18 Οκτωβρίου 2019

Τελικά το 5G ευθύνεται για το θάνατο δεκάδων πτηνών; (φώτο-βίντεο)

Δεκάδες πουλιά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό έξω από νοσοκομείο του Κόβεντρι, με τους συνωμοσιολόγους να ισχυρίζονται πως φταίει το 5G.


Ο Joshua Brown, που επισκεπτόταν τη γιαγιά του στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, είδε και βιντεοσκόπησε το μακάβριο θέαμα, με τα πουλιά να πέφτουν νεκρά στην είσοδο του University Hospital Coventry and Warwickshir, είτε από τα δέντρα, είτε ενώ πετούσαν.

Με το που δημοσίευσε το βίντεο στα social media ο Joshua, μάλιστα, εκατοντάδες σχολίασαν πως το μυστηριώδες φαινόμενο οφείλεται στο 5G
.
Daily Star
✔@Daily_StarMystery after birds drop dead outside Brit hospital as conspiracists blame 5Ghttps://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/mystery-after-birds-drop-dead-20594933 …


1
3:10 μ.μ. - 16 Οκτ 2019
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Daily Star
Πολλοί είναι οι επικριτές της νέας τεχνολογίας 5G, τονίζοντας ότι προκαλεί καρκίνο, υπογονιμότητα, ακόμη και αυτισμό, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη για όλα αυτά.

Το ακόμη πιο περίεργο, πάντως (αν αφήσουμε στην άκρη τις θεωρίες συνωμοσίας), είναι ότι τα πουλιά φάνηκε να έχουν διαλυμένους λαιμούς, παρότι, όπως είπε ο Joshua, δεν είδε κανέναν να πέφτει ζωντανό σε κάποιο παράθυρο ή αλλού.Νωρίτερα φέτος, είχαν πάθει φρενίτιδα, με τις μέλισσες που πέφτουν νεκρές «κοντά στους 5G πύργους»


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/5g.html

1 σχόλιο: