Πρώην ιδρυτής των "Antifa" στην Αυστραλία: "Ο Soros μας χρηματοδοτούσε"




Στις 25 Οκτωβρίου 2017 το news.com.au, μια από τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στην Αυστραλία, είχε παρουσιάσει συνέντευξη του Shayne Hunter,
ο οποίος ισχυριζόταν
ότι υπήρξε ο ιδρυτής του κινήματος Antifa στην Αυστραλία, το οποίο είχε εγκατελείψει, θεωρώντας το "πιο επικίνδυνο από το ISIS" και καταγγέλοντας ότι ο Σόρος το χρηματοδοτούσε "για να ξεκινήσουν εμφύλιους πολέμους σε κάθε χώρα". [Δεν βρήκα κάποιον να τον εκθέτει ως ψεύτη (ή την είδηση ως "hoax"). Το μόνο που βρήκα είναι ότι σήμερα ο Shayne εργάζεται ως κωμικός (stand up comedy). Εδώ μια συνέντευξή του από το 2018].


Παρακάτω τα κυριότερα σημεία της:



Αυτός είναι ο Shayne Hunter, ο ιδρυτής της Antifa Australia, που λέει ότι έφυγε από τη ριζοσπαστική αριστερή ομάδα μετά από 4 χρόνια, αφού συνειδητοποίησε ότι «ο Soros
μας χρησιμοποιούσε για να ξεκινήσουμε εμφύλιους πολέμους σε κάθε χώρα του κόσμου».


Σε μια συνέντευξη στο News.com.au, ο Shayne περιγράφει την εμπειρία του:


«Έγινα ριζοσπαστικός στο Σίδνεϊ. Αρχικά ανησυχούσα για τη δυτική παρέμβαση στη Συρία. Οι ριζοσπαστικοί αριστεροί κυριάρχησαν στις διαμαρτυρίες και άρχισα να συνδέομαι περισσότερο μαζί τους. Οι λεγόμενοι «κανονικοί» φίλοι μου έφυγαν. Μαζευόμασταν σε μια αναρχική βιβλιοθήκη στο Σίδνεϊ. Ήταν σαν ένα εξτρεμιστικό δίκτυο. Πίστεψα ότι ο πόλεμος ήταν ένα σύμπτωμα μεγαλύτερων συστημάτων στην κοινωνία και ότι ο πραγματικός εχθρός ήταν η λευκή υπεροχή και η πατριαρχία. Το κίνημα Antifa πιστεύει ότι αυτά τα συστήματα πρέπει να καταστραφούν μέσω μιας διαδικασίας "deplatforming" (να τους αφαιρεθεί το βήμα) για να σωθεί ο κόσμος. Αυτός ο μικρόκοσμος έγινε η ζωή μου για τέσσερα χρόνια. Πιστεύουν ότι ιστορικά οι ρίζες τους είναι στην καταπολέμηση της ναζιστικής καταπίεσης. Διαχειρίζονται έναν ιστότοπο που ενημερώνεται κάθε δύο εβδομάδες με μια λίστα από άτομα που ανήκουν στον χώρο της δεξιάς. Πιστεύουν ότι εάν αυτά τα άτομα ακούγονται, η κοινωνία θα υποφέρει, οπότε πρέπει να αποκρουσθούν και να τους αφαιρεθεί ο λόγος.


Χρησιμοποιούν μια επικίνδυνη ρητορική. Υπάρχουν πολλοί πολύ «χαλασμένοι» άνθρωποι που προσελκύονται από αυτήν.


Πολλοί ακτιβιστές ήρθαν από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ. Με προσκάλεσαν σε μερικές από τις διαλέξεις τους. Όταν οργάνωσα την συγκέντρωση «Reclaim Australia» και προώθησα την Antifa στο Μπρίσμπεϊν, αναθέσαμε ρόλους σε όλη τη συγκέντρωση. Κάποιος θα τύπωνε φυλλάδια με την προπαγάνδα μας. Κάποιος άλλος θα φρόντιζε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, όλοι συγκεντρώσαμε ανθρώπους να έρθουν.



Διάβασα ότι η Antifa στις Ηνωμένες Πολιτείες εκπαιδεύει ανθρώπους να πυροβολούν και να χτυπούν. Είναι το ίδιο πράγμα που συμβαίνει εδώ (στην Αυστραλία). Η Antifa στο Σίδνεϊ εκπαιδεύει τους ανθρώπους της στις πολεμικές τέχνες, όπως λένε, «πολεμήστε τους Ναζί». Είναι μια παραστρατιωτική νοοτροπία».


Με την πάροδο του χρόνου, ο Shayne Hunter συνειδητοποίησε ότι ήταν σχεδόν σαν μια αίρεση την οποία χρηματοδοτούσε ο Σόρος.



Είναι πιο επικίνδυνη από το ISIS.


Παρουσιάζονται ότι έχουν συμπόνια και ενσυναίσθηση, αλλά πρόκειται για ένα Δούρειο Ίππο. Όλο μιλάνε για δικαιώματα, ποτέ για ευθύνη. Όταν αυτοί οι άνθρωποι μιλούν για ελευθερία, εννοούν πραγματικά ελευθερία από την ευθύνη.


Συχνά οι άνθρωποι που έλκονται από αυτήν τη σέκτα δεν έχουν ισχυρή ταυτότητα έξω από αυτήν. Δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά, όπως γίνεται στο ISIS, δίνει στους ανθρώπους την αίσθηση ότι ανήκουν σε κάτι και έχουν σκοπό.


Όταν ένα τρομακτικό βίντεο με τον τίτλο ‘social justice warrior’ εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην αρχή δεν το παρακολούθησα. Λίγες εβδομάδες αργότερα εμφανίστηκε ξανά και έτσι πάτησα το play. Ήταν σαν να βλέπεις ολόκληρη τη σέκτα μέσα από έναν εξωτερικό φακό. Με ξύπνησε. Συνειδητοποίησα ότι όλα όσα είχα αρχίσει να πιστεύω ήταν λάθος. Έχασα τέσσερα χρόνια από την ζωή μου.


Έκοψα κάθε δεσμό αν και είμαι ακόμα σε επαφή με κάποια πρώην μέλη, αλλά δεν βλέπω κανέναν που είναι ακόμα ενεργός.


Στη γενιά μου 20 και κάτι, τα κοινωνικά μέσα διαδραματίζουν το ρόλο ενός ιεροκήρυκα που σου κηρύττει 24 ώρες το 24ωρο, σαν ένας ιεροκήρυκας τσέπης.


Χωρίς αμφιβολία είναι μια τεράστια και αυξανόμενη απειλή για την αυστραλιανή κοινωνία. Είναι μια άθλια νοοτροπία. Όταν βγήκα από αυτό και σταμάτησα να αισθάνομαι καταπιεσμένος, τελικά ένιωσα ότι μπορούσα να αναλάβω τον έλεγχο της ζωής μου. Αυτό σκοπεύω να κάνω τώρα".

ΚΟ / Από εδώ (το είδα αρχικά εδώ)




redskywarning
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/06/antifa-soros.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια