Τέτοια ΕΕ καλύτερα να διαλυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται: Ολλανδία, το νούμερο ένα πλυντήριο χρήματος της ΕΕ






Η χώρα κατατάσσεται διεθνώς στην τέταρτη θέση, όσον αφορά την αποφυγή φόρων – ενώ η δήλωση της να παρέχει μόλις 1 δις € στο Ταμείο Ανασυγκρότησης της ΕΕ, όταν κλέβει κάθε χρόνο μόνο από τους εταίρους της 10 δις €, τεκμηριώνει
το πόσο βρώμικη χώρα είναι. Εκτός αυτού, μαζί με τη Γερμανία, είναι οι δύο χώρες με τα μεγαλύτερα πλεονάσματα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών ετησίως – υπενθυμίζοντας πως τα πλεονάσματα της μίας χώρας είναι ελλείμματα των άλλων.



Επικαιρότητα
Η Ολλανδία, η χώρα που «μπλοκάρει» το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, είναι μακράν ο μεγαλύτερος «κλέφτης» της ηπείρου μας – σύμφωνα με μία σχετικά πρόσφατη έκθεση του «Δικτύου Φορολογικής Δικαιοσύνης», κατά την οποία οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ χάνουν πάνω από 10 δις € φόρους ετησίως (πηγή). Οι μεγαλύτεροι χαμένοι είναι οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου – όπως η Γαλλία με απώλειες 2,7 δις €,
η Ιταλία με 1,5 δις € ετησίως και η Ισπανία με 1 δις €. Μόνο από τις Η.Π.Α. έχουν μεταφερθεί 44 δις $ το 2017, τα οποία φορολογήθηκαν από την Ολλανδία με συντελεστή κάτω του 5% – επεξηγώντας τον τρόπο, με τον οποίο πλουτίζει η χώρα εις βάρος των άλλων.


Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στο θέμα, χαρακτηρίζοντας την Ολλανδία βασίλισσα της φοροδιαφυγής (πηγή) – όταν οι ανόητες κυβερνήσεις μας, πριν από όλους ο Γ. Παπανδρέου, διέσυραν τους Έλληνες διεθνώς ως φοροφυγάδες. Ο πίνακας όμως που ακολουθεί τεκμηριώνει ποιοί είναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες και πώς προσελκύουν τους «πελάτες» τους – ενώ η Ολλανδία ακολουθείται στην ΕΕ από το Λουξεμβούργο, από την όαση της φοροδιαφυγής όπως το έχουμε αποκαλέσει σε μία ανάλογη ανάλυση μας (πηγή), καθώς επίσης από την Ιρλανδία που εξαπατάει τους πάντες με τις πλασματικές στατιστικές της, όσον αφορά το ΑΕΠ οπότε το δημόσιο χρέος της (πηγή). Η πρωταθλήτρια βέβαια του ξεπλύματος μαύρου χρήματος είναι η Γερμανία (πηγή) – γνωστή για τις απάτες της και για πολλά άλλα.

Με πορτοκαλί η φορολογική ζημία που προκαλεί η Ολλανδία σε άλλες χώρες και με μπλε τα κέρδη που έχει η κάθε χώρα από τις άλλες.

Η Ολλανδία
κατατάσσεται διεθνώς στην τέταρτη θέση, όσον αφορά την αποφυγή φόρων – ενώ η δήλωση της να παρέχει μόλις 1 δις € στο Ταμείο Ανασυγκρότησης της ΕΕ, όταν κλέβει κάθε χρόνο μόνο από τους εταίρους της 10 δις €, τεκμηριώνει το πόσο βρώμικη χώρα είναι. Εκτός αυτού, μαζί με τη Γερμανία, είναι οι δύο χώρες με τα μεγαλύτερα πλεονάσματα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών ετησίως – υπενθυμίζοντας πως τα πλεονάσματα της μίας χώρας είναι ελλείμματα των άλλων.



Μπλε στήλες αριστερή κάθετος τα πλεονάσματα της Ολλανδίας ως προς το ΑΕΠ της και διακεκομμένη γραμμή δεξιά κάθετος της Γερμανίας.


Με απλά λόγια οι δύο αυτές χώρες ληστεύουν κυριολεκτικά όλες τις υπόλοιπες – ενώ μπορεί μεν η Ολλανδία να αρνείται φανερά τις επιδοτήσεις του Ταμείου Ανασυγκρότησης, αλλά η Γερμανία το κάνει επίσης, αν και έντεχνα καλυμμένα. Η Ολλανδία εισπράττει πάντως ετησίως 2,2 δις € από εταιρίες που έχουν μόνο ένα γραμματοκιβώτιο στην επικράτεια της – ενώ η Ελλάδα έχει την ψευδαίσθηση πως μπορεί να την ανταγωνιστεί, χωρίς να διαπράττει τέτοιου είδους ληστείες. Έτσι πάντως δεν έχει νόημα η ύπαρξη της ΕΕ – οπότε καλύτερα να διαλυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_4190.html





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια