιό.

«Τα ενδιάμεσα αποτελέσματα από μια μελέτη της Φάσης 3 έδειξαν μείωση μεγαλύτερη του 50% του κινδύνου θανάτου ή αναπνευστικής ανεπάρκειας σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν με μέτρια έως σοβαρή COVID-19», σημείωσε η εταιρεία στη δήλωση της για το φάρμακο MK-7110.

Η Merck πρόκειται να λάβει περίπου 356 εκατομμύρια δολάρια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την ταχεία παραγωγή των πιθανών θεραπειών στο πλαίσιο της Επιχείρησης
Operation Warp Speed .

Ο διευθύνων σύμβουλος μάρκετινγκ Michael Nally δήλωσε πρόσφατα στο Bloomberg ότι η Merck στοχεύει στην παραγωγή περίπου 20 εκατομμυρίων δόσεις του φαρμάκου MK-4482, ένα αντιϊκό που θα χορηγείται από το στόμα και οι ασθενείς θα λαμβάνουν δύο φορές την ημέρα για πέντε ημέρες.

Εν τω μεταξύ, σε σχετικές ειδήσεις, οι Γερμανοί επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι το εμβόλιο του Ηνωμένου Βασιλείου Oxford / AstraZeneca είναι λιγότερο από 8% αποτελεσματικό σε άτομα ηλικίας άνω των 65, αναγκάζοντας τους κατασκευαστές εμβολίων να απαντήσουν, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν τους ισχυρισμούς, αναφέροντας ότι είχαν «επιβεβαιωθεί» από «πολλαπλές» ανώνυμες κυβερνητικές πηγές της Γερμανίας.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου υποθέτουν ότι ο ισχυρισμός αυτός μπορεί να σχετίζεται με τη συνεχιζόμενη διαμάχη σχετικά με την παράδοση του εμβολίου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της AstraZeneca.

Η ΕΕ, η οποία δεν έχει ακόμη εγκρίνει το εμβόλιο, απείλησε να μπλοκάρει τις εξαγωγές εμβολίων στη Βρετανία, σε μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως «κακόβουλη» από πηγές της βρετανικής κυβέρνησης.

Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν ότι τα κράτη μέλη της λαμβάνουν το «δίκαιο μερίδιό τους» των εμβολίων, η ΕΕ έχει επίσης απειλήσει να εμποδίσει την παράδοση εμβολίων Pfizer στο Ηνωμένο Βασίλειο, απαιτώντας από τις φαρμακευτικές εταιρείες να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πότε σκοπεύουν να εξάγουν τα εμβόλια Covid σε χώρες εκτός του μπλοκ της Ε.Ε..

-------------------------------------

=============

Δικτυογραφία:

1.-- Merck Scraps COVID Vaccines — Says It’s More Effective to Get the Virus and Recover

https://humansarefree.com/2021/01/merck-scraps-covid-vaccines-says-its-more-effective-to-get-the-virus-and-recover.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια