ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ 3ο ΡΑΙΧ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ- ΤΟ 2ο LOCKDOWN ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΖΟΦΕΡΟ





Είναι καταπληκτικά αυτά που εξιστορεί Αυστραλιανός αξιωματούχος για τα μετρα που προκειται να λαβουν εξαιτιας του κορωνοιου.

Οπως ομολογησε, επειδη ο κοσμος δεν φερεται προθιμος να εφαρμοσει τις προφιλαξεις για τιν εξαπλοση του κορωναϊού: θα αναγκαστούνε να επιβάλουμε για της βιας ορισμενα μετρα. Θα στιλουμε 500 ενστολους εντολοδοχους με τιν διαταγι να χτιπανε τις ορτες τον σπιτιον και να ελεχουν
αν εφαρμοζονται τα μετρα τις καραντινας. Σε επιχιριση νουμερο 2 θα στιλουν μπλοκα στους δρομους και θα ελεχουν τα αυτοκινιτα αν εχουν αδεια να κικλοφορουν και αν εφαρμοζονται τα μετρα.

»Για να κάνουμε τον κόσμο να συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης θα σταματάμε όποιον θέλουμε στον δρόμο και θα τον ελέγχουμε ζητώντας την ταυτότητα του και αν διαμαρτύρεται τότε θα τον σκλαβώνουμε. Πριν λίγο καιρό σταματήσαμε ένα αυτοκίνητο με μια παρέα και ζητήσαμε να ελέγξουμε τις ταυτότητες τους αυτοί τότε διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας πώς δεν έχουμε το δικαίωμα τότε τους σπάσαμε τον παρμπρίζ τους βγάλαμε έξω και τους οδηγήσαμε στο τμήμα θα είμαστε παντού σε κάθε κομβικό σημείο και θα εφαρμόσουμε αυστηρότατους έλεγχους χωρίς να μπορεί να μας εμποδίσει κανένας.



Όλα αυτά όπως τα διηγείται ο Αυστραλιανός αξιωματούχος δείχνουν πως έχουμε μπει σε μια ζοφερή εποχή ολοκληρωτικού καθεστώτος που εφαρμόζει η ελίτ με το πρόσχημα του κορωναϊού.

Lockdown 2 – Sie werden foltern und töten

Corona 2. Lockdown für immer? Edward Snowden über Tracking und Daten-Missbrauch

Ματθ. 6,25 Δια τούτο ακριβώς και σας λέγω, μη φροντίζετε με στενοχωρίαν και αγωνίαν δια την ζωήν σας, δηλαδή δια το τι θα φάγετε και το τι θα πίετε, ούτε και δια το σώμα σας με τι θα ενδυθήτε.
Δεν αξίζει η ζωή περισσότερον από την τροφήν και το σώμα από το ένδυμα; (Ο Θεός, που σας έδωσε το πολυτιμότερον, δεν θα σας δώση και το κατώτερον;)
Ματθ. 6,26 Παρατηρήστε τα πτηνά του ουρανού και ίδετε ότι αυτά ούτε σπέρνουν ούτε θερίζουν ούτε συγκεντρώνουν τροφάς εις αποθήκας. Και όμως ο Πατήρ σας ο ουράνιος τα τρέφει. Σεις δεν έχετε ασυγκρίτως μεγαλυτέραν αξίαν από αυτά;
Ματθ. 6,27 Ποιός δε από σας, όσας πολλάς και μεγάλας φροντίδας και αν καταβάλη, ημπορεί να προσθέση στο ανάστημά του ένα πήχυν;
Ματθ. 6,28 Και περί του ενδύματος διατί φροντίζετε με τόσην ανησυχίαν και αγωνίαν; Παρατηρήστε με προσοχήν τα άνθη του αγρού, πως φυτρώνουν και πως αυξάνουν. Ούτε κοπιάζουν ούτε γνέθουν.
Ματθ. 6,29 Και όμως σας λέγω τούτο, ούτε και αυτός ο Σολομών με όλην του την βασιλικήν μεγαλοπρέπειαν και δόξαν δεν εφόρεσε ποτέ ένα τόσον περίλαμπρον ένδυμα ωσαν αυτό, με το οποίον περιβάλλεται ένα από τα ταπεινά αυτά άνθη.
Ματθ. 6,30 Εάν δε ο Θεός ενδύη με τόσην λαμπρότητα τα χορτάρια του αγρού, που σήμερα υπάρχουν και αύριον ρίπτονται στον φούρνον, δεν θα ενδύση πολύ περισσότερον σας, ολιγόπιστοι;
Ματθ. 6,31 Λοιπόν μη κυριευθήτε ποτέ από την ανήσυχον μέριμναν και μη λέγετε συνεχώς, τι θα φάγωμεν η τι θα πίωμεν η τι θα ενδυθώμεν;
Ματθ. 6,32 Διότι οι ειδωλολάτραι (που δεν γνωρίζουν τα αιώνια αγαθά και την στοργικήν πρόνοιαν του Θεού), επιζητούν αποκλεστικά και μόνον αυτά τα φθαρτά αγαθά. Σεις όμως μην κυριεύεσθε από τέτοιες μέριμνες, διότι ο Πατήρ σας ο ουράνιος γνωρίζει ότι έχετε ανάγκην από όλα αυτά, και σαν πανάγαθος, που είναι, θα σας τα δώση.
Ματθ. 6,33 Ζητείτε δε κατά πρώτον και κύριον λόγον την βασιλείαν του Θεού και την αρετήν που θέλει από σας ο Θεός, και όλα αυτά τα επίγεια αγαθά θα σας δοθούν μαζή με τα ανεκτίμητα αγαθά της βασιλείας των ουρανών.
Ματθ. 6,34 Λοιπόν μη καταληφθήτε ποτέ από την ανήσυχον μέριμναν δια τας ανάγκας της αυριανής ημέρας. Διότι η αύριον θα φροντίση δι’ όσα θα χρειασθήτε κατ’ αυτήν. Εις κάθε ημέραν αρκούν αι ιδικαί της ασχολίαι και τα ιδικά της βάσανα.

Διαμαρτυρίες κατά της κλειδαριάς της Μελβούρνης: τουλάχιστον 15 συνελήφθησαν σε βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία

Οι διαδηλωτές είδαν να φωνάζουν «ελευθερία» και να χτυπούν κακομεταχείριση στην αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης ενώ
δεν φορούν μάσκες.

Τουλάχιστον 15 άτομα συνελήφθησαν στο Shrine of Remembrance και το Albert Park της Μελβούρνης μετά από τουλάχιστον 200 διαδηλωτές που αψηφούν το κλείδωμα των τεσσάρων σταδίων της πόλης για να πραγματοποιήσουν ένα ράλι κατά του κλειδώματος το Σάββατο.
Η αστυνομία στη Νέα Νότια Ουαλία συνέλαβε επίσης τρία άτομα σε μια μη εξουσιοδοτημένη διαδήλωση στο Hyde Park του Σίδνεϊ, ενώ μια άλλη διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Πάρκο του Σίδνεϊ. Μικρότερες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στο Townsville, στο Brisbane και στο Byron Bay.
Ανάμεσά τους ήταν ο Φάνος Παναγίδης, εξέχον μέλος του κινήματος συνωμοσίας της Αυστραλίας και ένας από τους διοργανωτές μιας παρόμοιας διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη τον Μάιο.
Ένας άλλος, ο Τζέιμς Μπαρτόλο, ο οποίος διαχειρίζεται τον ιστότοπο The Conscious Truth Network, δημοσίευσε βίντεο από τη σύλληψή του στο Διαδίκτυο το Σάββατο.
«Ξύπνησα σήμερα το πρωί, πήδηξα, άκουσα μερικά χτυπήματα στην πόρτα», έγραψε ο Μπαρτόλο στα κοινωνικά μέσα. «Ήταν όλοι οι μπάτσοι, έσπασαν την πόρτα, με συνέλαβαν, πήραν υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές [και] το τηλέφωνό μου.

Οι συλλήψεις προκάλεσαν ευρεία σύγχυση μεταξύ οπαδών κατά την πορεία προς τη διαμαρτυρία. Αφού κατηγορήθηκε, ο Μπαρτόλο είπε στους υποστηρικτές να μην παρευρεθούν στο ράλι γιατί πίστευε ότι ήταν «παγίδα».
«Είναι το χειρότερο δυνατό να κάνουμε. Είναι μια ρύθμιση από την αρχή. Όλα είναι απλώς τρομερά.
«
Αυτή η σύγχυση φαίνεται ότι ώθησε πολλούς να μείνουν μακριά από τη διαμαρτυρία. Στις κρυπτογραφημένες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων το Σάββατο το πρωί, οι υποστηρικτές διαιρέθηκαν σχετικά με το εάν η διαμαρτυρία θα έπρεπε να ακυρωθεί και η συμμετοχή στη Μελβούρνη ήταν πολύ χαμηλότερη από ό, τι περίμεναν οι διοργανωτές.
Παρ ‘όλα αυτά, πλάνα από το Ιερό της Μνήμης το Σάββατο το πρωί έδειξαν τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες διαδηλωτές, πολλοί που δεν φορούσαν μάσκες, φώναζαν «ελευθερία» και εκτοξεύοντας κακοποίηση στην αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης.

Και όλα αυτά για έναν ιο που παντα υπιρχε ….

Η αλήθεια για τον Κορωνοιό απο τον Πάνο Σκαρλατο Ειδικο Επιστήμονα.
.…

Ολη η αλήθεια που κρύβουν τα στρατευμένα και πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης για τον Κορωνοιό και το υποχρεωτικό εμβόλιο που ετοιμάζει το Πολιτικό μας σύστημα…

Η Συνομωσία κατά των Πολιτών αποκαλύπτεται…

κάθε μέρα με στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια…

Ο Πάνος Σκαρλάτος ειδικός επιστήμονας Ιατρικής Διάγνωσης και Θεραπείας Τεχνολογίας Βιολογικών & Ιατρικών Εργαστηρίων μιλώντας σήμερα 26/06/20 στο ΡΑΔΙΟ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ της Ηλεκτρονικής μας εφημερίδας amazonios.net και στο Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη.

Π.ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ:

Δεν υπάρχει κανένα αξιόπιστο Τεστ.

Το μόνο που μπορεί να μας δείξει το οποιοδήποτε τεστ είναι ενδείξεις.

Είτε κάνεις τεστ Αντισωμάτων είτε κάνεις αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης το λεγόμενο PCR μόνο ενδείξεις μπορείς να πάρεις.

Ο Κορωνοιός είναι ένας ιός που βρίσκεται καθημερινώς μέσα στο ζωικό κύτταρο και το τεστ αντισωμάτων δεν μπορεί να προσδιορίζει με ακρίβεια οτι νοσείς εκείνη την ώρα από Κορωνοιό διότι αντισώματα μπορείς να έχεις για κάποιο ιό η για οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση γιατί ο οργανισμός προσπαθεί να προλάβει μια λοίμωξη.

Το τεστ αντισωμάτων δεν είναι αξιόπιστο..

Ούτε το PCR είναι αξιόπιστο διότι μπορεί να έχεις ένα εξασθενημένο ιό που έχει εξουδετερωθεί και να σε βγάλει θετικό.

Βάσει του Ποινικού Δικαίου το Βιολογικό μας υλικό θεωρείται προσωπικό δεδομένο και εμπίπτει στο αρθρο 57 του Αστικού Κώδικα περί προσωπικότητας.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας προσβάλλει πρωτίστως την προσωπικότητα και δεύτερο να μας υφαρπάζει τα προσωπικά μας δεδομένα που είναι τα βιολογικά μας υλικά΄ και να τα βάζει προς εξέταση.

Το αν νοσούμε από μια ασθένεια η όχι είναι και αυτό προσωπικό δεδομένο.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πράξει Ιατρική πράξη η παρέμβαση χωρις την συναίνεση του ανθρώπου η του ασθενούς και μάλιστα η συναίνεση αυτή πρέπει να είναι γραπτή και απόλυτα κατανοητή προς το εξεταζόμενο άτομο.

Το φιάσκο του Κορωνοιού διότι πρόκειται περί αστείου να πιστεύει οτι μπορεί να πεθάνει από Κορωνοιό.

Ασχολούμαι 15 χρόνια με τα Ιατρικά εργαστήρια ως πτυχιούχος επιστήμονας και ασχολούμαι καθημερινά με τον Κορωνοιό και δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα .

Πρόκειται για ένα ιό για ένα ΦΙΑΣΚΟ προκειμένου να περάσουν τις δικές τους πολιτικές και συμφέροντα…

Ο Κορωνοιός και το εμβόλιο του είναι πραγματικά μια εξαπάτηση διότι πολύ καλά γνωρίζουμε στην επιστήμη οτι αποτελεσματικό εμβόλιο για κατηγορία ρετροιών δεν υπάρχει σε καμιά των περιπτώσεων.

Ο Εθνικός Λοιμωξιολόγος (κ.Τσιόρδας) έχει δηλώσει ότι το εμβόλιο που ετοιμάζουν θα συνδέεται άρρητα με το DNA μας δηλαδή θα μεταλλάσσει το dna του κυττάρου πράγμα το οποίο απαγορεύεται από την βιο ηθική και το επάγγελμα του Γιατρού και να προσφεύγει σε τετοιες δηλώσεις .

Οτιδήποτε έχει να κάνει με την γενετήσια άξια του ανθρώπου στην Ιατρική Κοινότητα απαγορεύεται δια παντός και μάλιστα επιφέρει ποινές φυλάκισης και αφαίρεσης πτυχίων.

Για το Νόμο που ψήφισαν υποχρεωτικό εμβολιασμό με ποινή 10 χρόνια φυλάκιση ο κ.Σκαρλάτος σχολίασε ότι είναι προφανές οτι δεν ξέρουν τι ψηφίζουν.

Διότι το σώμα είναι προσωπικό δεδομένο .

Κανείς δεν μπορεί να επέμβει στο σώμα σου .

sans-serif; font-size: 18px; margin: 0px auto 20px; max-width: 662px; outline: 0px; padding: 0px; vertical-align: baseline;">Είναι απαράδεκτα ..είναι σαν να λέμε ότι θα υποστείς βιασμό επειδή το θέλει κάποιος άλλος και κάθε Νόμος δεν πρέπει να αντικρούει τα άρθρα του Συντάγματος, και ο Νόμος για υποχρεωτικότητα είναι Αντισυνταγματικός και Απάνθρωπος.

Στην Ελλάδα υπάρχει Δημόσια προπαγάνδα.

Ο καθένας που έχει διαφορετική άποψη δεν μπορεί να ακουστεί Δημόσια (Μέσα Ενημέρωσης) διότι θα ξυπνήσει το κοινό αίσθημα..

Σε αυτές τις καταστάσεις οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ενωμένοι όταν διακυβεύονται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τους και οι ελευθερίες τους ως ζώντα πρώτιστα όντα στη γη.

Πηγή>>> ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/afstralos-aksiomatouchos-etsi-tha-epivalloume-to-3o-raich-stous-polites-to-2o-lockdown-tha-einai-poly-pio-zofero/?fbclid=IwAR2ZKWHa4HFstHitbQx9VxOLendw460MGE7UsaUOslUdFy__YBdRLzYNKGg


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. en.uoa.gr Πασχαλης Καμορα - ανθρωπος δυσειδης, υβριστης τοu Savvidis gate4.gr ανθρωπος αγραμματος, μητρουβρις Πασχαλης Καμοραματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή