28 Ιανουαρίου 2020

Ο νέος κινεζικός ιός μπορεί να είναι ανθρωπογενής: Το Αμερικανικό εργαστήριο στην Alma-Ata θα πρέπει να κλείσει. "Ηχώ του Καζακστάν."
Οι κινεζικές αρχές καταβάλλουν πρωτοφανείς προσπάθειες για την πρόληψη της εξάπλωσης του Coronavirus, γεγονός που προκαλεί η θανατηφόρα πνευμονία. Έχει ήδη αναφερθεί έκτακτη ανάγκη σε 25 επαρχίες και στην πόλη Wuhan, όπου υπάρχουν 9 εκατομμύρια άνθρωποι, και στην επαρχία Hubei, όπου ξεκίνησε η πρώτη εστία, οι οποίες είναι ουσιαστικά απομονωμένες από ολόκληρη τη χώρα


Οι συνέπειες αυτών των γεγονότων είναι συγκρίσιμες με την τεράστια κλίμακα βομβών, που συμπληρώνονται από ενημερωτικές και ψυχολογικές επιπτώσεις στον πληθυσμό. Δεν αποκλείεται οι Κινέζοι να έπεσαν θύματα επίθεσης κατά του ιού και υβριδικού πολέμου.

Επί του παρόντος, ο coronavirus έχει ήδη εξαπλωθεί στην επικράτεια της Αυστραλίας, της Σιγκαπούρης, της Ταϊλάνδης, της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στη Γαλλία. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ασθένειας,
φυσικά, είναι οι κάτοικοι της Ουράνιας Αυτοκρατορίας που είναι περισσότεροι από δύο χιλιάδες, από τους οποίους οι 57 έχουν ήδη πεθάνει. Το πρόβλημα έγκειται στη δυσκολία αντιμετώπισης αυτού του στελέχους της γρίπης και πολυάριθμων επιπλοκών που σχετίζονται με την ασθένεια. Δεν έχει ακόμη βρεθεί εμβόλιο για την ασθένεια.

Για να εξουδετερωθεί η εξάπλωση του ιού, το Σάββατο συστάθηκε στο Πεκίνο ειδική "ομάδα εργασίας του Πολιτικού Γραφείου", η οποία θα αποτελέσει το επίκεντρο όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών. Τα μέτρα που θεσπίστηκαν για την απομόνωση των μολυσμένων περιοχών είναι πραγματικά σκληρά και προβλέπεται ποινικός όρος για την παραβίαση της καθιερωμένης απαγόρευσης κυκλοφορίας, καθώς εξομοιώνεται με "σκόπιμη εξάπλωση του ιού".

Είναι δύσκολο να υπολογιστεί η ζημία στην οικονομία της Κίνας, διότι η μετακίνηση μεταξύ πολλών επαρχιών έχει παραλύσει, πολλές επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, ακόμη και κινηματογράφοι δεν λειτουργούν, οι τουριστικές επιχειρήσεις στη χώρα έχουν παγώσει εντελώς, το μετρό έχει κλείσει και τα δημόσια μέσα μεταφοράς στο Wuhan δεν λειτουργούν. Είναι βέβαιο ότι η επιβράδυνση της οικονομικής ζωής κοστίζει ήδη δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες απώλειες.

Αλλά ακόμη πιο απτό είναι το ψυχολογικό πλήγμα από το απροσδόκητο ξέσπασμα της επιδημίας, καθώς είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται για τον εορτασμό της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, το οποίο εμπόδισε την διοργάνωση των μεγαλοπρεπών εορτασμών σε όλη τη χώρα. Στην πραγματικότητα, η κοινωνική ζωή της Κίνας είναι παράλυτη, και πολλοί από τους κατοίκους της πόλης δεν θα μπορέσουν ακόμη και να πάνε στους συγγενείς τους στα χωριά για τις διακοπές.

Αυτό έχει δημιουργήσει μια ζοφερή διάθεση για πολλούς, που τείνει να μοιάσει ακόμα και με πανικό, κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα το κόμμα και την κρατική ηγεσία, καθώς οι συνέπειες των γεγονότων μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα και δυσπιστία για την κεντρική κυβέρνηση. Ορισμένα στοιχεία κατακερματισμού είναι επίσης αξιοσημείωτα, με τοπικούς αξιωματούχους στις νότιες επαρχίες, καθώς και κατοίκους του Πεκίνου και της Βόρειας Κίνας, που εκφράζουν την άποψη ότι η απειλή του coronavirus είναι σαφώς υπερβολική.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, το Πεκίνο έχει επίσης ερημωθεί, όπου οι ντόπιοι συνειδητοποίησαν τον κίνδυνο μιας πιθανής επιδημίας. Αυτή η κατάσταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο εσωτερικές ομάδες του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, και ιδίως από τις φιλελεύθερες προσωπικότητες με δικά τους συμφέροντα, καθώς και από εξωτερικούς παράγοντες. Λόγω αυτών των γεγονότων, δεν αποκλείεται ακόμη και η αναβολή της συνάντησης του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου.

Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξαν επείγουσες ανακατατάξεις στο κρατικό σύστημα και στον κομματικό μηχανισμό. Συγκεκριμένα, δήμαρχος του Wuhan διορίστηκε ο επικεφαλής του οργανωτικού τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, Γραμματέας της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας Chen Xi. Η αναζήτηση για εκείνους που είναι ένοχοι για το τι συμβαίνει συνεχίζεται με ένταση. Για παράδειγμα, ο συντάκτης της κυβερνητικής εφημερίδας Global Times κατηγόρησε το Υπουργείο Υγείας και τις δημοτικές αρχές του Wuhan για την επιδημία, οι οποίοι απέκρυψαν την πραγματική έκταση του ξεσπάσματος και δεν ενημέρωσαν το κοινό για την ανάγκη για έκτακτα μέτρα.


Παράλληλα, στο Χονγκ Κονγκ, παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού, οι διαμαρτυρίες από ομάδες νέων που χρηματοδοτούνται και ηγούνται από την Ουάσιγκτον, αντιθέτως, έχουν αυξηθεί. Πρόκειται για προφανείς προσπάθειες να επιδεινωθεί η κατάσταση στις εσωτερικές επαρχίες της Κίνας μέσω των ταραχών, τουλάχιστον να ξεκινήσει μια ενημερωτική εκστρατεία εναντίον του Xi Jinping και της κεντρικής Κυβέρνησης.

Η δυναμική του ιού έχει ήδη διαμορφωθεί, πράγμα που τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του CPC. Για την πρόληψη της επιδημίας, 400 στρατιωτικοί γιατροί έχουν σταλεί στο Wuhan και δύο νέα νοσοκομεία που κατασκευάστηκαν μέσα σε 6 ημέρες σχεδιασμένα για αρκετές χιλιάδες κρεβάτια. Η ίδια η πόλη και μέρος της επαρχίας περιτριγυρίζονται από στρατεύματα, ενώ έχει επίσης ξεκινήσει κλιμακούμενος αποκλεισμός της Σαγκάης. Στο Πεκίνο γνωρίζουν τις πιθανές συνέπειες και σίγουρα υπολογίζουν την πιθανότητα επιρροής από τη Δύση.


Αν και έχει ανακοινωθεί ότι τα άγρια ζώα θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιθανή πηγή του ιού, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ εσκεμμένα διαδίδουν έναν τροποποιημένο ιό με στόχο τον κινεζικό λαό. Όπως και η Ρωσία, η Κίνα περιβάλλεται από ένα δίκτυο στρατιωτικών εργαστηρίων βιολογίας του Πενταγώνου. Βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Ασία, όπου νέα στελέχη γρίπης θα μπορούσαν να έχουν αναπτυχθεί σε εργαστηριακές συνθήκες.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, στην πραγματικότητα, το δεύτερο άτομο στην Ουράνια Αυτοκρατορία, ο Hu Chunhua, είναι υπεύθυνο για την καταπολέμηση του ιού της Αφρικανικής πανώλης των χοίρων, ο οποίος έχει ξεριζώσει έναν πληθυσμό από το πιο δημοφιλές κρέας στην Κίνα, το οποίο έχει επηρεάσει σημαντικά τον πληθωρισμό των καταναλωτών στη χώρα. Αποδεικνύεται ότι αρχικά στην Κίνα το ζωικό κεφάλαιο ζώων αγροκτήματος καταστράφηκε, συσσωρεύοντας ασθένειες που δεν είναι χαρακτηριστικές της περιοχής, και τώρα υπονομεύεται η οικονομία και η δημόσια σταθερότητα με ένα τεχνητό ξέσπασμα του Coronavirus.


Τα ίδια στρατιωτικά εργαστήρια βιολογίας βρίσκονται στο Καζακστάν - στο Alma-ata και το Otar. Και δεν είναι τυχαίο ότι η περιοχή Alma ata έχει γίνει μια περιοχή όπου ελέγχονται κρούσματα τροποποιημένων στελεχών ιλαράς και μηνιγγίτιδας κατά των οποίων δεν υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο. Επιπλέον, ένα από τα καθήκοντα του προσωπικού του εργαστηρίου αναφοράς είναι η συλλογή των πιο επικίνδυνων παθογόνων παραγόντων στην Κεντρική Ασία, καθώς και του γονιδιακού υλικού από ντόπιους κατοίκους.

Εν πάση περιπτώσει, αυτή η έκδοση υποβλήθηκε από τον Aynur Kurmanov, δημόσιο πρόσωπο και επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κινήματος του Καζακστάν, ο οποίος έγραψε τα ακόλουθα στο άρθρο του: "Οι τεχνητές τροποποιημένες εκδόσεις φυσικών παθογόνων μπορούν να επηρεάσουν εκατομμύρια ανθρώπους, άγρια ζώα και πανίδα, καθώς επίσης να υπονομεύσουν τη γεωργία και την οικονομία της χώρας, και η επικράτεια του κράτους μας μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την εξάπλωση αυτών των νόσων σε γειτονικές χώρες της Κεντρικής Ασίας, της Κίνας, του Ιράν και της Ρωσίας".Τώρα ο Coronavirus έχει χτυπήσει την κεντρική επαρχία της Κίνας και θα μπορούσε να εξαπλωθεί στη Ρωσία, το Καζακστάν και το Κιργιζιστάν.


Οι αρχές των γειτονικών χωρών λαμβάνουν επίσης πρωτοφανή μέτρα για την αντιμετώπισή του, αλλά οι επανειλημμένες εστίες και οι νέες επιδημίες του coronavirus και άλλες ασθένειες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον πληθυσμό μας όχι από την Κίνα, αλλά από το στρατιωτικό εργαστήριο βιολογίας του Πενταγώνου στο Alma Ata. Όπως, για παράδειγμα, ήταν πέρυσι, όταν παιδιά σε απομακρυσμένα χωριά αρρώστησαν μαζικά με το ουκρανικό στέλεχος της ιλαράς, ενώ κανείς από το χωριό Nezalezhnaya δεν ήταν καν εκεί.


Επομένως, είναι προς το συμφέρον μας να εξαλείψουμε μια πιθανή πηγή τροποποιημένων ιών και ασθενειών και μια πραγματική βιολογική "βόμβα" ενώπιον του εργαστηρίου αναφοράς του Πενταγώνου στο Alma Ata και του παραρτήματος του στο Otar. Ο κύριος και επικίνδυνος εχθρός δεν είναι έξω, αλλά στη χώρα μας και είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε τόσο εμάς όσο και τους γείτονές μας από την παρουσία στρατιωτικών δομών της Δύσης, απειλώντας τις ζωές και την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων.


Ηχώ του Καζακστάν

Эхо Казахстана

https://news-front.info/2020/01/27/novyj-kitajskij-virus-mozhet-byt-rukotvornym-nuzhno-zakryt-amerikanskuyu-laboratoriyu-v-alma-ate-eho-kazahstana/


tokoutsavaki
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/alma-ata.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου