Η Βαβυλώνα της Μάσκας από τον Σωτήρη Τσιόδρα -Αποκάλυψη-βόμβα! SOS! Θάνατοι από τη χρήση μάσκας-Οι υφασμάτινες μάσκες είναι άκρως επικίνδυνες για τα παιδιά -Τα τεστ για τον COVID-19 τα είχαν αγοράσει από το 2017! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Πετύχαμε λαβράκι!(Bίντεο)







Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους – αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
Δείτε επίσης: Τι λέει εδώ η Παγκόσμια Τράπεζα;
Τέστ κόβιντ πριν το κόβιντ;

**»Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει»Βίβλος
**»Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε.»
**»Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί.» Πλάτων
**»Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται.» Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Η Βαβυλώνα της Μάσκας από τον Σωτήρη Τσιόδρα

Προσδεθείτε και απολαύστε τον κορωνοσωτήρα μας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας παίζει την κολοκυθιά με τις μάσκες. (Φοβάμαι ότι σύντομα όλοι οι τρελοί εκτός τρελάδικων, αντί για ζουρλομανδύα, θα κυκλοφορούν με μάσκα. Θα είναι το σήμα κατατεθέν της νοητικής διαταραχής τους). Όπως είπε ο Σωτήρης, η μάσκα είναι δίκοπο
μαχαίρι
, αλλά έχει εμπιστοσύνη στα 4χρονα και 5χρονα προνήπια και νήπια ότι θα ακολουθούν τους κανόνες που δεν καταφέρνουν να ακολουθήσουν οι ενήλικες.  Κι έτσι με τη σωστή εφαρμογή της κουρελομάσκας τα νήπια, πολλά από τα οποία δεν μιλάνε ακόμη καθαρά, θα είναι προστατευμένα κατά 15-20% από τον κορωνοϊό, όπως είπε! Το άλλο 80-85% θα είναι στο έλεος του ιού και των λοιμώξεων του αναπνευστικού! Καταλάβατε για τι σκαστή κορωνοπαράνοια συζητάμε
;  Εγκληματίες, θα λογοδοτήσετε κάποια μέρα!
31/3/2020 -Τσιόδρας: Δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες.
4/4/2020- Τσιόδρας για μάσκες.
 24/4/2020 – Σωτήρης Τσιόδρας: Επικίνδυνη η χρήση μάσκας! 
Άκυρο, φορέστε μάσκες για να  μειώσουμε τη διασπορά!
 28/4/2020 – Έχουν σχέδιο: Στις 9.4.2020 η χρήση μάσκας ήταν επικίνδυνη, στις 28.04.2020 έγινε υποχρεωτική! 
6/5/2020 – Απάντηση Σωτήρη Τσιόδρα στην ερώτηση «Η μάσκα η υφασμάτινη είναι επικίνδυνη;»
 5/8/2020 – Τσιόδρας: Ο ΠΟΥ φταίει για ό,τι έλεγε τον Απρίλιο για τις μάσκες.

14/8/2020 –Τι μας έλεγε για την μάσκα ο κύριος Τσιόδρας
1/9/2020 – Σωτήρης Τσιόδρας: «Μαχαίρι με δύο όψεις η μάσκα»
6/9/2020 – ΤΣΙΟΔΡΑΣ: «ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΑΣΚΑΣ» ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!
Αναρτήθηκε από Μαρία Σεφέρου

SOS! Οι υφασμάτινες μάσκες είναι άκρως επικίνδυνες για τα παιδιά

Σύγχρονοι Ηρώδηδες, παιδοκτόνοι της κυβέρνησης, του ιατρικού κατεστημένου και των συστημικών ΜΜΕ, τρέξτε να βρείτε σπηλιές για να κρυφτείτε όταν ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής και της οργής του Λαού και του Θεού!

Διότι μπορεί μεν, εν τη πωρώσει της συνείδησής σας ή λόγω εκ γενετής βλακείας, εσείς να πιστεύετε ότι Νέμεσις δεν υπάρχει και ότι τα παγκοσμίως κυρίαρχα αφεντικά σας θα σας προστατέψουν, αλλά πλανάστε πλάνην οικτράν!

Θα υποστείτε νομοτελειακά τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων ή παραλείψεών σας. Τα ΟΥΑΙ που εξαπέλυσε ο Χριστός προς τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους της εποχής του, τα εξαπολύει σήμερα το Πνεύμα του εναντίον σας εις το μυριαπλάσιον.
«Ανακρούσατε πρύμναν», λοιπόν, προτού συμβούν τα χειρότερα και μην ξεχνάτε ότι ισχύει και το αξίωμα «Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα». Δεν θα θέλατε να πληρώσουν τα αθώα παιδιά σας για τις αμαρτίες σας. Έτσι δεν είναι, ανόητα ανθρωπάκια;
==================================== Κείμενο από το video που ακολουθεί:

Προσοχή!
Σχετικά με τις υφασμάτινες και χειρουργικές μάσκες στα σχολεία, θα σας δείξω παρακάτω κάποιους Έλληνες ειδικούς να μιλούν γι’ αυτές. Για τα παιδιά σας όμως είστε οι μόνοι υπεύθυνοι. Είστε οι μόνοι που τα αγαπάτε και οι μόνοι που πρέπει να τα προσέχετε εν ριπή οφθαλμού. Κανένας άλλος δεν τα αγαπάει για να τα προσέχει.
Σε μια πισίνα, λόγου χάριν, ή στην θάλασσα πρέπει οι αισθήσεις σας να βρίσκονται απόλυτα στο παιδί σας ανά πάσα στιγμή για να μην πνιγεί και ας υπάρχει ναυαγοσώστης εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τις μάσκες στα σχολεία. Ενεργοποιήστε τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σας και τον πανελλαδικό σύλλογο και συζητήστε τα θετικά και τα αρνητικά για τις μάσκες.
Υπάρχουν γονείς που είναι γιατροί, δικηγόροι, ψυχολόγοι και γενικά από όλους τους κλάδους εργασίας, που ο καθένας θα αποφανθεί στο κατά πόσο θα είναι τα παιδιά σας ασφαλή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και διαλειμμάτων.
Κανένας εκπαιδευτικός δεν θα τα προσέχει ένα προς ένα. Κανένας απ’ αυτούς που πήραν την απόφαση για να φορέσουν μάσκες τα παιδιά δεν θα βρίσκεται εκεί να τα προσέχει. Οι μόνοι υπεύθυνοι είστε εσείς. Τα παιδιά έχουν ιδιαιτερότητες και είναι ατίθασα. Κάποια θα μασάνε τις μάσκες, κάποια άλλα θα τις βγάζουν και θα τις βάζουν. Σε κάποια άλλα θα πέσει η μάσκα κάτω και θα την ξαναφορέσουν. Ίσως την φορέσουν λάθος και μπορεί να πνιγούν είτε με την ίδια τη μάσκα ή ακόμη και με το διοξείδιο που θα αναπνεύσουν. Τα μικρόβια που θα σχηματιστούν μέσα στις μάσκες από τα σαλάκια τους ή και από τις μιξούλες τους μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις του αναπνευστικού. Γονείς!
Ενεργοποιηθείτε και πάρτε αποφάσεις συλλόγων γονέων πανελλαδικά. ===========

Θ. Βασιλακόπουλος, καθ. Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Παν. Αθηνών:
Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι οι υφασμάτινες μάσκες πραγματικά προστατεύουν. Υπάρχουν μάλιστα σοβαρές μελέτες που λένε ότι αν η υφασμάτινη μάσκα φορεθεί για αρκετή ώρα – και το τονίζω αυτό και είμαι επαγγελματίας υγείας και ξέρω πώς να τη φοράω –  έχω 13 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθω λοίμωξη του αναπνευστικού απ’ ό,τι αν φοράω χειρουργική μάσκα και 8 φορές από το να μη φοράω καμία μάσκα.
Πριν λίγο καιρό, τα επίσημα όργανα της επιστήμης, το Center for Disease Control …  o Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δεν λέγανε για υφασμάτινες μάσκες.
Υπάρχει σοβαρή μελέτη που είναι εναντίον της χρήσεως και υπάρχει στο Διαδίκτυο μελέτη που μαζεύει τα αποτελέσματα απ’ όλες τις μελέτες που έχουν γίνει, που αφορούν  όμως κυρίως τις χειρουργικές μάσκες, που λέει ότι το όφελος είναι μάλλον μικρό.
Είναι επικίνδυνο πράγμα κατά την ταπεινή μου άποψη – δεν είμαι μέλος καμίας επιτροπής … – και λέω ότι η υφασμάτινη μάσκα, ακόμη και αν δεν είναι επικίνδυνη, πρέπει να έχω καμιά δεκαριά μάσκες, που θα την φοράω για λίγο, αμέσως να την βγάζω να την πετάω ( να την βάζω δηλαδή σε μία τσάντα και μετά να την πλένω), μετά να βάζω τη δεύτερη μάσκα, και μόνον έτσι δεν θα κινδυνέψω να νοσήσω.
Πρέπει να καταλάβουμε κάτι: οι μάσκες αυτές, όλος ο κόσμος νομίζει ότι η λοίμωξη είναι πολύ μεγάλο σταγονίδιο που βγάζουμε όταν εκπνέουμε που θα το συγκρατήσει η υφασμάτινη μάσκα. Αυτό νομίζουμε. Ωστόσο ό,τι νομίζουμε λογικά δεν σημαίνει ότι αποδεικνύεται και επιστημονικά.
Η μάσκα η υφασμάτινη που δεν την δοκίμασαν στο εργαστήριο συγκρατεί μόνο το 3%
των σωματιδίων που μπορεί να κολλήσουν έναν άνθρωπο. Άρα πολύ περισσότερο όταν νοσήσει.
Ήθελα λοιπόν να δώσω ως συμβουλή στους συνανθρώπους μου να πάρουν πολλές τέτοιες μάσκες, όχι μία. Το χειρότερο πράγμα είναι να έχω μία, να την βγάζω, να την βάζω και να την βάζω στην τσέπη…
Αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν είναι απλά προστασία. Είναι επικίνδυνο!
==============
«Καλούνται επίσης οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά την επιλογή προστατευτικών μασκών. Σύμφωνα με τις συστάσεις τις Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, η κατάλληλη προστατευτική μάσκα για το ευρύ κοινό είναι η απλή χειρουργική μάσκαΣε ό,τι δε αφορά άλλα είδη μασκών (χάρτινες, μάσκες με φίλτρα, κτλ), αυτά δεν εμπίπτουν στις συστάσεις και δεν εξυπηρετούν τα μέτρα προφύλαξης ατομικής υγιεινής».(pio.gov.cy)
«3) Όλες οι υπόλοιπες μάσκες, όπως καλύμματα προσώπου, υφασμάτινες μάσκες, χειροποίητες μάσκες κλπ., δεν εμπίπτουν σε καμία από τις δύο πιο πάνω κατηγορίες και που για την κατασκευή τους δεν ακολουθούνται οποιεσδήποτε καθορισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση διαδικασίες εκτίμησης της συμμόρφωσης. Αρμόδια Αρχή
για τον έλεγχο αυτών των προϊόντων είναι η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας.
Τονίζεται ότι τα προϊόντα που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, δεν προσφέρουν ατομική προστασία στο χρήστη. Τέτοια προϊόντα πιθανόν να προσφέρουν μερική προστασία στα άτομα που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του χρήστη…» (consumer.gov.cy)
«Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η χειρουργική μάσκα δεν προστατεύει τους ανθρώπους που δεν νοσούν από τους ιούς, συνεπώς και από τον COVID-19. Αυτό ισχύει λόγω των δομικών χαρακτηριστικών της ίδιας της μάσκας. (…)
Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου δεν είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα και δεν πρέπει να διατίθενται ως τέτοια στην αγορά. Το συνηθέστερο υλικό κατασκευής τους είναι το βαμβάκι ή κάποιο συνθετικό ύφασμα που παρασκευάζεται από συνδυασμό βαμβακιού και πολυμερούς και συνήθως χαρακτηρίζονται ως επαναχρησιμοποιούμενες. Βάσει μελετών που έχουν γίνει, οι μάσκες αυτές δεν προστατεύουν από ιούς λόγω του μεγέθους των πόρων τους που κυμαίνονται από 80 έως 500 μm, ένα μέγεθος πολύ μεγαλύτερο από το μέγεθος των πόρων των χειρουργικών μασκών. Ο αριθμός των πόρων τους ανά επιφάνεια δεν είναι σταθερός και μπορεί
να είναι από 10 έως 50. Κατά τη χρήση τους το ύφασμα διαστέλλεται με αποτέλεσμα οι πόροι να παραμορφώνονται και το μέγεθος τους να αυξάνει»
. (insuranceworld.gr)

Θάνατοι από τη χρήση μάσκας λόγω μείωσης του οξυγόνου στο αίμα

Γράφει ο «Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος»

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

 Όλο και πιο συχνά τώρα πλέον στην πανανθρώπινη Κοινωνίας πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με θέμα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Δεν γνωρίζω κατά πόσον οι συγκεντρώσεις αυτές είναι νόμιμες! Κάποιος μας τηλεφώνησε, ότι πρέπει να προσέχουμε, διότι δια Νόμου απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις ακόμη και σε ανοικτούς χώρους!

Πλην όμως οι όπου γης πραγματοποιούμενες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αποβλέπουν στο να προστατευθούν τα παιδιά από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στο Σχολείο!
Αυτό, δηλαδή η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, είναι το Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων, που συγκροτούν την μυστική κίνηση της Παγκοσμιοποιήσεως!
 Όπως γράφουμε και στη μελέτη μας με τίτλο «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ», «ένα Δαιμονικό Σχέδιο για την διάλυση της Κοινωνίας», οι σκοτεινές αυτές δυνάμεις θέλουν να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα και για να το επιτύχουν αυτό πιο γρήγορα δημιούργησαν τον Κορωνοϊό με στόχο να υποβάλουν την Κοινωνία σε πανικό, ώστε μετά ταύτα όλοι μαζί να τρέξουμε να δεχθούμε το ΕΜΒΟΛΙΟ και μαζί μ’ αυτό το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που είναι το Σφράγισμα του Αντιχρίστου!

 Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι σε παγκόσμια κλίμακα άρχισε να διαμορφώνεται πλέον ένα Κίνημα Διαμαρτυρίας εναντίον της υποχρεωτικής χρήσεως της μάσκας!

Μόλις προ πέντε ημερών στο Βερολίνο έλαβε χώρα μια μεγάλη διαμαρτυρία, στην οποία έλαβαν
μέρος περίπου 30.000 Γερμανοί Πολίτες! Θαυμάστε την στην παρακάτω φωτογραφία:
Στην έκφραση μιας διαμαρτυρίας, πλην όμως πάντοτε μέσα στα πλαίσια της κειμένης Νομοθεσίας, μας ενισχύουν και τα λόγια του γνωστού Κυβερνητικού Εκπροσώπου Καθηγητού κ. Σωτηρίου Τσιόρδα, ο οποίος, μεταξύ πολλών άλλων, διακήρυξε και τα εξής αξιοπρόσεκτα:
«Ειδικά για τα νήπια και τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού μπορεί η μάσκα να έχει προβλήματα και γι’ αυτό μπορεί να γίνεται και διάλειμμα μάσκας. Το παράδειγμα στα παιδιά το δίνουμε εμείς οι μεγάλοι» (βλ. Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, 02.09.2020, σελ. 3) 
Από πολλές κατευθύνσεις, λοιπόν, όλο και πιο συχνά διατυπώνεται η άποψη, ότι η χρήση της μάσκας βλάπτει σοβαρά την υγεία, καθώς εμποδίζει το οξυγόνο να εισέρχεται στον οργανισμό μας και να εμπλουτίζει το αίμα μας!

Προ δέκα πέντε ημερών περίπου, στην Πάτρα, μία εργαζόμενη σε Super Market γυναίκα, μόλις τελείωσε την εργασία της
, επήρε το αυτοκίνητό της και άρχισε να οδηγεί με προορισμό το σπίτι της. Διέπραξε όμως το σφάλμα να εξακολουθεί να φοράει την μάσκα και στο αυτοκίνητο, την μάσκα που είχε για ώρες στο στόμα της στην εργασία της. Οπότε, καθώς ήταν στο τιμόνι ξαφνικά έπαθε ανακοπή καρδίας και πέθανε πάνω στο τιμόνι!
Όπως αποδείχθηκε, αιτία ήταν η μείωση του οξυγόνου στο αίμα της εξ αιτίας της μάσκας!
Και κάτι ακόμη:

 Ιερέας με μάσκα πέφτει νεκρός την ώρα που έκανε κήρυγμα.
Παρά τις προσπάθειες των πιστών να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ο ιερέας τελικά δεν τα κατάφερε. Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ο θάνατος ιερέα την ώρα που έκανε κήρυγμα σε εκκλησία στο Καμερούν.

 Ο καθολικός ιερέας φαίνεται αρχικά στο βίντεο να απευθύνεται στα γαλλικά στο ποίμνιό του στην πόλη Ντουάλα την περασμένη Κυριακή 30/08/2020.

 Ξαφνικά, σταματάει να μιλάει, κοιτάζει αρχικά τους πιστούς και στη συνέχεια φαίνεται να αναζητά δύναμη να συνεχίσει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα, όμως, ο ιερέας κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος.
Παρά τις προσπάθειες των πιστών να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ο ιερέας τελικά δεν τα κατάφερε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έπασχε από κάποιο νόσημα.

πηγή: http://mkka.blogspot.com/

Αποκάλυψη-βόμβα! Τα τεστ για τον COVID-19 τα είχαν αγοράσει από το 2017!

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Πετύχαμε λαβράκι! 
Η χώρα μας, υπό την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρήγγειλε τεστ διάγνωσης για τον COVID-19 το 2017, δηλαδή τρία χρόνια προτού εμφανιστεί αυτός ο κατασκευασμένος ιός! Γι’ αυτό η αξιωματική αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα ποιεί την νήσσαν για όσα φοβερά και αντισυνταγματικά συμβαίνουν στο όνομα του κορωνοϊού. Είναι όλοι μέσα στο κόλπο!
Η συνέχεια εδώ

Αυτοί ξεφτιλίστηκαν τελείως.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΟΗΕ – Η Πανδημία του COVID19 επιδεικνύει ό,τι γνωρίζουμε όλοι. Η χιλιετία της πατριαρχίας είχε ως αποτέλεσμα έναν κόσμο αντρικής επικράτησης και πολιτισμού, ο οποίος βλάπτει τους πάντες – γυναίκες, άνδρες, κορίτσια κι αγόρια. – «Ήρθε η ώρα να ξανακτίσουμε ανθεκτικές κοινωνίες με περισσότερη ισότητα και καθολικότητα» Αntonio Guterres Γεν.Γραμματέας ΟΗΕ 31.Αυγ.2020
diodotos.blogspot.com

ΙΣΠΑΝΙΑ: Δημοσιογράφοι εναντίον γιατρού σε σχέση με τον κορωνοϊό

Χαμός στην ισπανική τηλεόραση (13/08/2020).
Γιατρός κατά δημοσιογράφων για το αν υπάρχει πανδημία.
Απλά δείτε το βίντεο.

Ο γιατρός μέσα από το νοσοκομείο τους λέει ότι δεν τρέχει κάτι το ιδιαίτερο και οι δημοσιογράφοι θέλουν να τον πείσουν ότι γέμισαν τα νοσοκομεία και υπάρχει έξαρση πανδημίας.

Η δημοσιογράφος κάνει εντελώς άσχετες ερωτήσεις προσπαθώντας να δημιουργήσει πανικό στον κόσμο και ο γιατρός της λέει ότι υπάρχουν πολύ πιο επικίνδυνοι ιοί αλλά κανείς δεν λέει τίποτε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια