Εικόνες αποκάλυψης σε πόλη 11 εκατ. στην Κίνα – Ψεκάζουν μαζικά – Κανείς δεν βγαίνει έξω





Περίεργοι ψεκασμοί - Παγκόσμιο πείραμα πάνω στον πανικό των ανθρώπων;
Παγκόσμιος πανικός έχει ξεσπάσει με τον μυστηριώδη ιό νέου κοροναϊού που έχει εξαπλωθεί στην Κίνα και όπως λένε απειλεί, μεταξύ των άλλων, τις ΗΠΑ.



Ήδη κρούσματα έχουν εντοπιστεί, όπως μας λένε, στην Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία και την Νότια Κορέα, όπως και ένα ύποπτο κρούσμα στην Αυστραλία, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες για την εξάπλωσή του.

Κατά πολλούς ο πανικός κρίνεται «υπερβολικούς» και μάλλον ετοιμάζεται κάποιου είδους νέο εμβόλιο. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τον ιό, αυτό καθ’ αυτό, αλλά με αυτό που αντικρίσαμε στο διαδίκτυο σε πόλη της Κίνας πληθυσμού 11 εκατομμυρίων.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι υγειονομικές αρχές της Κίνας «συμβούλευσαν» 11 εκατομμύρια ανθρώπους να κλειστούν στα σπίτια τους, μέχρι ο ιός να εξοντωθεί. Μάλιστα στους δρόμους της πόλης οχήματα ψεκάζουν συνεχώς, κάτι που κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τι είναι.

Επιπλέον, οι αρχές της Βουχάν χρησιμοποιούν θερμόμετρα υπερύθρων για να ελέγχουν τους επιβάτες στα αεροδρόμια, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και όπου αλλού αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Η επιδημία ήδη εξαπλώνεται σε άλλες κινεζικές
πόλεις και φανταζόμαστε και εκεί θα ληφθούν ανάλογα μέτρα.

Breaking News: Chinese health authorities imposed a quasi-quarantine today around Wuhan.
The city of 11 million people advised not to leave until virus is contained.
The very definition of a day late & a dollar short 😏


610 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό




ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
ΦΩΤΟ VIDEO SCREENSHOT


el.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/11_97.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια