Επιστήμονας, ξεδιπλώνει την ΦΡΙΚΗ της προπαγάνδας στον εγκέφαλο και της διατροφής στον ανθρώπινο οργανισμό. Οκτώ λεπτά συγκλονιστικών αποκαλύψεων. (βίντεο)
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο κ. Μουρούτης και στην ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ MONSANTO, η οποία έχει καταστρέψει την διατροφή των ανθρώπων σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.


Μόνο φρίκη μπορούν να προκαλέσουν
οι αποκαλύψεις ενός επιστήμονα του κ. Μουρούτη, για την καταστροφή που υφίσταται ο ανθρώπινος ο εγκέφαλος ακόμα και μέσα σε 15′ αρνητικών μηνυμάτων, με όσα προσπαθούν να περάσουν οι δημοσιογραφικές πόρνες στην προπαγάνδα τους με τον κορονοϊό και όχι μόνον.Σκεφθείτε λοιπόν, τι καταστροφή προκαλείται στον εγκέφαλο αυτών που ξημεροβραδιάζονται μπροστά σε μια τηλεόραση, ιδίως αυτούς τους μήνες με την προπαγάνδα τρομοκρατίας του κορονοϊού…Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο κ. Μουρούτης και στην ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ MONSANTO, η οποία έχει καταστρέψει την διατροφή των ανθρώπων σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.Η αναφορά του στο εμβόλιο της MONSANTO, που προωθεί τα καρκινικά κύτταρα στο ζωικό βασίλειο (αγελάδες), με ότι αυτό σημαίνει όταν αυτό “σκάσει” στο DNA, μέσα από το γάλα που καταναλώνουν οι κοινωνίες…ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
.

Το δε κρέας, είναι το μεγαλύτερο χημικό καρκινογόνο.

Δείτε το βίντεο…Καλλιόπη Σουφλήhttps://www.facebook.com/watch/?t=0&v=362807401558950

Πηγή I Stand with ellas


attikanea.info

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/09/blog-post_3028.html

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. δεν αρεσε στις ανεραστες του διαδικτυου η Αστεριαδει anafi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. blackwhiteteo.blogspot.com o ολητης ο Καμορα εβριζε τυχω μ΄ ΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. seleo.gr ουτε τον π.α.ο.κ. ξερουν οι συμπλεγματτικοι Αθηναιοι, και οι Πασχαλοκαμοραιοι του ksipnistere.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή