Hotspot στους 50 από τους 52 νομούς της χώρας – Και στα Μετέωρα στέλνουν παράνομους μετανάστες






Με δεδομένη την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην αποσυμφόρηση των νησιών από τους χιλιάδες μετανάστες, θεωρείται από πολύ πιθανό έως βέβαιο η έλευση αρκετών εξ αυτών και στο Νομό Τρικάλων.



Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι έχουν κατατεθεί τουλάχιστον τρεις αιτήσεις για φιλοξενία μεταναστών σε εγκαταλειμμένα
ή και εν ενεργεία ξενοδοχεία στα ορεινά των Τρικάλων και της Καλαμπάκας. Οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν, ωστόσο ίσως οι εξελίξεις… τις ξεπεράσουν λίαν συντόμως.

Hotspot στους 50 από τους 52 νομούς της χώρας
Φαίνεται ότι το μεταναστευτικό έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έτσι αιτιλογείται και η άρον-άρον επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Αυτό προέκυψε από τη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών με τους φορείς της Καρδίτσας για το θέμα της δημιουργίας δομής στη ΒΙΠΕ Γοργοβιτών. Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την πλευρά της κυβέρνησης, ο νέος υπουργός μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μυταράκης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκρέτσος.

Τα νέα δεδομένα είναι πως θα δημιουργηθούν δομές στους 50 από τους 52 νομούς της χώρας, κάτι που σημαίνει πως πέρα από την Καρδίτσα, είναι πιθανό να δημιουργηθούν δομές και στα Τρίκαλα και στη Μαγνησία, ενώ για τη Λάρισα, υφίσταται ένα ερωτηματικό, με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη η δομή στο Κουτσόχερο που φιλοξενεί 1500 μετανάστες.

https://hellas-now.com/sta-meteora-stelnoyn-paranomoys-metanastes/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια