Nομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες: Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!





Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες , τους οποίους τους μετατρέπουν νομικά με βάση την νομοθεσία του ΟΗΕ για τους ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ σε νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα και δίνοντας τους πλήρη δικαιώματα .

Τους δίνουν ταξιδιωτικά έγραφα , άρα μπορούν να ταξιδέψουν ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΎΘΕΡΑ , ΝΌΜΙΜΗ ΕΡΓΑΣΊΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ .
Βάση της νομοθεσίας του ΟΗΕ
δεν μπορείς να απελάσεις τους ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , και είσαι υποχρεωμένος να τους ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ !!! Δηλαδή να τους δώσεις πλήρη πολιτικά δικαιώματα . Που σημαίνει ΨΗΦΙΖΟΥΝ εφόσον τους ονομάζουν πλέον ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!
Ο διεθνής νομικός ορισμός του ανιθαγενούς ατόμου αναφέρεται στο άρθρο 1 της σύμβασης του 1954 σχετικά με το καθεστώς των ανιθαγενών και ορίζει ανιθαγενές «ένα άτομο που δεν θεωρείται υπήκοος από κάποιο κράτος στο πλαίσιο της νομοθεσίας του». Αυτό σημαίνει ότι ανιθαγενές άτομο είναι εκείνο που δεν έχει την εθνικότητα κάποιας χώρας. Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται χωρίς ιθαγένεια, ενώ άλλοι καθίστανται ανιθαγενείς κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
Προϋποθέσεις για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας
Μετά από 3 χρόνια μόνιμης και νόμιμης διαμονής εάν είναι πρόσφυγας ή έχει χαρακτηριστεί από Ελληνική Αρχή ως ανιθαγενής.
Ετσι εξηγείται γιατί όλοι καταστρέφουν τά ταξιδιωτικά τους έγραφα μόλις φθάνουν στην Ελλάδα για να δηλώσουν ανιθαγενείς και να αιτηθούν ιθαγένεια στην πρώτη χώρα πού βρεθούν. Το σχέδιο του παράνομου εποικισμού είναι καλά στημένο και εφαρμόζεται σε συνέχεια της οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδας.

Όποιος βουλευτής ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!

Antonios Vasiliadis
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/n_28.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. γιατί χρειάζεται να ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο οι πολιτικοί "μας" για να είναι εγκληματίες; Ονομάστε μου έναν που, έτσι ή αλλιώς, δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή