ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!









ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.


Γράφει ο Δημήτρης ARCO


Όπως ακριβώς με τα Σκόπια τα οποία έχουν αναγνωρισθεί και κατονομάζονται ανεξαιρέτως ως Μακεδονία σε όλες τις χώρες του πλανήτη, έτσι και η ΔΙΑΜΑΧΗ σχετικά με το ΑΙΓΑΙΟ και την κυριαρχία του έχει ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ, απο την διεθνή κοινότητα και αυτή δεν είναι άλλη από την άποψη, για ευκαιρία στην Τουρκία να εκμεταλλευτεί μέρος των κοιτασμάτων της Κύπρου ή της Ελλάδας.


Η »διεθνής κοινότητα» δεν θα δώσει ποτέ την απευθείας ευλογία της για μια νέα τουρκική εισβολή αλλά θα προτιμήσει να δώσει το ίδιο μήνυμα στην Τουρκία με την συνεχόμενη απραξία της και αδιαφορία της όσο η Τουρκία θα προκαλεί δοκιμάζοντας τα όρια .


Ή Ε.Ε και οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για την κυριότητα της Κύπρου και Ελλάδας ,αλλά για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων τους.



Η διεθνής κοινότητα δεν λαμβάνει υπ όψιν τα ιστορικά δεδομένα αλλά τα καθαρά δικανικά και οικονομικά. Τα δεδομένα αυτά σύμφωνα με την διεθνή κοινότητα λένε ότι μια χώρα τοπική υπερδύναμη δεν μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να έχει μερίδιο απο τον πλούτο της ανατολικής Μεσογείου και ότι δεν είναι δυνατό μια χώρα του μεγέθους της Τουρκίας να παρακολουθεί ως θεατής την μικρή Ελλάδα να εξορύσσει αέριο.


Η διεθνής κοινότητα δεν θέλει , ούτε μπορεί, ούτε και είναι η δουλειά της να καταλάβει την άρνηση μας για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.


Η διεθνής κοινότητα θεωρεί τόσο την Ελλάδα όσο την Κύπρο και την Τουρκία τρείς ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ χώρες που διαπληκτίζονται για ένα θέμα το οποίο θα μπορούσε να λυθεί με την συνεκμετάλλευση.


Η Τουρκία είναι απαραίτητη σε όλους. Όποιος ελέγχει ή έστω έχει σύμμαχο την Τουρκία μπορεί να ελέγχει όλη την Μ.Ανατολή και όχι μόνο.


Η Τουρκία αποτελεί την μόνη οικονομική δίοδο των υφιστάμενων και μελλοντικών αγωγών αερίου απο την Μ Ανατολή και Κύπρο-Αίγυπτο-Ισραήλ αντίστοιχα, που θα τροφοδοτούν την Ευρώπη και θα την απεξαρτήσουν απο την Ρωσία.


ΗΠΑ και Ε.Ε. θέλουν την Τουρκία στο πλευρό τους για να εξασφαλίσουν την μεταφορά αερίου απο Κατάρ-Συρία-Ιράκ -Ισραήλ-Αίγυπτο και Κύπρο.


Εάν χαθεί η Τουρκία τότε το αέριο θα πρέπει να μεταφέρεται στην Ευρώπη με πλοία και με τον αγωγό east med o οποίος θεωρείται εφικτός αλλά επειδή θα είναι υποθαλάσσιος θα αργήσει αρκετά να κατασκευαστεί και θα κοστίσει αρκετά.


ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ EASTMED τον ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ HΠΑ που κάνουν τα πάντα για την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.


ΗΠΑ και Ε.Ε θα ακολουθήσουν ΑΡΧΙΚΑ τον μεσο δρόμο.ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ με εναν κουτσουρεμένο Eastmed με εξορύξεις τοσο απο Κρήτη όσο και απο ΚΥΠΡΟ μονον εφόσον εξασφαλιστεί οτι η ΤΟΥΡΚΙΑ θα λαμβάνει απο τα κοιτασματα.


H Ρωσία σε καμμιά περίπτωση δεν θελει ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ να εξορύξουν δικά τους κοιτάσματα και βάζει μπροστά την ΤΟΥΡΚΙΑ.



Η Ρωσία δεν θα μπορούσε >ΠΟΤΕ<να γίνει σύμμαχος με την Ελλάδα γιατί τα συμφέροντα που θα κέρδιζε αυτή η συμμαχία θα ήταν υποδεέστερα με τα συμφέροντα που θα είχε με την Τουρκία ΛΟΓΩ EastMed.


Η Ρωσία θα βάλει τον Ερντογάν να εισβάλει στην ελεύθερη Κύπρο ή να δημιουργήσει βαριά θερμά επεισόδια στο νησί.


Η Κύπρος αποτελεί τον κυριότερο πυλώνα του East med τόσο απο πλευράς κοιτασμάτων όσο και από πλευράς κατασκευής του ως σημείο στήριξης του στην υποθαλάσσια διαδρομή του.


Η Ρωσία θέλει την Τουρκία σύμμαχο για να την ελέγχει και να αποτρέψει το ενδεχόμενο διέλευσης αγωγών αερίου ανταγωνιστών της προς την Ευρώπη (Eastmed,Eastern Mediterranean pipeline).


Η Τουρκία είναι απαραίτητη και στο Κατάρ στο έδαφος του οποίου υπάρχει τουλάχιστον μια πλήρως επανδρωμένη ταξιαρχία τουρκικού στρατού, η οποία έχει αποστολή την αντιμετώπιση ενδεχόμενης ΕΙΣΒΟΛΗΣ της ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ.


Οι ΗΠΑ θελουν να παρακαμψουν τον ΒΟΣΠΟΣΡΟ ,επομενως πρσβλεπουν την σιδηροδρομικη δισύνδεση Αλεξανδρούπολης ειτε με ΒΑΡΝΑ είτε με ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ για να παρκάμψουν τον ΒΟΣΠΟΡΟ.


Αυτο που συμφέρει την Ελλάδα και ΗΠΑ ειναι η εισβολή της Σαουδικης Αραβίας στο ΚΑΤΑΡ.


Η Τουρκία του κ Ερντογάν είναι μια υπερδύναμη που έχει πολλούς μνηστήρες.


Κανείς δεν θέλει ούτε και μπορεί να αναμετρηθεί με την Τουρκία.


Σε Καστελόριζο και Κάρπαθο θα γίνει ναυτικός αποκλεισμός, απλά και εύκολα, είτε θα κάνει έρευνες εξορύξεων το Γιαβούζ και εμείς θα λέμε τα …δικά μας.


ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΔΧ (ΧΑΓΗ) ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.


Η Τουρκία ακόμα δεν έχει αποφασίσει με ποιους θα πάει. Φαίνεται ωστόσο να συγκλίνει με την Ρωσία και το Ιράν.


Το πρόβλημα για τις ΗΠΑ είναι ότι η Τουρκία αποτελεί την ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στην Μ.Ανατολή και οι Αμερικάνοι την βλέπουν ως μια έτοιμη πολεμική μηχανή η οποία θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους ανέξοδα.


Γιαυτό και οι ΗΠΑ συνεχίζουν να ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ με τον Ερντογάν βλέποντας τον σαν ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΑΤΟ. Αντίστοιχα η ΕΕτην βλέπει σαν ΕΜΜΙΣΘΟ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.


Αν δείτε την ΕΛΛΑΔΑ να αγοράζει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ εξοπλιστικά όχι μεταχειρισμένα τοτε ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΕ, με ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ,

είναι θέμα χρόνου.


Το ΥΠΕΘΑ έχει καταργηθεί απο ΙΟΥΛ 2015 και σταδιακά εως το 2021 μετονομάζεται σε ΥΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με ενσωμάτωση Ε.Δ-ΣΩΜ ΑΣΦ-ΕΚΑΒ-ΙΕΡΕΙΣ.


Η Τουρκία και η εκπορνευμένη Ρωσία που είναι ο μπράβος της ΚΙΝΑΣ στην περιοχή, εδώ και δύο δεκαετίες σχεδόν έχουν εξαπολύσει ένα υποδειγματικό πόλεμο προπαγάνδας με στόχο την ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ των Ελλήνων.


Από το 2000 και μετά έχουν προκύψει απο το πουθενά ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ οι οποίοι με ΑΓΝΩΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ομιλούν, γράφουν για προφητείες σύμφωνα με τις οποίες οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν και θα μας πάρουν δύο νησιά (Ρόδο-Καστελόριζο),αλλά οι Έλληνες δεν πρέπει να ανησυχούν, εφόσον οι Ρώσοι θα στείλουν τον στρατό τους και την νεολαία τους, για να μας σώσουν διότι είμαστε …. ομόδοξοι.


Και τι μας λένε οι προφητείες ; ότι θα ξαναγίνει το Βυζάντιο Ελληνικό και ότι το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί.


Μα δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό σημαίνει συνομοσπονδία με την Τουρκία. Λένε ότι 30 εκατομμύρια Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί και ότι ΄΄….. θα πάρουμε την Πόλη».


Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό σημαίνει προσάρτηση της Ελλάδας στην Τουρκία ; Δηλαδή αυτά τα 30 εκατομμύρια Τούρκων που … θα γίνουν χριστιανοί που θα πάνε ; Εκεί που ήδη ζούνε βέβαια. Κι εμείς θα είμαστε έτοιμοι να ενωθούμε μαζί τους διότι έγιναν χριστιανοί.


Γνωρίζω ότι οι αλήθειες είναι συχνά άβολες και ενοχλητικές.


ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ :Αν δείτε την Κωνσταντινούπολη ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα δείτε τον ARCO Δημήτρη ΔΗΜΆΡΧΟ ΤΗΣ, σαν τον πρώην ποδοσφαιριστη της Fenerbahçe Ερντογκάν, που ήταν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ.


Η Κωνσταντινούπολη προορίζεται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ με ΣΟΥΠΑ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.


«Τρελάθηκαν» οι Τούρκοι: «Σχέδιο μετατροπής της Κων/πολης σε αυτόνομο κρατίδιο»! – «Φούντωσαν» οι θεωρίες για την «Εcumenopolis»


TO ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΦΙΛΙΠ ΠΕΤΕΡΣΟΝ 1990.


Χάρτης του 1990 αποκαλύπτει τη νέα Ευρώπη – Βρετανία και Ελλάδα είναι εκτός


Την 1 Νοεμβρίου 2012 ο τοποτηρητής του ΟΗΕ στην Μ.Ανατολή για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Παλαιστινίων Richard Falk δήλωνε στο διαδικτυακό τόπο του al Jazeera English ότι η Τουρκία αποτελεί την χώρα πρότυπο της ανεκτικότητας και πολυπολιτισμού και ότι ίσως θα έπρεπε να φιλοξενήσει τις έδρες διεθνών οργανισμών.


Η έδρα του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ θα μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη.
Τότε γιατί αντιδράμε όταν οι Σκοπιανοί που ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Χριστιανοί θέλουν να λέγονται Μακεδονία και φοβόμαστε ότι θα μας διαμελίσουν και άλλα τρελά.


Γιατί συνεχίζουμε να λέμε προδότες αυτούς που υπέγραψαν την συμφωνία,όταν πάμε σταδιακά step by step να ενωθούμε με ομόδοξους γείτονες την Βορ Μακεδονία (Σκόπια).


Εφόσον οι Σκοπιανοί ΔΕΝ θέλουν ούτε να ακούνε για την συμφωνία, από που προκύπτει ότι ήταν επιζήμια για την Ελλάδα ;




Εφόσον ο λαός των Σκοπίων ΔΕΝ ψήφισε υπέρ της συμφωνίας στο δημοψήφισμα, πως προκύπτει ότι η συμφωνία ήταν ασύμφορη για την Ελλάδα ;


Ασφαλώς και δημόσιοι υπάλληλοι και κυρίως συνταξιούχοι δέν ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ τον ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό.Δεν τους καίγεται καρφί.


Αυτό που εκνεύρισε τους δημοσίους υπαλλήλους και κυρίως συνταξιούχους και -οι οποίοι σύμφωνα με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ψήφισαν μαζικά την ΝΔ-ήταν οι μεγάλες κρατήσεις στα αναδρομικά τους και η διαρροή για την απόφαση του Σ.Τ.Ε. για τη αντισυνταγματικότητα των δώρων -13ου μισθού/σύνταξης.Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.


Eκει ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ανακοίνωνε μεγάλα ποσά επιστροφών και ποντάριζε στις υψηλότατες κρατησεις. Η ΝΔ εκανε πολυ καλό βήμα με την αυξηση ποσοστων αναπλήρωσης συντάξεων για ανω των 33 ετων πραγματικής εργασίας και τα extra επιδόματα σε μισθούς ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.


Οσο για ΝΔ >ΜΙΣΘΟΙ η πληρωμη στις ευρωπαικές χώρες αρχίζει το 2021 το οποιο σημαίνει με με τα κόκκινα δάνεια ειναι ΑΣΧΗΜΟ ΜΕΙΓΜΑ για εφαπαξ και καταθεσεις.


ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ «Ο καλός Βρούτσης, έδωσε αύξηση 120 ευρώ. Όμως πετιέται από την μαύρη τρύπα ο κακός Κατρούγκαλος και σου λέει ωωπ, μου χρωστάς με την προσωπική διαφορά 80 ευρώ, και ενώ η καλή μας η κυβέρνηση ήθελε να δώσει στον συνταξιούχο και τα 120 ευρώ τελικά του δίνει μόνο τα 40».ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ;


Τα Βαλκάνια πρέπει να παραμείνουν διαιρεμένα διότι διαθέτουν σπάνια μέταλλα και σπάνιες γαίες, διαθέτουν χρυσό,ουράνιο, αέριο, πετρέλαιο , διαθέτουν ότι δεν διαθέτουν οι Βρετανία-Γερμανία και Γαλλία, των οποίων οι πλουτοπαραγωγικές πηγές περιορίζονται στο κάρβουνο και την πατάτα.


Εφόσον οι Ολλανδοί, οι Γάλλοι, οι Βέλγοι,οι Βρετανοί μπόρεσαν υπό την σκιά του συμφέροντος να συμπράξουν με την Γερμανία τον ασπονδο εχθρό τους και να ιδρύουν μια ένωση , την Ευρωπαϊκή, προκειμένου να εκμεταλλευθούν τον ευρωπαϊκό νότο, τότε γιατί δεν μπορούν οι Βαλκανικές χώρες να κάνουν το ίδιο.


Πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε σαν τους αποικιστές μας και όχι σαν ραγιάδες. Η Ελλάδα έχει πιο πολύ μέλλον στα πλαίσια μιας Βαλκανικής Ένωσης παρά στην Ε.Ε.Το 200 χρονια κοτσαμπασηδες για τα πανηγύρια θα μας οδηγήσει σε αλλα 500 χρόνια σκλαβιάς.


Το ΑΚΡΟ (ΕΛΛΑΔΑ)ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΟΧΙ Η ΕΝΔΟΧΩΡΑ(ΒΑΛΚΑΝΙΑ)ΤΟ ΑΚΡΟ γιατι με τις αντιδράσεις των Ελλήνων στο αντιστροφο μας πανε.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 1996.


Η Ελλάδα έχασε τόσα χρόνια με την ασυνενοησία κάποιων.

Η Εκκλησία δεν θέλει τους Σοπιανούς διότι οι είναι εξαρχικοί , δηλαδή η εκκλησία τους δεν ανήκει ούτε στην Ελληνική ούτε στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και αυτή η αποστασία τους είναι ασυγχώρητη από την Ελληνική εκκλησία.

Γιαυτή την αποστασία βέβαια φταίνε οι Ρώσοι οι οποίοι από το 1900 πιπιλισαν τα μυαλά των Σκοπιανών και Βουλγάρων να αποσχισθούν από το Πατριαρχείο.

Ωστόσο η εκκλησία καλοβλέπει 30 εκατομμύρια νέα μέλη που θα ανήκουν στο Πατριαρχείο, ας είναι και τουρκομογγόλοι, αλλά δεν θέλει τους αποστάτες Σκοπιανούς και Βούλγαρους διότι χαλάνε την πιάτσα.


ΗΠΑ-ΕΕ θέλουν το Αιγαίο, η Θεσσαλονίκη και η Αλεξανδρούπολη να γίνουν το διαμετακομιστικό κέντρο για το αέριο της Μεσογείου κοιτάσματα Κύπρου, Αιγύπτου,Ισραήλ, Κρήτης- και μάλιστα οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν εδώ και τρία χρόνια ναυπηγήσει τον μεγαλύτερο στόλο τάνκερ για φυσικό αέριο που υπήρξε ποτέ.

Αλλά οι διάφοροι προφητειολάγνοι δήθεν εθνικιστές λένε ότι αυτό θα οδηγήσει σε διαμελισμό της χώρας.

Από πότε μια οικονομική μεταπρατική δραστηριότητα οδηγεί σε διαμελισμό ; Τι να κάνουμε δηλαδή, να συνεχίσουμε να ακούμε ερμηνείες προφητειών εμποδίζοντας τις οποίες επενδύσεις θα δώσουν κανα φράγκο παραπάνω σε μισθωτούς και συνταξιούχους ;

Μήπως όσοι φωνάζουν περί διαμελισμού ,παρασύρονται και προετοιμάζουν το έδαφος για πραγματικό διαμελισμό;

Μήπως με την συνεχόμενη επανάληψη ανύπαρκτων κινδύνων εθίζουν το κοινό έτσι ώστε να μην αντιδράσει όταν έρθει η ώρα;


Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ των προφητειών ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ γίνεται με πρόχειρο τρόπο, κατά το δοκούν και με μελλοντολογική χροιά και προσέγγιση η οποία δεν έχει καμία σχέση με το θρησκευτικό συναίσθημα και τις ρήσεις των Αγίων πατέρων, αλλά με καφεμαντεία.

Τα παραπροϊόντα της εκκλησιαστικής ζωής δεν εχουν καμμιά σχέση με την θρησκεία.

Πίσω απ όλα αυτά είναι οι Ρώσοι.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μεγαλύτερο μέρος των δήθεν προφητειών αποτελεί προπαγάνδα του μπράβου της ΚΙΝΑΣ στην περιοχή, της Ρωσίας η οποία από το 2000 έχει εισχωρήσει με πολύ χρήμα στην Ελλάδα και έχει εξαγοράσει συνειδήσεις σε πολιτικούς και θρησκευτικούς κύκλους.

Η μόνη λύση είναι η διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης.

Η μόνη ελπίδα είναι επιτέλους η εθνικοποίηση της διακυβέρνησης.

Εαν Ρωσία-Γερμανία-Κατάρ συνεχίσουν τέτοια τακτικη, η Ελλαδα θα γίνει 51η Πολιτεια των ΗΠΑ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα το ξεπούλημα των πάντων. Οι ικανοί και έξυπνοι έχουν δραπετεύσει στο εξωτερικό και δεν θα ξαναγυρίσουν.

Η Ελλάδα με σύμμαχο τις ΗΠΑ πρέπει να επιδιώξει την επίθεση της Σαουδικής Αραβίας στον χρηματοδοτη της ΤΟΥΡΚΙΑΣ το ΚΑΤΑΡ.



Η ΡΩΣΙΑ πρέπει να κάνει ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ (Γερμανικά προτεκτοράτα) για να σωσει την ΕΕ απο την ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Εκτιμω οτι θα υπάρξει ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ λόγω BREXIT που θα καθυστερήσει .

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη θα είναι κοσμογονικές ίσως και καταστροφικές,θα ζήσει την τέλεια καταιγίδα,αλλά σε κάθε περίπτωση μετά τις οδύνες του τοκετού θα αναδειχθεί μια νέα πολύ πιο θετική πραγματικότητα.

Ευχαριστώ, Χρόνια Πολλά/Καλά 

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.



ARCO Δημήτρης.






ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Το άρθρο ως προς τις προρρήσεις αποτελεί άποψη του συγγραφέα, την οποία δεν συμμερίζεται το ιστολόγιό μας, καθώς για την επανάκτηση της Κων/πολης έχουν μιλήσει Άγιοι της Εκκλησίας μας με πρώτο τον Πατροκοσμά!


Έχει όμως ενδιαφέρον γεωπολιτικά και γι αυτό το αναδημοσιεύουμε.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια