Διαβάστε το ΟΛΟΙ, για να γνωριζετε, τι παίζεται στις πλάτες ενός λαού... Το «Ελληνικό» ….τα πρόσωπα των ιδιωτικοποιήσεων, ο Λάτσης, οι σχέσεις με τον Γ. Παπαντωνίου, τις κυβερνήσεις Κ. Σημίτη…..




Καθόλου απίστευτο...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΜΗΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ...

Και το χειρότερο είναι ο λαός...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή
— ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» ΤΗΝ 5.7.1998 [ΦΩΤΟ]
— ΓΡΑΦΕΙ Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»:
— «Παλαιότερη η φωτογραφία, επίκαιρη όμως όσο ποτέ. Τόσο ο υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, όσο και ο Σπύρος Λάτσης αναδείχθηκαν στα πρόσωπα των ιδιωτικοποιήσεων…. O κ. Σπύρος Λάτσης, γιος του «καπετάν Γιάννη», ο πλουσιότερος Έλληνας και 101ος (τότε) κατά την διεθνή κατάταξη, προκάλεσε «σοκ» στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα…. και θα είναι στο μέλλον συχνός και ισχυρός συνομιλητής του κ. Παπαντωνίου και της κυβέρνησης.»
— ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΟΚΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ ….
«ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ» ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ !!!!
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
=== ΔΙΑΒΑΣΤΕ :
Oύτε τα μνημόνια δεν έχουν τους όρους και προυποθέσεις που επιβάλει ο Λάτσης!!!
— 12 Απριλίου 2014 — by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Τράπεζα στην Αθήνα «ανοίγει» ο Σπύρος Λάτσης!
13 Ιανουαρίου 2014 — by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης


— ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

— Ο Σπύρος Λάτσης ποτέ δεν αποχώρησε και στην ΕΤΕ κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά. Πολύ περισσότερο, τη κίνηση που έκανε, τη πραγματοποίησε πριν από τα καραγκιοζιλίκια των συγκυβερνήσεων, με τις «ανακεφαλαιοποιήσεις.»

— Την άποψή μου για τις τακτικές του Λάτση, τις έγραψα στην ανάρτηση, ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΟΤΙ «Ο ΛΑΤΣΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK» ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ
Προκλητικά η κυβέρνηση προσβάλει την κοινωνία και εξυπηρετεί τον Λάτση
6 Ιουνίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης


— H κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη για τις σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις… υπέρ του Λάτση!

— Μετά την Eurobank όπου ο Λάτσης δεν κατέβαλλε τα 2,5 δισεκ. που του αναλογούσαν και φόρτωσε το βάρος στον έλληνα φορολογούμενο, μετά την σκανδαλώδη πώληση του Ελληνικού στην Lamda Development μια νέα σκανδαλώδη απόφαση ελήφθη από την διυπουργική επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων.


— Η ελληνική κυβέρνηση ενώ ετοιμάζεται για ανασχηματισμό και μόλις ελάχιστες ημέρες από τιε ευρωεκλογές σπεύδει….να νομιμοποιήσει το μεγαλύτερο αυθαίρετο των Βαλκανίων το οποίο σημειωτέον το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε κρίνει ως παράνομο.

— Η νομιμοποίηση του The Mall της Lamda Development στο Μαρούσι συμφερόντων Λάτση αποδεικνύει ότι η χώρα έχει πλήρως διαφθαρεί, η κυβέρνηση αντί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας νομιμοποιεί προκλητικά αυθαίρετα, επιλέγοντας απαράδεκτες τακτικές και εντάσσοντας το The Mall σε fast track.

— Η παρανομία του Mall δεν είναι υποθετική ή εικαζόμενη, το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει χαρακτηρίσει ξεκάθαρα το ακίνητο….παράνομο.

— Όμως το μείζον ζήτημα είναι ότι η κυβέρνηση σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο, προκαλώντας την κοινή γνώμη, προκαλώντας την κοινωνία αποφασίζει για τρίτη συνεχόμενη φορά σκανδαλωδώς να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Λάτση.

— Ο Λάτσης δεν βρίσκεται τυχαία στο επίκεντρο.

— Το ελληνικό κράτος….δεν τον υποχρέωσε να πληρώσει τα 2,5 δισεκ. που του αναλογούσαν στην Eurobank.

— Σχεδίασε έξυπνα να φορτώσει το πρόβλημα στον έλληνα φορολογούμενο πολίτη και το ΤΧΣ ανακεφαλαιοποίησε την Eurobank με 5,8 δισεκ. ευρώ.

— Ο δραπέτης μέτοχος Λάτσης φόρτωσε το πρόβλημα στο κράτος και στον έλληνα φορολογούμενο.


— Η περίπτωση της Eurobank αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο στην νεότερη ιστορία γιατί ο Λάτσης που οφείλει 2,5 δισεκ. κατάφερε να απαλλαγεί αυτής της τεράστιας υποχρέωσης.

— Και ενώ για το κράτος ο Λάτσης όχι μόνο δεν θα έπρεπε να είναι προνομιακός συνομιλητής αλλά να έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες ώστε να καλύψει τις τεράστιες υποχρεώσεις του, πάλι η ελληνική κυβέρνηση προκλητικά, δόλια δίνει ένα πινακίου φακής το Ελληνικό το μεγαλύτερο φιλέτο της Μεσογείου στον Λάτση στην Lamda Development μια ζημιογόνο εταιρία που χρειάστηκε να ανακεφαλαιοποιηθεί….μετά τον διαγωνισμό για να μπορέσει να συμμετάσχει στην επένδυση.

— Σε καμία χώρα του πλανήτη δεν θα συνέβαινε αυτό με το Ελληνικό και δεν θα είχαν υποβάλλει παραιτήσεις Kυβέρνηση και υπουργοί….

— Στην Ελλάδα όμως το πολιτικό σύστημα δεν διδάχθηκε, δεν πήρε το μήνυμα των ευρωεκλογών, πρόκειται για μια απίστευτη πρόκληση του κράτους προς την κοινωνία.

— Ο Λάτσης που χρωστάει 2,5 δισεκ. λόγω της Eurobank συμμετέχει αγοράζοντας το ελληνικό έναντι πινακίου φακής τίμημα.

— Και δεν φθάνουν όλα αυτά ο Λάτσης καταφέρνει με τις διασυνδέσεις που έχει στην κυβέρνηση να νομιμοποιήσει το παράνομο mail όπως έχει αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας.

— Ποιος κυβερνά αυτή την χώρα ο λαός μέσω των εκλεγμένων κυβερνήσεων του ή ορισμένοι επιχειρηματίες;

— Οι σκανδαλώδεις διατάξεις που χαρίζουν δισεκατομμύρια σε επιχειρηματίες μολύνουν το πολιτικό σύστημα και προσβάλουν την κοινωνία.

— Η κυβέρνηση εξαπατά την κοινωνία με τέτοιες μεθοδεύσεις.Κonstantinos Antarakis

=== ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ΄ ΑΛΛΑ????….. ΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΣΑ…. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤ΄ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ?????

11 Σεπτεμβρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Πηγή

attikanea



Το διαβάσαμε από το: Διαβάστε το ΟΛΟΙ, για να γνωριζετε, τι παίζεται στις πλάτες ενός λαού... Το «Ελληνικό» ….τα πρόσωπα των ιδιωτικοποιήσεων, ο Λάτσης, οι σχέσεις με τον Γ. Παπαντωνίου, τις κυβερνήσεις Κ. Σημίτη….. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_20.html#ixzz5vM5TUpi4

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια