Οι κάτοικοι στο Μάτι ξεχασμένοι και η κυβέρνηση κοιτάει να βολέψει 100.000 μετανάστες.




Εμείς δεν ξεχάσαμε τους κατοίκους στο Μάτι , η κυβέρνηση όμως ναι και αυτό φαίνεται απο τις μαρτυρίες των κατοίκων που ζουν ακόμη σε….


προκατασκευασμένα σπίτια του στρατού και δεν έχει δοθεί ακόμη άδεια ανασυγκρότησης των σπιτιών τους που έχουν κριθεί ακατάλληλα .

Φυσικά οι τράπεζες έχουν γυρίσει την πλάτη σε αυτούς τους ανθρώπους που παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μπορούν να χαμογελούν και να ελπίζουν.



Το χειρότερο είναι οτι σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο η κυβέρνηση έχει δώσει προβάδισμα και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς στο μεταναστευτικό και συγκεκριμένα στην κατασκευή σπιτιών για την φιλοξενία τους .
Τελικά οι κάτοικοι του Ματιού είναι άνθρωποι κατώτερου θεού ή δεν πλήρωναν τους φόρους
και τα “χαράτσια” για να τιμωρούνται έτσι???
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις μαρτυρίες των κατοίκων

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Για να κλεισω την υποθεση, μια και ημουν παντα καλοπροαιρετος. καποτε εστειλα στο www.ksipnistere.com ενα πολυ ωραιο ψυχεδελικο τραγουδι -  συνηθως ειτε λεμε ενα ευχαριστω ή τιποτα - το τιποτα αφορα το αγενεστατο internet - Καποιος ανωνυμος πληκτρολογησε τη λεξη ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ αυτα τα ολιγα - αυτο το τραγουδι εστειλα με το ονομα Vomeet Co Finn https://www.youtube.com/watch?v=jCnj3hKbD6Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.chem.uoa.gr ανωνυμος δειλος Πασχαλης Καμορος. Οι Ολυμπιακοι -σαν ανδρες που ειναι- βριζουν επωνυμα, και οταν υπαρχει λογος, ουτεγαυρε Καμορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.kungfugreece.gr/ Oπουγαμ Οσκαιχαρα vs yobbo Kamora  https://www.youtube.com/watch?v=VZnSik1HpWw

    ΑπάντησηΔιαγραφή