Οργανώνεται στρατός εισβολής στον Έβρο! Εκπαιδευμένοι στρατιωτικοί στα σύνορα ως «μετανάστες» (ΒΙΝΤΕΟ)




Εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ...

Για “επίθεση” και “ασύμμετρη απειλή” έχει κάνει λόγο ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν μιλά για όσα συμβαίνουν στον Έβρο. Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπ. Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος εξηγεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» και πως η Τουρκία χρησιμοποιεί «ανθρώπους ως όπλα», γεγονός που συνιστά απειλή για την «εθνική ασφάλεια».



Με μία διόρθωση, όμως: Δεν χρησιμοποιεί απλά «ανθρώπους ως όπλα» η Τουρκία αλλά εκπαιδευμένους στρατιωτικούς.

Χθες, όπως διαβάσατε στο el.gr (ΕΔΩ), είδαμε στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων ομάδες στρατιωτικών πρακτόρων, οι οποίοι φορώντας κουκούλες και κρύβοντας τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον των ελληνικών δυνάμεων που απάντησαν με ρίψεις χημικών.

Το βίντεο που δημοσιεύει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open καταγράφει τη στιγμή που ένας κουκουλοφόρους στέκεται ψύχραιμος απέναντι από τις ελληνικές δυνάμεις και κάνει το σήμα των “Γκρίζων Λύκων”, οι οποίοι έχουν στείλει και ειδικές δυνάμεις στον Έβρο.

Επιπλέον φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του Twitter, οι οποίες δείχνουν μουσουλμάνους στρατιωτικούς από χώρες της Ασίας να βρίσκονται στα σύνορα με την Ελλάδα, να παριστάνουν τους μετανάστες, αλλά και να ποζάρουν με… «διακριτικές» στρατιωτικές περιβολές.


Ιδού οι «μετανάστες» των Τούρκων:



Ο Αφγανός στρατιωτικός Osman, που διαμένει τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία, πολιορκεί τα σύνορα της Ελλάδας μαζί με την "παρέα" του.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter



298 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

el.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/blog-post_143.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια