Aπό τον τεχνο-εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ -Κίνας με αιχμή το 5g στον βιολογικό με όπλο το covid19;





Παραμονές σχεδόν της εκδήλωσης του covid19 που ανιχνεύθηκε το Δεκέμβρη του ’19 στις 31/12/20 οι 3 επιχειρήσεις της Κίνας στην κινητή τηλεφωνία China Mobile, China Unicom, China Telecom ξεκίνησαν επίσημα την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών της 5G, που υπόσχεται να είναι 20 φορές ταχύτερο από το 4G...”
Η Κίνα είναι η πιο μεγάλη αγορά κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο με 1,6 δις abonnements.
Σε πλήρη τεχνο-εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ η Κίνα επιτάχυνε το ρυθμό τους τελευταίους μήνες για να δείξει ότι ήταν ικανή ν΄αναπτύξει γρήγορα αυτή τη νέα τεχνολογία, που αρχικά προβλεπόταν για τις αρχές του ’20. Το Πεκίνο υπολόγιζε στο 5G να ανέλθει στο προσκήνιο της επόμενης βιομηχανικής επανάστασης, αλλά και για να στηρίξει την εθνική ”ναυαρχίδα” Huawei που δέχεται επίθεση από την Ουάσινγκτον” αναφέρει το lesechos.

Πολλοί μίλησαν για τον αιώνα του 5G..Kάποιοι ανταγωνιστές πιθανόν διαφώνησαν και θέλησαν να τον μετατρέψουν σε αιώνα του θανατηφόρου covid19.

Το δίκτυο 5G μπορεί να προσφέρει πολύ πιο γρήγορες
ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων από το ισχύον 4G και επιτρέπει την εφαρμογή τεχνολογιών σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Οι επιχειρήσεις, από τους γίγαντες του Διαδικτύου έως τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για την επόμενη γενιά υπερσύγχρονων δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η 5G θα δώσει τελικά μια πραγματική ώθηση στην ανάπτυξη αυτόνομων αυτοκινήτων,drones και μη επανδρωμένων σκαφών σε Τηλεϊατρική,ρομποτική, βίντεο HD, πρόκειται για … μια τεχνολογική επανάσταση
dimpenews.com

https://dimpenews.com/2020/03/22/a%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b1/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια