Κάποιοι άλλοι σου στήνουν τέτοιο λούκι που δεν θα βγεις ποτέ από αυτό ...ούτε σε εκατό γενιές




Αποδείξεις προώθησης νέας ατζέντας από τη νέα τάξη

Έτος πολλών αλλαγών το 2020. Αρκετές από αυτές τις αλλαγές χρόνια προωθούνται αλλά φέτος μαζί με αυτές έχουμε και κάποιες φρέσκιες.
Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι αλλαγές γιατί δεν ξέρουμε πόσο χρόνο ακόμα θα θυμόμαστε τη παλιά ζωή μας.



Πανθρησκεία : χρόνια την προωθούν για αυτούς που πιστεύουν. Δεν τους ενδιαφέρει η μάζα που δεν πιστεύει. Φέτος είδαμε τα πρώτα μεγάλα βήματα με το κλείσιμο των εκκλησιών. Αφού το πέτυχαν μια θα το κάνουν συστηματικα αν όχι συνέχεια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Συναναστροφές μεταξύ ανθρώπων : ήρθε ο ιός για να μας τα αλλάξει όλα. Ήδη εδώ και μια δεκαετία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά το ίντερνετ έχουν αντικαταστήσει τα περισσότερα από τα οποία έκαναν οι άνθρωποι προηγούμενων δεκαετιών. Μια συνάντηση επαγγελματική, ένας καφές , ένα κουτσομπολιό , μια γνωριμία ερωτική , οι προσλήψεις , οι απολύσεις , η εργασία , οι αγορές προϊόντων είναι αυτές που τα τελευταία χρόνια σταμάτησαν να γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο αλλά μέσω του διαδικτύου. Επειδή όμως δεν ήταν τόσο γρήγορες οι αλλαγές αυτές στο να πάμε στο άλλο άκρο ήρθε ένας ιός. Ήρθε ο ιός και βλέπουμε όλα τα παραπάνω πόσο εύκολα θα αλλάξουν. Όχι μόνο θα αγοράζουμε και θα πουλάνε και θα εργαζόμαστε από το σπίτι μας, μπροστά σε ένα υπολογιστή αλλά θα πίνουμε και καφέ ή θα ζούμε τα κέντρα διασκέδασης ή ακόμα και το σινεμαδάκι μας από το σπίτι και μέσω εφαρμογών με ομαδικές βίντεο κλήσεις ή αντίστοιχα από streaming υπηρεσίες προβολής . Αλήθεια πόσα χάπια θα έδιναν λόγο ψυχολογικών προβλημάτων αν πριν λίγα χρόνια εμφανιζόταν ένας τόσο φοβικός προς τον υπόλοιπο κόσμο; Πόσο φυσιολογικό σχεδόν το έχουν κάνει;


Βιβλία : μια είδηση που ίσως δεν παρατήρησες είναι οι βιβλιοθήκες. Κλειστές λόγο του ιού και αυτές. Δύσκολο λένε η απολύμανση τους και χρειάζονται μέρες να βρίσκονται σε καραντίνα. Αύριο μεθαύριο με ένα νόμο και ένα άρθρο όπως μας έλεγε κάποιος , πριν μερικά χρόνια , θα περάσουν σε ψηφιακή μορφή.
Εκείνη τη στιγμή θα γίνει και η σύγχρονη παραχάραξη της ιστορίας. Βλέπεις μπορεί να μην χρειαστεί καν τρίτος παγκόσμιος πόλεμος για να κάνουν τις αλλαγές αλλά μόνο πρόσβαση σε όλα τα βιβλία. Απλά μετά από κάποια χρόνια θα μαθαίνουν για ένα τρίτο παγκόσμιο που δεν έγινε ποτέ και κανείς δεν θα θυμάται , κανείς δεν θα ξέρει , κάνεις δεν θα νοιάζεται. Οι προηγούμενες τακτικές της νέας ή της παλιάς τάξης ήταν το κάψιμο των βιβλιοθηκών όπως έγινε τελευταία φορά στο β παγκόσμιο πόλεμο από τους ναζί. https://youtu.be/6S8gUZRUUf0
Οικογένεια : έχει χαθεί η έννοια της οικογένειας όπως ξέραμε. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και η σεξουαλικότητα που προωθούν. Τρίτο φύλο λόγο δικαιώματος στη διαφορετικότητα. Γάμοι και ανάδοχη παιδιών από ομοφυλόφιλους. Αλήθεια πόσο καιρό έχεις να δεις στα μέσα μαζικού επιρρεασμού μια φυσιολογική σχέση όπως ξέραμε δηλαδή τα περασμένα χρόνια; Διαφημίσεις , εκπομπές , show , ταινίες είναι ο τρόπος προώθησης τους. Σε όλα θα υπάρχει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων είτε αντρών είτε γυναικών. Είναι σαν νομός πλέον ότι θα δείχνετε μόνο αυτά και αφήστε τα παλιά. Κάποτε άλλαζες κανάλι τώρα που είναι παντού απλά το ανέχεσαι. Το επόμενο και τελευταίο στάδιο είναι να το δέχεσαι. Έτσι εύκολα και ωραία έγινε μόδα και ο χωρισμός. Είσαι μοδάτος πλέον αν είσαι παντρεμένος-η χωρισμένος-η με παιδί. Έτσι κανείς και τη ζωή σου χωρίς να σε κρατάει πίσω η γυναίκα ή ο άντρας. Ε; Κάπως έτσι δεν το πέρασαν μέσα σε όλους μέσω των μέσω μαζικού επιρρεασμού; Τέλος και η οικογένεια όπως την ξέραμε.
Σύνορα : σημαντικότερο εμπόδιο για τη νέα ατζέντα είναι τα σύνορα και τα κράτη. Μέσω των πολέμων που γίνεται για τις μοιρασιές της πίτας υπάρχει μαζική μεταφορά ανθρώπων από τις χώρες αυτές στις χώρες με ειρήνη. Η μία μετά την άλλη τη χώρα γίνονται πολυπολιτισμικές. Πολλοί διαφορετικοί τρόποι ζωής με διαφορετικά ήθη , έθιμα και παραδόσεις. Επειδή ο άνθρωπος όταν συναναστρέφεται με ανθρώπους επιρεάζεται είναι θέμα χρόνου τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις να γίνουν ένα. Θα βοηθήσει και η πανθρησκεία. Τα σύνορα με το να διασπούν τα κράτη πετυχαίνουν το σκοπό τους. Αύριο μπορεί να είναι εκτός Ελλάδας η Μακεδονία , μεθαύριο η Θράκη , σε μια βδομάδα η Κρήτη φτάνοντας σε ένα σημείο που τίποτα δεν θα είναι Ελλάδα και κανείς δεν θα νοιάζεται. Το ίδιο φυσικά θα γίνεται σε όλες τις χώρες.
Νόμοι : ο καλύτερος τρόπος να επιβάλουν τη νέα ατζέντα –
χούντα είναι η νομοθεσία. Εδώ με τη βοήθεια ενός ιού και ενός συμβάντος όπως αυτού που έγινε πριν λίγες μέρες στη Αμερική μπορεί να προωθηθεί μια νομοθεσία που όλοι θα δεχτούν θέλουν δεν θέλουν τα δεδομένα της νέας αυτής ατζέντας. Αναβαθμισμένα δίκτυα (5g) για κάθε δευτερόλεπτο παρακολούθηση των πάντων , εμβόλια και εμφυτεύματα για επιβολή της βούλησής τους με το πάτημα ενός κουμπιού.
Φτάνουμε σε ένα συμπέρασμα ότι αν δεν αντιδράσουμε όχι μονο δεν θα πέσει μια σφαίρα , αλλά ούτε και σφαλιάρα δεν θα ρίξουμε και θα τα έχουμε χάσει όλα. Ένα ωραίο πρωινό έχοντας πρόσβαση μέσα μας με εμβόλια , εμφυτεύματα θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε. Θα ψάχνουμε να μάθουμε ποιοι ήμασταν μέσω βιβλίων και θα έχουν αλλαχτεί όλα μέσω της ψηφιοποίησης.

Είναι κομβικα τα χρόνια αυτά και όσο αγωνιάς για τη δουλειά σου και την υγεία σου παλεύοντας να γυρίσεις στην κανονικότητα , κάποιοι άλλοι σου στήνουν τέτοιο λούκι που δεν θα βγεις ποτέ από αυτό. Όχι εσύ αλλά ούτε σε εκατό γενιές δεν θα μπορούν να βγουν.



by Κωνσταντίνος


katohika.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/06/blog-post_648.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια