Μεγάλη φωτιά στον καταυλισμό στην τουρκική πλευρά του Έβρου- Εκκενώνεται






Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον καταυλισμό τον παρανόμων μεταναστών στην τουρκική πλευρά των συνόρων του Έβρου, ενώ η τουρκική αστυνομία εκκενώνει τελείως τον καταυλισμό.

Οι Ελληνικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή!




Τα ξημερώματα, στην άλλη πλευρά των συνόρων άναψε μεγάλη φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε και έθεσε σε συναγερμό τις δυνάμεις του ελληνικού στρατού και σωμάτων ασφαλείας στις Καστανιές. Η φωτιά ξέσπασε στην πλευρά της Τουρκίας, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο το πως ξεκίνησε.

Σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο πάντως, γίνεται λόγος για επεισόδια μεταξύ τουρκικής αστυνομίας και μεταναστών, καθώς οι αστυνομικοί θέλουν να τους απομακρύνουν από τα σύνορα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη πηγή προς το παρόν.

Η κατάσταση έδειχνε να ηρεμεί τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι τουρκικές αρχές ανέφεραν πως θα απομακρύνουν τους μετανάστες από τα σύνορα και το Παζαρκιουλέ.
Είναι πιθανόν όλο αυτό να σχετίζεται με τον κορωνοιό στην γειτονική χώρα.

Στο παρακάτω βίντεο από την τουρκική πλευρά στα σύνορα του Έβρου μερικές ώρες πριν την φωτιά, λέει ότι η Τούρκικη αστυνομία είπε στους παράνομους μετανάστες να εκκενώσουν τον καταυλισμό λόγω του κορωνοιού.


Βιντεο



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια