Το 2040 το 70% των μεγάλων πόλεων της Γερμανίας δε θα είναι...Γερμανοί






Freepen.gr - Συνολικά, 28.283 μετανάστες που υπέβαλαν αίτηση για άσυλο στη Γερμανία από το 2012 επέστρεψαν μετά την απέλασή τους, ενώ περίπου 5.000 μετανάστες επιστρέφουν πολλές φορές μετά την άρνηση χορήγησης.


Περίπου 1.023 μετανάστες που είναι σήμερα στη Γερμανία έχουν υποβάλει αίτηση ασύλου τουλάχιστον τέσσερις φορές. Πρόσθετοι 294 μετανάστες έχουν υποβάλει αίτηση τουλάχιστον πέντε φορές, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt am Sonntag.


Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι οι συλλήψεις εκείνων με απαγορεύσεις εισόδου είναι σπάνιες και ότι οι συλληφθέντες συνήθως θα βρεθούν μόνο λίγους μήνες στη φυλακή.


Η Γερμανία λαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες αιτήματα ασύλου κάθε χρόνο και σχεδόν δύο εκατομμύρια μετανάστες έχουν εισέλθει στη Γερμανία που ζητούν άσυλο από το 2010, σύμφωνα με την DW.


Τον Νοέμβριο, το Breitbart London ανέφερε ότι ένας εγκληματίας μετανάστης, ο Ibrahim Miri, επέστρεψε παράνομα στη Γερμανία για να ζητήσει άσυλο μόλις 15 εβδομάδες μετά την απέλασή του από τη χώρα.


Ο Ibrahim Miri, ο υποτιθέμενος επικεφαλής μιας οργανωμένης φυλής 3.000 μελών και ο προϊστάμενος μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών γνωστής ως Μογγόλοι, έφτασε και πάλι από τη Γερμανία αργότερα εκείνο το μήνα.



Η γερμανική αστυνομία αγωνίζεται με την αύξηση του εγκλήματος των συμμοριών στον πληθυσμό των μεταναστών, ιδιαίτερα εκείνων που προέρχονται από την περιοχή της Μέσης Ανατολής. Η αυξημένη ροή των μεταναστών έχει ενισχύσει τις αραβικές εγκληματικές ομάδες, ιδιαίτερα στο Βερολίνο, όπου οι συμμορίες στοχεύουν στην αστυνομία με απειλές και διαδίδουν σeξουαλικές φήμες για αξιωματικούς.


Το 2018, το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο για τη Μετανάστευση και τους Πρόσφυγες (BAMF) δήλωσε ότι μόνο ένα μέρος των απορριφθέντων αιτούντων άσυλο από την Αφρική έχει απελαθεί, λέγοντας ότι είναι πολύ απίθανο να επαναπατριστούν.


Μέχρι το 2040, πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού της Γερμανίας αναμένεται να έχει ξένο υπόβαθρο, ποσοστό που αυξάνεται σε 70 τοις εκατό σε μεγάλες πόλεις.






freepen.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/2040-70.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια