ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ








Η γνώση μας Turkish Airlines, ή στα τουρκικά, «Türk Hava Yolları», (THY),
δηλαδή οι τουρκικές αερογραμμές που τις προτιμούν δυστυχώς πολλοί Νεοέλληνες, βρίσκονται υπό κατάρρευση και η κατάσταση αυτή
είναι άλλο ένα μεγάλο πλήγμα για τον ίδιο τον Ερντογάν που η μεγαλομανία του κατασκεύασε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου έξω από την Κωνσταντινούπολη, που τώρα δεν του βγαίνει στα έξοδα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, (Sözcü και Yeni Çağ), το χρέος των τουρκικών αερογραμμές τον περασμένο χρόνο αυξήθηκε κατά 2 δις 850 δολάρια, φτάνοντας στο αστρονομικό ποσά των 11 δις δολαρίων.

Η εξέλιξη αυτή ήδη χτυπά το καμπανάκι της ολοκληρωτικής κατάρρευσης και επειδή το κυβερνών κόμμα του Ερντογάν, το ΑΚΡ, έχει διοικήσει τα τελευταία χρόνια τις τουρκικές αερογραμμές, φέρνει όλο το βάρος αυτής της κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο της εφημερίδας Sözcü, ο Murat Muratoğlu, ο Τούρκος πρόεδρος Ταιγίπ Ερντογάν φέρει ακέραια την ευθύνη για την επικείμενη χρεοκοπία των τουρκικών αερογραμμών, που θα έχει βαρύτατες έως καταλυτικές συνέπειες για την ίδια την τουρκική οικονομία που ήδη έχει πολλά προβλήματα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_8406.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια