ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ: ΤΟ COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-«ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ» ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ








Ένα νέο βιβλίο από τον ανώτερο αστυνομικό της Ινδίας και εμπειρογνώμονα των βιολογικών όπλων ισχυρίζεται ότι το COVID-19 είναι η βιοτρομοκρατία.
Ο Δρ Sharad S. Chauhan είναι ένας διακεκρημένος αξιωματικός της Ινδικής Αστυνομικής Υπηρεσίας (IPS) που του απονεμήθηκε η ράβδος του Πρωθυπουργού και το περίστροφο του Υπουργού Εσωτερικών.
Έχει λάβει επίσης Χρυσό Μετάλλιο MBBS(Πτυχίο Ιατρικής, Πτυχίο Χειρουργικής) Γιατρού από το Πανεπιστήμιο του Δελχί με διδακτορικό στη Βιοτρομοκρατία. Έγραψε επίσης το βιβλίο «Βιολογικά Όπλα».

Το βιβλίο με τίτλο «COVID-19 –καιροσκοπική τρομοκρατία; Ένας ιός από την Κίνα που πρόκειται να αλλάξει την παγκόσμια ιστορία», διασχίζει τα πρώτα στάδια της επιδημίας COVID-19 στην Κίνα με ιδιαίτερη έμφαση στην προέλευση του κοροναϊού, το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων και τις διοικητικές αντιδράσεις των Κινέζων στον ιό.

https://greatgameindia.com/covid19-files-scientific-investigation-on-mysterious-origin-of-coronavirus/

Το βιβλίο το εξετάζει αυτό με φόντο τα πειράματα που διεξήχθησαν από Κινέζους ερευνητές στο SARS, όπως οι κοροναϊοί, για περισσότερο από μια δεκαετία και η κατάσταση της κινεζικής οικονομίας πριν από το ξέσπασμα

https://greatgameindia.com/italian-state-media-in-2015-exposed-chinese-biological-experiments-with-coronavirus/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Τα ιταλικά κρατικά μέσα ενημέρωσης Rai – Radiotelevisione Italiana το 2015 αποκάλυψαν κινεζικά βιολογικά πειράματα με τον κορωναϊό #Coronavirus για να το κάνουν να μολύνει ανθρώπους. https://t.co/oMc63PcbxdHttp://t.co/oMc63Pcbxd

GreatGameIndia (@GreatGameIndia) 30 Μαρτίου 2) March 30, 2020

Στη διαδικασία αυτή, το βιβλίο
καθορίζει την έννοια της ευκαιριακής βιοτρομοκρατίας για πρώτη φορά.
Ο συγγραφέας βασίζεται στην επιστημονική και ανοιχτή πηγή πληροφοριών για να εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία με την εμπειρία που αποκτήθηκε ως απόφοιτος ιατρικής και αστυνομικός.
Αυτό που ξεκίνησε ως ξέσπασμα στην Κίνα κοντά στο τέλος του 2019 είναι τώρα παγκόσμια καταστροφή. Η εξωφρενική πανδημία COVID-19 άλλαξε τον κόσμο όπως ποτέ άλλοτε, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων πολέμων και πανδημιών του παρελθόντος.

CLIMATE LOCKDOWN» – The End Game Becomes Clear: Post-Human Future

Οι στρατηγικές, γεωπολιτικές και γεωοικονομικές συνέπειες του COVID-19 εξελίσσονται αργά. Ο ιός από την Κίνα πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο.
Το βιβλίο εγείρει επίσης 101 κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το COVID-19.
Το συνημμένο ερωτηματολόγιο είναι ένας συνετός συνδυασμός ερωτήσεων αποσαφήνισης και διερεύνησης και πολύτιμο από μόνο του, ανεξάρτητα από την
απάντηση για να διευκολυνθεί η αποτελεσματική συζήτηση για το θέμα.
Το αμφιλεγόμενο ζήτημα που σχετίζεται με την εργαστηριακή προέλευση του ιού διατηρείται εκτός του βασικού κειμένου ως Παράρτημα.
Το βιβλίο είναι μια μοναδική πηγή αναφοράς για όλα τα επίμαχα ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία COVID 19

Πηγή: GreatGameIndia.com

«Ώρα για ύπνο», μας λέει ο κορωναϊός: Οι κανόνες γίνονται πιο αυστηροί στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τη συζήτηση των Απαγορεύσεων κυκλοφορίας και του Εθνικού Lockdown

Ο αριθμός των θετικών δοκιμών – στο εξής θα είναι γνωστό ως «περιπτώσεις» προφανώς – έχει εκραγεί πρόσφατα, συμπτωματικά μετά από πολλές δοκιμές.
Έχει ληφθεί υπόψη το λανθασμένο θετικό ποσοστό των δοκιμών; Ποιος ξέρει πραγματικά, αλλά υποψιαζόμαστε όχι.
Και πάλι, καθόμαστε και περιμένουμε το Euromomo να ενημερώνεται μία φορά την εβδομάδα… από στόμα σε στόμα, με τρόπο που κανένας πληθυσμός δεν έχει κάνει ποτέ πριν.

Ωστόσο, εκεί είναι που η προσοχή μας έχει στραφεί για δεύτερη φορά ανεξάντλητα, και αν έδινε άθλια άισθηση την πρώτη φορά, αυτή τη φορά αισθάνεται σαν φαίνεται σαν επικείμενος θάνατος (αν θα δικαιολογήσετε το λογοπαίγνιο).
Εν τω μεταξύ, όπως θα γνωρίζουν οι περισσότεροι, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ορισμένους νέους κανόνες για την «αντιμετώπιση» αυτής της κατάστασης.
Αυτοί οι κανόνες μοιάζουν περισσότερο με μια τυχαία λίστα παραμέτρων σε ένα κομμάτι λογισμικού μοντελοποίησης από οποιαδήποτε πρακτική ή λογική μέθοδο καταπολέμησης μιας επιδημίας.

https://www.gov.uk/government/news/coronavirus-covid-19-what-has-changed-22-september

Οι νέες οδηγίες περιλαμβάνουν τη μείωση του αριθμού των ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν γάμους σε 15, εισάγοντας μια ώρα κλεισίματος στις 10μμ για όλα τα μέρη που σερβίρουν φαγητό και ποτό, καθώς και ενθάρρυνση των ανθρώπων να εργάζονται από το σπίτι.
Οι μάσκες πρέπει τώρα να φορεθούν σε καμπίνες, οι υπάλληλοι σε «υπηρεσίες στενής επαφής» είναι πλέον υποχρεωμένοι νομικά να καλυφθούν, πιθανώς αυτό περιλαμβάνει λιανική και φιλοξενία κλπ
Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να εμφανίσουν τον κωδικό NHS QR και θα αντιμετωπίσουν αυστηρότερους
κανόνες για να κάνουν τις εγκαταστάσεις τους «COVID Secure», συμπεριλαμβανομένων προστίμων έως 10.000 £ για «επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις».

Το πρόστιμο ποινής επειδή δεν φοράει κάποιος μάσκα ή δεν τήρησε τον «κανόνα των έξι» έχει φτάσει τα 200 £ για ένα πρώτο αδίκημα.
Πρέπει επίσης να φοράτε μάσκα, εκτός εάν είστε καθισμένοι σε ένα τραπέζι μέσα σε παμπ και εστιατόρια.
Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε μόνο επιτραπέζια υπηρεσία σε παμπ και εστιατόρια, αν και αργότερα διευκρινίστηκε ότι σημαίνει χώρους με άδεια χρήσης, οπότε αυτό δεν ισχύει για τα McDonalds!
Μόλις καθίσει κάποιος σε ένα τραπέζι εστιατορίου, πώς άραγε υποτίθεται ότι μπορεί κανείς να τηρήσει τη σωστή διαδικασία για την ασφαλή αφαίρεση ενός καλύμματος προσώπου, όταν κάποιος περιορίζεται στην περιοχή του τραπεζιού και δεν πρέπει να αφήσει το τραπέζι χωρίς μάσκα…

https://www.bbc.co.uk/news/business-54268918?fbclid=IwAR1FB3VGaAwc_hExO4Zoz2cwXaQ1dzLCWwhRcwK9j-ZQm6TPBqMwm8G6AZw

Θα πρέπει πιθανότατα να φέρει πολλές μάσκες, πολλαπλά γάντια, ένα δοχείο κατάλληλο για επικίνδυνο υλικό και ίσως θα φέρουν το απολυμαντικό χεριών με τα καρυκεύματα; Πρόκειται για ένα είδος παιχνιδιού αποκάλυψης / παρατήρησης, όπου δεν χρειάζεται να αισθανόμαστε κανέναν κίνδυνο και οι κανόνες δεν πρέπει να έχουν νόημα.

Προφανώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένει ότι αυτά τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ για 6 μήνες, εν μέσω ενδείξεων για πιθανές απαγορεύσεις κυκλοφορίας και εθνικές κλειδαριές που θα ακολουθήσουν.
Χωρίς αναφορά στους ηλικιωμένους αυτά τα μέτρα υποτίθεται ότι προστατεύουν, πιθανόν θα παραμείνουν κλειδωμένοι για τα Χριστούγεννα, εάν καταφέρουν να παραμείνουν στη δεξιά πλευρά του συστήματος βαθμολογίας του «καλού πολίτη» μέχρι τότε.

Madness

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/10/covid-19.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια