Αποκάλυψη: Ιδιοκτησίας Σόρος και Ζεμίνγκ (πρώην ηγέτη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος κ' Προέδρου της Λαοκρατικής Δημοκρατίας Κίνας) η φαρμακευτική εταιρεία στην Γουχάν Κίνας.



Ιωάννη Νασιούλα*, 13 Απριλίου 2020:

Ο κορονοϊός της Κίνας συνδέεται με τον πρώην ηγέτη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και Πρόεδρο της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κίνας Τζιανγκ Ζεμίν.


Ο Τζιάνγκ είναι ο παππούς του Τζιάνγκ Ζιτσένγκ, ο οποίος κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της ιδιοκτησίας της εταιρείας WuXi AppTec, που με την σειρά της ελέγχει την φαρμακευτική εταιρεία Fosun Pharma.

Μέρος της ιδιοκτησίας της εταιρείας WuXi AppTec έχει και ο Τζώρτζ Σόρος.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, πριν από λίγους μήνες, καθώς ο κορωνοϊός πρωτοαναφέρθηκε στην Κίνα, το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα φάρμακο των ΗΠΑ, το Ρεμντεσιβίρ (Remdesivir), το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λοιμώξεων του Ebola και του κορονοϊού.

Έγγραφα της Επιτροπής Χρεογράφων και Συναλλαγών το 2011 αποδεικνύουν πως το Soros Fund Management LLC, μια επενδυτική εταιρεία του Τζώρτζ Σόρος, επένδυσε τεράστια ποσά στην φαρμακευτική εταιρεία WUXI Pharmatech Caymen, Inc. Δείτε το έγγραφο εδώ:




Η εταιρεία WuXi AppTec, όπως τώρα επονομάζεται,
διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στην… Γουχάν της Κίνας. Η εταιρεία διεξάγει έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των in vitro (HTS, SAR screening support) και in vivo μοντέλων νόσου σε καρδιαγγειακές, αναπνευστικές, μεταβολικές και μολυσματικές ασθένειες.

Το 2010, πριν από την επένδυση του Σόρος στην εταιρεία WuXi Pharmatexh, η επιχείρηση ανακοίνωσε σχέδια για την κατασκευή ενός κέντρου έρευνας και ανάπτυξης 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Γουχάν της Κίνας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της WuXi AppTec, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι εργασίες της ελέγχονταν από τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών εξαιτίας των στενών επιχειρηματικών συνδέσεων της εταιρείας με τις ΗΠΑ.

Ακόμη, όμως, πιο συνταρακτικό είναι πως επίσημος ελεγκτής της WuXi AppTec είναι το Ινστιτούτο Ιολογικών Μελετών της Γουχάν, απ΄όπου πιθανολογείται πως διαδόθηκε ο Νέος Κορονοϊός 2019.

Η συνιδιοκτησία της φαρμακευτικής εταιρείας στην Γουχάν από τον Ζεμίνγκ και τον Σόρος αξίζει να κρατηθεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας μόλυνσης από τον Νέο Κορονοϊό 2019 ως μια πληροφορία-χρυσός.







* Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης



aristeia


diodotos


https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_381.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια