ΚΑΙ μέτοχος της Coca-Cola ο Bill Gates! - πολυάσχολη μελισσούλα κατά της ανθρωπότητας..- Σιωπή από τον Π.Ο.Υ.!! - Βίντεο: "Coca-Cola, Η Απαγορευμένη Έρευνα" (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)


Ας δούμε μερικούς μετόχους της Coca-Cola:


Berkshire Hathaway, Inc. (Investment Management) 400,000,000 Shares 9.31%

The Vanguard Group, Inc.
307,628,771 7.16%

Capital Research & Management Co. 232,215,000 5.41%

SSgA Funds Management, Inc. 183,307,489 4.27%

Wellington Management Co. LLP 102,693,257 2.39%

BlackRock Fund Advisors 95,489,817 2.22%Και ποια είναι η Berkshire Hathaway, Inc. ;

Ας δούμε κάποιους από τους ιδιοκτήτες της:

Ένας πολύ ενδιαφέρον σύνδεσμος ΕΔΩ, που αποτελεί αξιολόγηση των προσπαθειών της Coca-Cola να επηρεάσει τη δημόσια υγεία «με δικό της ειδικό νέο λεξιλόγιο»: ανάλυση email της Coca-Cola με ακαδημαϊκούς της δημόσιας υγείας που ηγούνται του "Παγκόσμιου Δικτύου Ενεργειακής Ισορροπίας"


..και ένα άκρως ενδιαφέρον βιντεάκι. Τίτλος:
"Coca-Cola, Η Απαγορευμένη Έρευνα - Συνέντευξη William Reymond".

Έχετε καταναλώσει Coca-Cola τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, κάτι που είναι προφανές. Το όνομα του ποτού αποτελεί την δεύτερη πιο γνωστή λέξη στον κόσμο, και η τάση προς την αποδοχή του είναι ανοδική. Σύμβολο της αμερικανοποίησης, όπως λέγαμε πιο παλιά, το προϊόν καταναλώνεται σε αστρονομικές ποσότητες σε σημείο αντικατάστασης του νερού σε ορισμένες κοινωνικές διαστρωματώσεις. Σήμερα δεν είναι πλέον ένα απλό ποτό, αλλά ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ο William Reymond, δημοσιογράφος, αποφάσισε να ερευνήσει το ποτό που τον συνοδεύει από την εφηβεία του. Δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη όταν ανακάλυψε ότι η Coca-Cola είχε εμπλακεί σε υποθέσεις δολοφονίας και ότι συμμετείχε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μαζί με τους Ναζί. Η συνέντευξη αναφέρεται σε έρευνα που εκθέτει την αληθινή ιστορία της Coca-Cola.


[Όποιος αναγνώστης μας έχει άριστη σχέση με την γαλλική γλώσσα, και έχει όρεξη να ακούσει την συνέντευξη, θα τού είμαστε ευγνώμονες αν μάς περιγράψει δυο τρία πράγματα, από αυτά που λέγονται, στον χώρο των σχολίων του ιστολογίου μας]

diodotos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια