ΟΥΓΓΑΡΙΑ: «ΚΑΝΤΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ 30.600 € ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»



Σύμφωνα με τον νέο οικογενειακό προϋπολογισμό, η ουγγρική κυβέρνηση του πατριώτη Viktor Orbán θα πριμοδοτεί τα νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν 3 παιδιά με 30.600 ευρώ με τη μορφή δανείου.

Το δάνειο θα πρέπει να αποπληρωθεί μέχρι το ζευγάρι να έχει τρία παιδιά.

Μόνο τον περασμένο μήνα, περίπου 2.400 οικογένειες Ούγγρων έχουν κάνει αίτηση για το δάνειο που θα καταβάλλεται σε μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί μέσα σε πέντε χρόνια,
οι προγραμματισμένες αποπληρωμές του δανείου θα αναστέλλονται για περίοδο τριών ετών.

Τα ζευγάρια που αδυνατούν να έχουν το πρώτο τους παιδί μέσα σε πέντε χρόνια, καθώς και εκείνα που θα παίρνουν διαζύγιο μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να αποπληρώσουν το σύνολο του δανείου μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες.

Αυτό το πρόγραμμα είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού οικογενειακού προϋπολογισμού που παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση του τεράστιου δημογραφικού προβλήματος που θα στηρίζεται σε Ούγγρους, έτσι ώστε να μη χρειαστεί η «περίφημη» αντικατάσταση πληθυσμού μέσω της μαζικής μετανάστευσης.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι.
Η Δυτική Ευρώπη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα με απλές λύσεις που θα επιτύχουν βραχυπρόθεσμα και θα αποφευχθούν οι καταστροφικές λύσεις με τις όποιες συνέπειές τους μακροπρόθεσμα».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος συνέχισε, λέγοντας: «Η Ουγγαρία έχει μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση και επιλέγει το πιο δύσκολο μονοπάτι, με αποτέλεσμα, όμως, μια Ευρώπη που θα μπορούσε να γίνει μια οικονομικά ισχυρή και ανανεωμένη. Είτε θα ενθαρρύνουμε τις γεννήσεις βάζοντας στο επίκεντρο της πολιτικής την δημιουργία οικογένειας, ή θα ενθαρρύνουμε ακόμη περισσότερο τις μεταναστευτικές ροές».

Έτσι κάνουν οι πατριώτες! Η Ουγγρική κυβέρνηση αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Όχι σαν τον Κούλη, που εξήγγειλε την χορήγηση επιδόματος 2.000 ευρώ για ΚΑΘΕ νέα γέννα, πράγμα που σημαίνει ότι πάλι οι λαθρομετανάστες και οι «ευπαθάρες» θα ωφεληθούν, αφού γεννάνε σαν τα κουνέλια…



ΠΗΓΗ




Το διαβάσαμε από το: ΟΥΓΓΑΡΙΑ: «ΚΑΝΤΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ 30.600 € ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/3-30600.html#ixzz5w0nvScTY

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια