Ερντογάν κατά Ευρώπης: «Βόμβες θα εκρήγνυνται στους δρόμους, όπλα θα σκορπίσουν τον θάνατο»







Στο ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας πως αυτό δεν έχει καμία αξία, ότι η Αγκυρα δεν το αναγνωρίζει και ότι η τουρκική Βουλή δεν θα αφήσει το θέμα αναπάντητο.



«Μία χώρα η ιστορία της οποίας είναι γεμάτη με γενοκτονίες,
σκλαβιά και εκμετάλλευση, δεν έχει το δικαίωμα να λέει οτιδήποτε στην Τουρκία και να μας κάνει μαθήματα», είπε ο Ερντογάν.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για μια πιθανή επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον στις 13 Νοεμβρίου, ο Ερντογάν απάντησε πως «δεν έχει ακόμα λάβει απόφαση».

Επίθεση κατά Ευρωπαίων που «στηρίζουν τρομοκράτες»
Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στους Ευρωπαίους, που παρέχουν προστασία στους Κούρδους.

Οπως μετέφερε μέσω Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, ο Τούρκος πρόεδρος είπε, απευθυνόμενος προς την Ευρώπη και τις χώρες που κατά τον ίδιο υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις, πως «βόμβες θα αρχίσουν να εκρήγνυνται στους δρόμους των ευρωπαϊκών χωρών, τα όπλα θα σκορπίσουν τον θάνατο και θα γίνονται εκτεταμένοι βανδαλισμοί»

Διαβάστε: Στέλνουν στρατοδικείο τον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή»

Το πρακτορείο Anadolu μεταδίδει και τη φράση του Τούρκου προέδρου ότι «το φίδι της τρομοκρατίας που ταΐζετε σήμερα με τα ίδια σας τα χέρια θα γυρίσει τελικά και θα σας δαγκώσει».

In Parliament speech today, 's President predicted bombs will start exploding in European streets, guns will rain death and vandalism will spread all over. He accused Europe of supporting and protecting terror groups against his supporters in Turkish diaspora.

401 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια